Отговори
# 60
НЕ трябва да се пропуска ядене. Честото ядене забързва метаболизма, неяденето - забавя.

# 61
Embarassed Нарушение - една ябълка по никое време. Ама днес нещо ме гони голям глад, та не устоях. Първите два дни като че ли ми беше по-леко.
А пък каква глава ме боли от вчера, да не ви казвам. На някой случвало ли му се е? Чудя се дали не вдигам кръвното от толкова вода, че аз по принцип съм с високо.
Както и да е, ще стискаме зъби и това е. Трябва да слабеем, иначе  #2gunfire
  bouquetза всички

Намали водата на 1 литър и си следи кръвното. Аз имах същия проблем, намалих водата и всичко ми е ОК.

# 62
НЕ трябва да се пропуска ядене. Честото ядене забързва метаболизма, неяденето - забавя.

Мерси  за отговора Hug

Не е лошо, ще хапвам значи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 63
bibobi , на мен малко страшно ми звучи това че ти е лошо? Може би режима който си си избрала няма достатъчно храна? Да си избереш друг с повече?

crazy_tikva , май е по-добре да се придържаш към режима... зависи и към какво се стрмиш, но ако тук пиеш мляко... там пропускаш манджа... не е толкова страшно, но е по-добре да се придържаш към режима който си избрала

постоянство му е майката... остави настрана съвършенното спазване  bowuu

а пък днес...

1 банан с лъжичка мед за закуска, обяд 1 яйце с малко гъби и 1 филия бонус, следобяд 1 банан, вечеря 150гр пиле на скара с 1 домат, късна вечеря 1 ябълка. И 1 л вода.

А каква мускулна треска имам на краката от йогата вчера!!
дерзай си казвам дерзай:)

айа, ами то от малкото спорт се почва, както каза Ипократис в интервюто - спорт колкото да ти е приятен, да не асоциираме спорта с отслабването, а ако го правим да го правим за удоволствие и здраве. И съм напълно съгласна с него.

# 64
Здравейте и от мен!

От известно време ви чета тъй като този режим на хранене  ми допада.
Родих 2-то си дете преди 3 месеца  половина  макар да кърмя като луда ,не съм свалила нито кг.Не ,че има как като съм сред такива изкушения/в момента съм в Израел/,то не са сладки,то не са манджи ooooh!
Но вчера казах 'СТОП" и днес съм режимна/1-вия режим/
Успях с малко отклонение от една слива и един грейпфрут и съвсем малко хляб,че тук такова чудо като "Бонус" немааааа
Благодаря ви ,че м давате стимул да продължа,но не мога да се гледам вече толкова дебела.
Утре пак ще се разпиша как върви.

# 65
snejana haj, ти кърмиш ли все още?

# 66
Здравейте милички  Embarassed ,

записвам се само да кажа , че голяма издънка ми беше срядата   newsm45 ... сигурно си провалих поне 4-5 дни на диета  Rolling Eyes

zori_  браво за успеха  Hug супер си

bibobi добре дошла  welcome   успех с диетата ! Когато не можеш да издържиш Ипо съветва да хапнеш малко повече или както в случая си хапнала 1 или 2 ябълки... те не са проблем.. проблем са другите работи които днес изядох а иначе както Джули каза мери си кръвното   bouquet

snejana haj добре дошла  welcome   успех с диетата   bouquet

crazy_tikva  не е хубаво да се пропуска закуска... задължително през 3-4 часа трябва да се яде

SharenaSol  аз много спортувам понеже имам време, обаче хич не мога да тичам ... ама ще свикна

Браво на режимните... от утре и аз в редиците  ooooh!
 Hug

# 67
Режимна съм,режимна съм и днес съм при Ипо.Не съм мръднала много на килограми,дано да е на сантиметри.Ще докладвам.Напоследък нямам време да пиша,но пък ми остана време за маникюр. Simple Smile

# 68
Добро утро, момичета   bouquet

По едно
  Mr. Green

Благодаря на всички за отговотите  Hug

Режимна съм и аз, не съм се мерила обаче  още  Rolling Eyes

Хубав ден на всички   bouquet

/по-късно ще намина пак  Wink /

# 69
snejana haj, ти кърмиш ли все още?
Да, кърмя.
Днес пак режмна!
Успех на всички днес!

ММММ мерси за каФЕНЦЕТО Simple Smile

# 70
Добро утро и от мен!
Момичета, благодаря на всички за топлото посрещане. Без куража, който ми давате нямаше да се амбицирам   bouquet.
Julie, благодаря за съвета. Аз пък тъкмо се зарадвах, че ще се науча да пия много вода, то...  Wink. Аз донякъде правя диетата и заради кръвното. Надявам се като сваля килограми и него да нормализирам.
SharenaSol не мисля, че е малко яденето /то и аз от време на време си го увеличавам Laughing/, нищо друго ми няма само главата от време на време ме мъчи.
Aia благодаря   bouquet! Ти си ми голям стимул, браво за постигнатото!
Crazy_tikva мерси за кафенцето, супер ми дойде  Simple Smile!
Иначе днес съм 4-ти ден режимна. Сутринта си хапнах млякото и сега мисля да побачкам малко.
Лек и режимен ден на всички   bouquet!

# 71
snejana haj, не ти препоръчвам режима, щом кърмиш все още. При свалянето на килограми повече от половин килограм на седмица се отделят токсини в кърмата и е много вредно за бебчето ти. Бих ти препоръчала разумен начин на хранене без сладко и тестено, повече пълнозърнести храни, не пий газирано, движи се повече.

Освен това кърмата ти 100% ще намалее, на ден поемаш около 800 калории с режима на Ипо, 500 изразходваш само за кърмене. Трябва да поемаш поне двойно повече калории. Бебето ти е мъничко, има нужда от кърма сегаSimple Smile Не прави глупости само заради едните килограми!

# 72
здравейте момичета ,

Днес ще почна с 1ви ден..и ще се стягам ; отчет закуска 1/2 активия , ябълка, обяд кисело мляко с 1 ф. черен хляб ... после ще дам отчет за другото Heart Eyes

crazy_tikva  много благодаря за кафето, че още не мога да си отворя очите... и браво за режимноста... не се мери...направи 1 седмица стриктна и тогава  Hug

ДесиХ2  браво за режимноста .. да разкажеш после за срещата с Ипо

snejana haj  не знам само като кърмиш дали не трябва да увеличиш плодовете по 2  а и количеството... уф сега видях какво Julie  е написала... това за кърмата не го знаех - въпреки, че аз като кърмех се хранен по такъв начин не че бях на диета ама аз така си се хранех ..  Деси питай Ипо по въпроса на снежи ако не те изпуснах де

bibobi  ако имаш високо кръвно трябва май по малко вода  newsm78 не мога много да коментирам понеже аз съм с ниско...дано някое от другите момичета се включат по въпроса. Иначе браво за режимноста само така  Peace

по късно ще се включа да кажа как ми мина деня

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 20:56 от Aia

# 73
здравейте и от мен  Flutter

днес 5ти ден режимна
 newsm18

активиа за закуска после банан обяд шопска салата
вечеря активиа плюс 1 банан и късна вечеря 1 ябълка

и парна баня и сауна
и 1 л вода   animal085 newsm57 

бавно Animal Snail но славно

Aia един ден да е няма страшно, какво пък един живот живеем, отпуснала си душата... но утре! (при тебе вече днес ако си централно време в тексас)

bibobi само таак, ако ти се отразява добре само Напред
а мускулната треска ме разби вече втори ден

Но още 1 ден (петък) и Свободен Денннн   newsm81 какви манджи съм си намислила ухаа newsm46

# 74
отчет закуска 1/2 активия , ябълка, обяд кисело мляко с 1 ф. черен хляб , 2 ябълки вечеря шопска салата със сирене (трябваше пържола ама нямах  Wink ) спорт няма понеже закъсах .. Blush много съм гладна

SharenaSol  браво за режимноста ... аз все не стигам от известно време до свободният ден.. все го правя по рано  Hug

Hug успех момичета

Общи условия

Активация на акаунт