Бъди жива и здрава, бъди силна и борбена, бъди красива, бъди желана!

Колкото повече....толкова повече.
Стига да ви се занимава. 
Мъжът ми и брат ми носят едно име. Понякога се получават интересни ситуации, говорейки за един от двамата.
А колкото до това каква да е разликата на децата еми от както родих Веронка,още на другия ден исках второ,но таткото се дърпаше.Да отгледаме това първо.Е сега вече каката ще ми помага.Всеки казваше че разлика 4-5 години е перфектната,тамън едното ще почне училице и вече ще е в пубертета ще почне второто училище.Затова според мене както каза Съни кой когато иска и е готов за второ нека почне с правенето.А ако не е готов и не иска второ за момента,няма смисъл да се опитват.Всяко сеемйство само си преценява колко деца може да отгледа и да роди.не е важно едно дете кой го е роди важното е кой го е отгледал.Така че някой който искат второ или трето но не им се бременее отново нека да си осиновят.Доста деца чакат за дом за съжелетние
Иначе се лигавиме на поразия и ни се качва с това лигавене на главата.Това се случва само когато и двамата й обръщме внимание и след малко единия й се скара за дето ама буквално скача по главата на другия.Говорихме много и тя се оправя до следващия разговор и т.н.ОТ сега ми казва какво да заръчаме на
за коледа-шейна,колям Мики маус,поредната кола и една също за мама и куп други огромни подаръци.В детскага казаха че накрая на този месец ще пишат на дядо коледа писмо и мойта е въодушевена от сега и ми нахвърля идей който да му пуше.А искала и огромна елха до небето да украсиме за да има големи подаръци