ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 806
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Днес за първи път чух най-сладкия бебешки смях  Heart Eyes  261uu

# 31
И аз, и аз  Mr. GreenАма много силно и с глас, друг път само се усмихва и някой път пропищява.Ама днеееееееееесссссс  Heart Eyes
И днес за пръв път се обърна от гръб по корем  Party Кеееееееееффф
Мале,Юан има разкошни бузи  Heart Eyes

# 32
Здравейте! Бях помолила тези,  които имат слинг шал да напишат от какъв плат е направен техния - трико, памучен плат.... Повече няма да досаждам.

# 33
Дуци, мерси за темата  bouquet!

Ралка, от трико Peace

Айчуха, много сладки бузки има Юан Heart Eyes. Би ли пуснала схема как става този тип завръзване на слинга (ако няма да те затрудни) Praynig

Илия в момента е на етап разглеждане на ръцете Grinning. Играе си с тях по цял час, хваща си с едната другата и много се кефи на постижението Joy. Алекс не го е правил. Преди ми бяха разказвали майки за тази игра с ръцете, но не знаех за какво става дума, Алекс на 5 месеца започна направо да хваща предмети, но така и не обърна внимание на ръцете си. Много е интересно да го наблюдаваш Laughing.

П.П. Отдавна не съм пускала снимки

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 15:54 от Астарта

# 34
И аз, и аз  Mr. Green
Браво на вашите бебчета Grinning Моето такива екстри няма. За сметка на това днес за първи път ми хвана цял кичур коса Tired

Иначе мога да се похваля, че си купих дънки и ми седят почти добре Mr. Green

# 35

Иначе мога да се похваля, че си купих дънки и ми седят почти добре Mr. Green
Е,покажи де! Grinning

# 36
Получих много тъжно съобщение от момиче от форума. Родило и се е момиченце на 13.06.2008г. (когато е родена и моята Тея), кръстили са го Тея, но вчера е починало. Поплаках си с глас. Не мога да разбера защо на такива беззащитни и малки душички се случва това Cry
Съжалявам, че ви натоварвам с тази история, но исках да споделя с някого.

# 37
  • Варна
Ох, аз днес цял ден се разхождам...Чудно време беше...И Павел слуша сравнително .. Heart Eyes
Ками, благодаря за комплимента  Embarassed Радвам се,че сме слабост на момите ... Flutter Crazy от сега ... Laughing
Ели, честит ви първи  смях  Laughing Heart Eyes
Павката се смее много често от няколко седмици, и мноооого гука вече , особено като говорят двама души задължително "приказва" и той  Laughing
Емзи... не знам какво да кажа в такива моменти... Praynig Cry

# 38
# 39
  • Sofia
Получих много тъжно съобщение от момиче от форума. Родило и се е момиченце на 13.06.2008г. (когато е родена и моята Тея), кръстили са го Тея, но вчера е починало. Поплаках си с глас. Не мога да разбера защо на такива беззащитни и малки душички се случва това Cry
Съжалявам, че ви натоварвам с тази история, но исках да споделя с някого.

Много тъжно Sad Да ви кажа откакто се роди Дени съм свръхчувствителна към всякакви видове смърт, особено на малки дечица. Вече дори не мога да си гледам любимите  филми по Анимал Планет, където се убиват и малки животни. А на разказите по повод ваксините против тетанус, когато разказваха за живота и как умират дечицата в Африка направо се депресирах. Не може да умират такива малки невинни съкровища!!!
От какво е починало ангелчето?

ПП. Сега прочетох темичката на майката и видях. Детенцето се е родило с доста проблеми, ужасно. Нито в Токуда, нито при Марков са видели проблемите. Което само доказва, че никъде нищо не е гарантирано и ако е писано нещата да се объркат никой не може да ги спаси Confused

ППП. Сега пък точно казаха по новините, че в Смолян родилка е починала заради небрежност #Cussing out

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 18:50 от NBM

# 40
ужасно...

# 41
  • София
Ужасно,наистина Cry
ето я темата
нека почива в мир малкото човече baby_neutral
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336861.0

# 42
Ужасно за малкото бебенце... Cry НБМ, и аз съм така свръхчувствителна към детското страдание, а и само си вкарвам в главата разни филми и се тревожа излишно и без причина и въобщеее... ooooh!
Ние днес цял ден бяхме на вилата, страхотно слънце и чуден въздух, Никола спа като пън, а после беше кротък като агънце  Heart Eyes Казах на баба му, че мрънка и реве само пред мен, при другите е послушен и като казвам, че е нервен и неспокоен, съм като лъжливото овчарче.
Айчуха, Олето, такова носене в слинг с лицето напред съм чела, че не е ортопедично. В слинга платът трябвало да обхваща крачетата на детето от коленцата. Та незнам, де, ще взема да питам Лана  newsm78
Ками, страх ме е да кажа, но Никола е по-кротък днес и не изглежда като да го боли нещо...Давам му Бейбинос, Инфакола още не съм го почнала. Ама сега пък ново 20 - днес не е акал, което за него е абсолютен прецедент. Не се тревожа, само констатирам.
А за разходката - да я направим във вторник тогава?

# 43
Би ли пуснала схема как става този тип завързване на слинга (ако няма да те затрудни) Praynig

Астарта, ето скен на моята книжка: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8258904
Завързваш слинга по същия начин, както като слагаш Илия с лице към теб. При този начин на носене, бебето е с гръб към теб, никаква друга разлика. И хубаво опъваш и нагласяш частта от слинга, която се кръстосва този път под важните атрибути на момчетата. Супер снимчици! Очите и на двамата са страхотни, като на сърна.

За бебенцето просто не знам какво да кажа. Думи нямам в такива моменти. Дано майка му и татко му са силни сега и да се възстановят бързо след тази трагедия. А за малката душичка съм сигурна, че е на хубаво място и дори в момента се усмихва.

# 44
Прочетох само първите 3 поста. Не можах да продължа  Cry Cry Cry Какво ли й е на майчето, дето го изживява. Дано времето излекува раната й.

Свекитата бяха на гости. Ния получи страхотно розово ескимосче и шапка за зимата Simple Smile Бях разкритикувана, че Ния не наддава - кърмата ми не била качествена  Shocked защото не била богата на протеини и за това детето не наддавало.  Laughing Усмихнах се и обясних, че предходното наддаване от 1,500гр не е било нормално Wink и средно аритметично всичко си е наред Wink

Общи условия

Активация на акаунт