Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 699
  • 278
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, дами   bouquet

Е, АниК, не съм сигурна, че много се зарадвах, ама айде  Mr. Green Laughing аз пък си мисля, че ако не ти се минава през всичко отново, можете да си осиновите едно детенце след няколко години. Я виж Ангелинка Джоли каква детска градина си организира  Wink Иначе сериозно: явно втория път е в менюто с изненадите. Аз не знам дали помните, ама се разминах с много готина работа  Rolling Eyes явно ми е писано да се пенсионирам в Софийската вода  Mr. Green А за красивите бременни  ooooh! цял виц е това  Embarassed само първия път човек му се връзва  Simple Smile

Мамо Роси, звучиш ми по-свежа и това ме радва  Simple Smile

Мариске   Heart Eyes
Пък Вещицата само как се включва да разбуни дискусията дали броят е от значение  Joy
Иви, на теб много ти се събра, мила, а за това никой не е подготвен  Heart Eyes но аз мисля, че Бобсън е бил много настоятелен да се пръкне баш в тоя момент   bouquet а не когато на вас ви се ще  Crossing Arms  

Ния, и на теб не ти е лесно с два пубера - един дребен и един по-голям, ама това да не вземеш нещо да скучаеш  Simple Smile

Тонеска, ти какво правиш тук още  Naughty Време е да стягаш багажа, струва ми се  Heart Eyes Къде си се ориентирала да раждаш?

# 241
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Maris Чудесно е, че вече се справяш! Hug
Историята с Ади и устничката е почти същата зa Яни....бил пречел на едно дете/съблича ли се/, и то ей така си решило да го бутне Close и като се претърколи, та в един ръб Cry - последствия: устна и око Confused
Много се притеснявам и страхувам, но се надявам, че лека полека ще отминат и ще бъдат все малкия дявол пу, пу, пу Praynig

Щом така сте се размислили за бебенца....времето ви е дошло - вярвайте ми.....който не е готов, той не мисли за такива неща...ей ме на мен Peace

Хубав ден желая на всички!  bouquet

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 10:45 от s_sunny

# 242
# 243
Съни, какво да ти кажа - Господ да ги пази. Аз много се бях стреснала, защото тук на едно наше приятелско семейство, детето е 3-4 месеца по-голямо от Ади, та паднало в градината и си счупило бедренната кост!!!! направо онемях като разбрах, а останах без думи като казаха родителите, че били подписали документи, в които се пишело, че училището не поема отговорност при такива инциденти!  Е, кой аз ли да поема!??? Shocked та детето, трябва да е обездвижено около месец. Нямам думи!

Аз пък направих на Ади едната баня да е за него и той си умря от кеф! Много съм щастлива!

# 244
Добро утро!

Ние сме още 2 в 1  Rolling Eyes вече много ми тежи и чакам с нетърпение да настъпи момента, че едва ли мога да издържа още дълго. Толкова ме боли кръста, че едва ставам, не мога да спя, не мога да стоя нито права, нито да седна, нито да легна - голяма ужасия Crazy
Галче стегнала съм багажа още преди 2 седмици, ама бебо така се е заинатил, че въобще не му се излиза ooooh! иначе пак съм се ориентирала да раждам във ВМИ Пловдив.

Надявам се следващият път вече да се похваля Praynig

# 245
  • Sofia
toneska, пиши-пиши, и после "раждайте пак"  Mr. Green Ей тези последните дни като си ги спомня...  ooooh!
Хайде, чакаме и ние с нетърпение  Peace Heart Eyes Hug

# 246

Давай, Тонеска, с теб сме   Hug

# 247
Добро утро, момичета Hug

Еййй, ама отвратно е това време  ooooh!

Тонеска- очакваме съвсем скоро да ни зарадваш с новина Hug      bouquet

# 248
Благодаря за подкрепата Hug
И преди да съм забравила ...

Честит имен ден на всички които празнуват днес!
Със здраве и гордост да си носят името!

# 249
  • Sofia
Ей, да бе  ooooh! Голяма шматка съм:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ    bouquet

Моят син ще ме умори - гледаме по ТВ някакви манекенки и аз му викам: "чакай, маме, да видим каките, виж колко са красиви", а той ми вика "и ти си красива". Лелеееее, като го гушнах и като ревнах - хем ми смешно, хем ми хубаво  Heart Eyes А той само ми роши косата и ме целува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия моите хормони ще ме побъркат: дето вика мъжа ми - довчера беше бременна, сега пък си неразположена  Joy

# 250
  • Plovdiv
Здравейте!
Днес имам мнооого именници - мъжът ми и брат ми, свекърва ми и единият племенник. Laughing То и празникът е с многобройни имена.
Така, че да ви почерпя с ето това - много ми се услажда. Laughing

Тонеска, чакаме с нетърпение, миличка. Мисля те всеки ден.  Heart Eyes
АниК, то детето право си казва. Hug Айде,  не е чак толкова страшна, пустата и бременност. Wink
Приятна вечер, момичета.

# 251
  • София/Осло
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС !!!

И специално на голяма рода на Ния  Laughing

# 252
Честито на именниците  Hug

а какъв ден е днес  Embarassed

# 253
  • Sofia
Честито на именниците  Hug

а какъв ден е днес  Embarassed

Архангел-Михаил  Grinning Много имена се празнуват, та даже пише и за Гавраил, но ние си празнуваме на 26 март.

Момичета, не е ли редно да вкараме и вторите дечица в списъка в началото  newsm78 Опитах се да се сетя коя мама първа се престрши и май беше Иви.
Тонеска, кажи на таткото или на някой друг да ни информира, като имаме радост  Hug

# 254
Благодаря Ани  Heart Eyes

Аз далеч не съм първата  Mr. Green На пръв помисъл се сещам, че бебчето на Роуз Мадър се роди няколко дни преди Боби, на 14ти август се роди момиченце на Хранди, на росито_м_м малкия е в началото на 2007ма, мама Блу също си има още едно момиченце и други имаше преди мен, за които не се сещам веднага  Blush Нищо не пречи да подготвим списък с рождените дни през цялата година, на децата и нашите  Heart Eyes по месеци, най-пълен ще си остане септември  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт