Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 854
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
знам какво имаш предвид  Peace дано бебчето е спокойно и нещата да се наредят. Може пък да приеме леко градината  Hug

# 226
 Grinning Heart Eyes Mr. Green  wavey newsm44 smile3534 newsm62 yes hug newsm18  bigdance2 Tada kiss #Onfire newsm20 ukliam1 ukliam1 #Milti 55  superuu  jumpuu lalalala moresmile cow birthday hahaha perko bambam fight fight #2gunfire #Cussing out newsm61 newsm61 smile3515
Е разгиле от 9- часа досега все чета и 5 пъти се опитвам да напиша нещо и нета -БТК за тебе е ,който е ужасен все ми зацикля. smile3515 newsm61.Да не говориме че от както съм почнала днес работа от 9-досега устата за секунда не е спирала  lalalala и да обеснява и пита клиентите това което ми трябва като инфо за да им попълна данните  в базата.Бре този наш народ много беден станал.Само кредити искат.По едно време въздух не можех от клиенти да си поема.Да не говориме че до  Toilet не мога да отида.Добре че сега пиша че иначе нямаше да ме чуете.Вечерно време като се прибера,ако Мемоника е вкъщи продължавам с  lalalalaто не разпитва то не е чудо.Като енциклопедия е..На кой се е метнала такава бърборана незнам.Сигурно от предишната ми работа като говорех също на клиенти от там.Леле  Stop doh сега говоря повече от предишната си бременост.АКо и второто е такова ще откача в къщи.Таткото си трае от време на време й се скара и аз всичко обеснявам.По някога го  Praynig  той да обесни че нямам сили и след малко детето мене ме пита щото не го е разбрало.Както и да е.
Марис как си?
Иву   нямам спомен Боян да е мой син. newsm78 ама незнам.Така и аз съм заспивала като малка където сваря и във всякаква поза.Виж редовно сутрин си доспивах на тоалетната чиния.Честото прохождане на малкия мъж.Дати расте здрав,и най вече жив и много да ви радва.
Аник за меда зимно време в кафето и чая само Мед си слагам.Той е домашен  наще от Провадия го купуват от един техен приятел и е чист или от на снаха ми баща й ,който носи от Велико търново,но Боров не съм опитвала.Вероника и мъжа ми не обичат медец.Те не са меченца като мене.На тях им дай захар и нищо  повече за какаото и кафето.Ооооооо АНик не си спомням като се видяхме на общия рожден ден да съм те докосвала да те урочасам да  preggoвиж за Гал незнам.Видях че си говорехте а мене ме отбягваше като рецедивист Mr. Green Mr. Green,не съм мама барба да съм те докоснала пък незнам.Важното е да е това което искаш.И да си  preggoмалко ще си починеш от работа ,ако не си ще работиш още Mr. GreenАник и аз си мислех че ще забременея някъде декември ама ей на на 2 месец след сватбата стана.И Гал е казвала че първия път е опитвала 3 години сега от раз станало.Така че нищо се незнае.ЕДинствено теста ще покаже  EFN или EFP и доктор ще каже 100%.Така че  иди на лекар.
Вещи много работиш съвсем се загуби Hug

Ния Joy Joy hahaha ако с твоето телосложение си баба Меца то аз съм МАМа хихохотам или   261uu
Съни newsm51 spoko hug Като видях на общия рожден ден изглеждаше от вечерното купонясване скапана,ама то нормално.А сега нямам думи.АКо нещо искаш помощ или нещо се обади .Знаеш къде. Heart Eyes
Между другото тази тема по ми харесва от новата ми Май дето ще раждаме.Само се заяждат и спорят като квачки.Да не се оплаче някоя  от нещо или да не попита ще я изядът,а тука сме си задружни.Радвам се че ви познавам Heart Eyes
Пипилотке   предполагам ОНи се оправи а ти по добре ли си?
Мечо пух да не би и ти скоро да си в очакващи бебета август нататъка Mr. Greenверно че на чужд гръб и сто тояги са малко ,но почваме вече да се замисляме за вас
Тайги добре си дошла-Снимките 10 пъти се опитвам да ги разгледам ама пусто все досадници и на порций ги гледам.Колкото до това че е било мизерно едни мой приятели са ходили до ЕГипет и брат ми също и казаха че са доволни като цяло.ЕДинствено с търговците много са се пазарили за дадено нещо но както й да е.Подводните снимки са супер.ПРедполагам донесохте на Рали подаръци.ТЯ сигурно много е питала за вас.След малко ще продължа да гледам снимки
Тонеска на финала си и аз си мечтая вече да съм на финала ама ще по тичкам още Mr. GreenИначе незнам  всяко дете си е различно но няколко неща нови в повечко може да не му дойдатг добре.По добре от другата седмица го пусни  малко по малко Гогата на градина като му обесняваш че ще ходиш да родиш бебето и там ще може да играе и тича на воля може и да се съгласи.Вие измислихте ли име за новия член насемейството?

Леле  Thinking ooooh! doh колко писах направо се шашнах.АМа така е като не съм писала 3 дена сте изписали 2 или 3 страници.Даже докато го напиша и евентуално редактирам то още някой писал.То стана цяло  smile3523 либовно писмо
Лек ден мацки

# 227
  • Sofia

Сутринта теста беше  EFN (не издържах да чакам 10 дни закъснение) и сега вече съм цъФнала, та вързала  newsm20
ГАЛюшка, размина ти се претъркулването moresmile

лелеее, момичета, от сутринта съм като болна, ревеше ми се при мисълта, че може да съм бременна  Embarassed Премислих всичко - бизнеса най-вече... Не знам кога пак ще съм готова  Sick сигурно ще трябва да ме изненада, щото иначе едва ли ще намеря "подходящ момент".

Роси, сега ще те чета, че бързах да ви се похваля.
И снимките на taigi още не съм гледала  Embarassed Обаче знам, че там е голяма мизерия и много крадат  Crazy

# 228
АниК- радвам се, че резултата е такъв, какъвто искаш Hug 

Роси- за второто засега съм на варианта когато стане-тогава. Не следя овулация и т.н.

Тайги- Добре сте си дошли Hug, довечера или утре на спокойствие ще разгледам снимките.

# 229
  • Plovdiv
Добра вечер, момичета! Heart Eyes
Тонеска, не знам какво да кажа.....много ми е инато дЯтето. #Crazy Ще се преборим, татето напоследък леееко  smile3511.
АниК,   love001 и благодаря за почерпката. Много ми се яде сладичко напоследък.
Роска, сладурка си ми ти. Hug
Целувам ви.

# 230
Роси измислили сме име ами как иначе - имаме и за момче и за момиче - макар, че шанса да е мома е почти нулев. Ама нали знаеш надеждата умира последно - ще се надявам, докато не му видя дръжката на чайничето Mr. Green
Ани мерси за почерпката - радвам се, че резултата е такъв какъвто ти се иска Hug

# 231
Ани всичко ще е наред спокойно и да го мислиш и да не го мислиш трябва време, по-добре не се тревожи излишно предварително. Ако си бременна ще те е изненадало както искаш, а ако не си всичко ще си е ок, така че и двата случая са хубави, само за първия ще ти трябва време да се пренастроиш  Mr. Green

Всички бременни коремчета да си ги погалят, да нацелувате дребните и едрите, и лека нощ от мен  Heart Eyes

# 232
Добро утро, сладурки!!!
Аз съм си взела едно кафенце с кроасанче и викам да седна да ви попрочета малко, че тези дни не успях!
Тайги, добре сте се завърнали. ще гледам снимки след малко, а това което си писала - все едно мъжа ми го казва...даже той ще е още по-чветущ! Аз няколко пъти съм го карала да ходим там, но той категорично отказва! Друго такова място, за което няма хубаво мнение(а аз бях шокирана) е Бали. Но предполагам, че защото е бил в столицата.
Иви, целувки на пъргавите крачета на Бобчо!!!
Ния, това с плановете ми е познато Simple Smile само че аз като има промяна и го подготвям от далече. Но пък днес баща му бързаше за работа, а Ади вика "тати гуши", е да ама не стана точно в този момент, в който искаше Ади и ела да видиш какво става! Вгорчи ми сутринта, нищо че беше станал в добро настроение- не искам да се обличам, не искам да ям , не искам на градина!!!да го хванеш...и...Може би в такива моменти не трябва да им се обръща внимание дори и да плачат, а след това спокойно да им се обясни защо е станало точно така.
СъниHeart Eyes дано само да са черни мислите и всичко да е ок! а дали и заради евентуалната болест така пиеш ракийка  Hug (това за повдигане на настроението)
Аник, според мен няма подходящо време! Ние си говорим с мъжа ми за второ, ама аз искам д ауча сега! Как да гледам бебе и Ади и да уча. Ако почна да уча ще е 3-4 години, така пък става голяма разлика с Ади, аз ще съм доста по-дърта...дали ще ми се занимава вече с деца...та човек като почне да ги мисли.............няма край!  Hug

сега малко за мен- вчера ми махнаха конците(ега ти гадното), добре че мъжа ми не беше на работа. Не можех да ходя, камо ли да карам. Днес съм значително по-добре! Докторът каза, че всичко е наред и да ходя на преглед след 2 месеца, а на всеки 6 за проверка дали се е появило отново(дано не!). Тук вече е есен-зима и е супер времето. Днес даже е стиденичко -25градуса.
Обадиха ми се от градината, че Ади се бил ударил с едно друго момче и му се е сцепила отвътре малко устната. Нищо му нямало, ама може да е леко надута. Но докато ми го обясни жената от градината, на мен сърцето ми препускаше ...и като се замисля колко страхове ще берем по тези деца  Simple Smile да са ни живи и здрави!
Много хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 233
  • Plovdiv
Ехо, пак съм тук.  Laughing Имам повече време за компа след като Лазе тръгна на градина. Embarassed
Марис, радвам се, че нещата отшумяват.  HugСамо да сме здрави....
Берем и още ще берем страхове за децата. Надявам се само със страховете да си оставаме. Не е лесно да си родител, ама хич. Laughing
А за вторите деца -  и аз мисля, че няма подходящо време. Ако тръгнем да теглим всяко ако...край няма да има. Просто се хващаш на хорото и до края го играеш. На нас това мислене ни отне 7 години.  ooooh!Добре поне, че все пак се решихме и сме късметлии, че се получи веднага. И както каза Иви, няма идеална разлика между децата. Те винаги са две, в нашия случай, всяко със собствените си потребности, всяко искащо внимание и обич.
Или как беше, просто затваряш очи и скачаш. Ако си решил. Laughing И е прекрасно да имаш две деца.  Heart Eyes
Виж нататък, ще питаме Пипсън.   Grinning
Тонеска, Hug
Мечо, Тайги,:fingerscrossed: Flowers Four Leaf Clover

Ето нещо приятно. http://vbox7.com/play:c807b7b6

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 15:26 от N i y a

# 234
Здравейте!

Съни - миличка дано всичко да е наред  Praynig

АниК -  Hug няма да разказвам историята как забременях с Мартин  Wink

Дано всички болни да оздравяват - моите още кашлякат вече повече от месец.

Тайги - чудесни снимки  Hug

Ивана вече не плаче от градината, но трябва да я взимаме на светло (т.е към 5, иначе - рев, рев). Дано и това да отмине.

Иви - честито - смело и безаварийно да крачи малкият човек.  Heart Eyes

Чудесно е да имаш 2 деца - подкрепям Ния (само да кажа, че 2 е повече от 1+1, според мен  Simple Smile

# 235
  • Пловдив
Прекрасно е да имаш и 3 деца. И аз да кажа, че 3 е много повече от 1+1+1  Crazy

# 236
  • Sofia
Ей, чак сега сколасах да погледам Египетските снимки  Whistling Не може да се отрече, че е много интересно... Thinking Трябва да се види  Peace taigi, ама и вие сте едни луди глави  Hug Heart Eyes

Момичета, аз много искам още едно дете  Embarassed Обаче не искам да бременея, много е дълго и много тежко  Confused Според мъж ми този път нямало да го усетя Wink И после ме притеснява периода докато се върна активно на работа  Crossing Arms И също искам Габи още малко да започне да разбира... Абе... още малко време ми трябва. Niya, на мен вашата разлика ми харесва, само дето моите годинки напредват Sick Първият път толкова много исках вече да забременея, гледах бременните жени като омагьосана и ми се виждаха най-прекрасните на света. Искам пак така да го почувствам  Hug
Мариско, напоследък ти се насъбра  Sad Хайде вече никви болежки  Hug И всички останали  Naughty

# 237
Марисче пращам ти много целувки и цялата си подкрепа бързо да се оправяш  Heart Eyes

Ани
точно това винаги ще ме натъжава...не си дадох време да го пожелая, както исках нея Sad Въпреки, че не се пазихме с ясното съзнание, че започваме опити, не очаквахме да стане веднага и не мислехме да правим скоро друг опит, ако стане-стане...да ама стана и се оказа, че аз психически не бях готова  Sad

# 238

Аник, и аз си мислех също за годините, ное ето психологическия фактор май е по-важен! а все забравям да ти кажа как и аз глася Ади за лекар и то ако може пластичен, че да пооправя мама без пари!  Mr. Green (евентуално) А аз преди моята операция се гласяхза повдигане на бюста, ама мисля, че ще се въздържа  Joy както се казва - който не ме харесва, няма вкус  hahaha
Благодаря ви, мили за подкрепата  Hug

# 239
  • Plovdiv
Добро утро, сладурки!
Вещи, Joy прости ми, че те пропуснах.  Hug
АниК, дано да е спокойна и красива следващата ти бременност. Когато решите. При мен първата беше кошмарна психически за мен, няколко пъти прокървих, непрекъснато контракции и един голям СТРАХ за всичко. За капак и раждането не беше леко. НО втората, ммммм, беше прекрасна. Наслаждавах се на всеки ден, бях много спокойна и щастлива. Осъзнавах, че може би ми е последна и се стараех да запомня всичко. Grinning Не се страхувай, пожелавам ти същото. А за годините, хич да не ви ПУКА. Човек е на толкова, на колкото се чувства.  Heart Eyes Клише, но сладко. Laughing
МарисHug, благодаря за кафето с теб. Grinning Ние може да си ги гласим за каквото си щем, обаче хлапетата, май ще ни изненадат. Laughing
Ейнджи, браво на Ивана. Heart Eyes Лазар още плаче, сутрин и нощем. Процедурата обаче му е ясна и не протестира.

Тази сутрин, като отивах на работа, видях една баба да се люлее на люлките в парка. Беше си съвсем наред. Май винаги ще си останем деца. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт