Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 867
  • 278
  •   1
Отговори
# 255

Честит Рожден Ден Пипи!!!
Бъди жива и здрава, бъди силна и борбена, бъди красива, бъди желана!

# 256
Честит Рожден Ден Пипи!

# 257

ПИПИ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МИЛА! ВСЕ ТАКАВА ГОТИНА, УПОРИТА, ПОЗИТИВНА И УСМИХНАТА!

Heart Eyes

# 258
  • Остров Приятелство
Пипи_лота Видна лейди Честит Рожден Ден!
Бъди все така упорита, все така усмихната и все така влюбена в живота Жена!

# 259
  • Plovdiv
ПИПИ ЛОТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! ВСЕ ТАКА УВЕРЕНА И ПОЗИТИВНА, ОБИЧАЩА ЖИВОТА. МНОГО УСМИВКИ ЗА ТЕБ!

За вторите дечица - и аз съм ЗА. Heart Eyes Колкото повече....толкова повече. Joy Стига да ви се занимава.  Hug

Благодаря за поздравите.  love001 Мъжът ми и брат ми носят едно име. Понякога се получават интересни ситуации, говорейки за един от двамата. Laughing Ха, току-що се сетих за един разговор с кръстницата на Лазе / кръстникът, по съвпадение, също се казва Лазар/.  Всички сме на тяхната вила, двете се мотаем в кухнята. Аз:
 - Лазар, непрекъснато като минава ми дърпа анцуга и го смъква.
Тя:   Shocked.
 Laughing

# 260
  • София/Осло
Пипсън, честит рожден ден.  Бъди все такава борбена и силна жена !!!

# 261
  • Пловдив
Пипи, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!!!

# 262
Пипилотке, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet Бъди много, много щастлива, откривателка, мечтателка, покровителка, приятелка и естествено непременно победителка  Heart Eyes

# 263
Всички сме на тяхната вила, двете се мотаем в кухнята. Аз:
 - Лазар, непрекъснато като минава ми дърпа анцуга и го смъква.
Тя:   Shocked.
 Laughing

Joy Joy Joy

# 264
Здравейте мацки.
АНик е следващия път може да е EFP preggoА колкото до това каква да е разликата на децата еми от както родих Веронка,още на другия ден исках второ,но таткото се дърпаше.Да отгледаме това първо.Е сега вече каката ще ми помага.Всеки казваше че разлика 4-5 години е перфектната,тамън едното ще почне училице и вече ще е в пубертета ще почне второто училище.Затова според мене както каза Съни кой когато иска и е готов за второ нека почне с правенето.А ако не е готов и не иска второ  за момента,няма смисъл да се опитват.Всяко сеемйство само си преценява колко деца може да отгледа и да роди.не е важно едно дете кой го е роди важното е кой го е отгледал.Така че някой който искат второ или трето но не им се бременее отново нека да си осиновят.Доста деца чакат за дом за съжелетние Cry Confused
За тръшкането е рядкост.Когато й кажеме Чао и че я обичаме ,тя идва и ни дава целувки и на двамата и ни казва че и тя ни обича много и след малко се връща да ми целуне и коремчето щото забравила да каже на малчо че го обича и го чака да го облича Grinning Laughing Heart EyesИначе се лигавиме на поразия и ни се качва с това лигавене на главата.Това се случва само когато и двамата й обръщме внимание и след малко единия й се скара за дето ама буквално скача по главата на другия.Говорихме много и тя се оправя до следващия разговор и т.н.ОТ сега ми казва какво да заръчаме на   santa2 за коледа-шейна,колям Мики маус,поредната кола и една също за мама и куп други огромни подаръци.В детскага казаха че накрая на този месец ще пишат на дядо коледа писмо и мойта е въодушевена от сега и ми нахвърля идей който да му пуше.А искала и огромна елха до небето да украсиме за да има големи подаръци hahaha Joy
Вещи и 3 деца не е лошо стижга човек да им афинансовата възможност да ги гледа.АЗ мисля че във всяко семейство трябва да има повече от едно детенце,ако са повече е божа работа.Колкото толкова но по добре две отколкото едно.
ЕТо ви малко снимки от нас-от зоологическата и от камбаните.Не гледайте дата че по нея трябва до 1 седмица да настъпи 2010 година Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306592www.snimka.bg

# 265
Не можах да се въздържа да не ви поздравя с това  Mr. Green

Ако бебетата пишеха по форуми… какви ли биха били заглавията ?

“Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”
“Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, и т.н.?”
“SOS! Мама спи през цялата нощ!”
“Не ми дават да късам тапетите!!!”
“Как да се промъкна до котката?”
“Поход в поликлиниката. Писна ми!!!”
“Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?”
“Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?”
“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”
“Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?”
“Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване”
“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”
“Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…”
“Какво трябва да може мама на 27 години?”
“А вас целуват ли ви по дупето?”
“Препоръчайте ми логопед за баба”
“Колко джиесема сте осмукали досега?”
“Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?”
“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”
“Услуги: художествено размазване на каша по лицето”
“Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?”
“Помогнете! Расте ми коса!”
“Продавам комплект мамини дрехи, размер 46″
“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”
“Какво да изям, за да акам виолетово?”
“Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?”
“Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”
“На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?”
“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”
“Коремът на мама се поду. Какво значи това?”
“Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”
“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”
“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”
“Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?”
“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”
“Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???”
“Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин”
“ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”
“Трябва ми социална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”
“Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”
“На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?”
“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”
“Зайченцето бяло”… “Хей, ръчички”… А какъв е творческият потенциал на вашите родители?”

# 266
Честит рожден ден на Пипи (на патерица)!

Йори напълно те покрепям - кой когато и за колкото деца е готов да действа Peace
Галче  Joy Joy hahaha
Ани ще ползвам Ния като щъркелче (стига да няма нищо против) само да настъпи момента Wink

# 267
Тонеска тъкмо за теб си мислех и ти си писала  Heart Eyes четеш ми мислите а  Laughing

# 268
  • Пловдив
Като допълнение към Гал да дам продължението на темата в нашия форум Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271680.0

# 269
Вещи, не знаех, че е в нашия форум, на мен ми го пратиха по мейла  Joy 

Общи условия

Активация на акаунт