дано бебчето е спокойно и нещата да се наредят. Може пък да приеме леко градината

.Да не говориме че от както съм почнала днес работа от 9-досега устата за секунда не е спирала
и да обеснява и пита клиентите това което ми трябва като инфо за да им попълна данните в базата.Бре този наш народ много беден станал.Само кредити искат.По едно време въздух не можех от клиенти да си поема.Да не говориме че до
не мога да отида.Добре че сега пиша че иначе нямаше да ме чуете.Вечерно време като се прибера,ако Мемоника е вкъщи продължавам с
то не разпитва то не е чудо.Като енциклопедия е..На кой се е метнала такава бърборана незнам.Сигурно от предишната ми работа като говорех също на клиенти от там.Леле
сега говоря повече от предишната си бременост.АКо и второто е такова ще откача в къщи.Таткото си трае от време на време й се скара и аз всичко обеснявам.По някога го
той да обесни че нямам сили и след малко детето мене ме пита щото не го е разбрало.Както и да е.
ама незнам.Така и аз съм заспивала като малка където сваря и във всякаква поза.Виж редовно сутрин си доспивах на тоалетната чиния.Честото прохождане на малкия мъж.Дати расте здрав,и най вече жив и много да ви радва.
виж за Гал незнам.Видях че си говорехте а мене ме отбягваше като рецедивист
малко ще си починеш от работа ,ако не си ще работиш още
или
и доктор ще каже 100%.Така че иди на лекар.
ако с твоето телосложение си баба Меца то аз съм МАМа хихохотам или 
Като видях на общия рожден ден изглеждаше от вечерното купонясване скапана,ама то нормално.А сега нямам думи.АКо нещо искаш помощ или нещо се обади .Знаеш къде. 

колко писах направо се шашнах.АМа така е като не съм писала 3 дена сте изписали 2 или 3 страници.Даже докато го напиша и евентуално редактирам то още някой писал.То стана цяло
либовно писмо
(не издържах да чакам 10 дни закъснение) и сега вече съм цъФнала, та вързала 

сигурно ще трябва да ме изненада, щото иначе едва ли ще намеря "подходящ момент".
само че аз като има промяна и го подготвям от далече. Но пък днес баща му бързаше за работа, а Ади вика "тати гуши", е да ама не стана точно в този момент, в който искаше Ади и ела да видиш какво става! Вгорчи ми сутринта, нищо че беше станал в добро настроение- не искам да се обличам, не искам да ям , не искам на градина!!!да го хванеш...и...Може би в такива моменти не трябва да им се обръща внимание дори и да плачат, а след това спокойно да им се обясни защо е станало точно така.
дано само да са черни мислите и всичко да е ок! а дали и заради евентуалната болест така пиеш ракийка
(това за повдигане на настроението)
да са ни живи и здрави! 
Само да сме здрави....
Добре поне, че все пак се решихме и сме късметлии, че се получи веднага. И както каза Иви, няма идеална разлика между децата. Те винаги са две, в нашия случай, всяко със собствените си потребности, всяко искащо внимание и обич.

няма да разказвам историята как забременях с Мартин 

Не може да се отрече, че е много интересно...
Трябва да се види
taigi, ама и вие сте едни луди глави
И после ме притеснява периода докато се върна активно на работа
И също искам Габи още малко да започне да разбира... Абе... още малко време ми трябва. Niya, на мен вашата разлика ми харесва, само дето моите годинки напредват
Първият път толкова много исках вече да забременея, гледах бременните жени като омагьосана и ми се виждаха най-прекрасните на света. Искам пак така да го почувствам 
Хайде вече никви болежки
И всички останали

Въпреки, че не се пазихме с ясното съзнание, че започваме опити, не очаквахме да стане веднага и не мислехме да правим скоро друг опит, ако стане-стане...да ама стана и се оказа, че аз психически не бях готова
както се казва - който не ме харесва, няма вкус 
прости ми, че те пропуснах. 
Не се страхувай, пожелавам ти същото. А за годините, хич да не ви ПУКА. Човек е на толкова, на колкото се чувства.
Клише, но сладко.
, благодаря за кафето с теб.
Ние може да си ги гласим за каквото си щем, обаче хлапетата, май ще ни изненадат.
Лазар още плаче, сутрин и нощем. Процедурата обаче му е ясна и не протестира.