АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 856
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Петеее, честит празник и на теб   ura-мноого щастие и усмивката да не слиза от лицето ти  Hug Ама какъв подарък само ти е спретнал Жоро ... БРАВО  wash Oha! !!! Не само си го заслужила ,ами и отгоре  Hug (за хубав човек-хубави подаръци-и аз съм на същото мнение за теб,което си изразила и си писала за мен...знаеш къде  Wink )

# 106
  • Добрич
чЕСТИТО ИМЕННИЧКИ,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 107
  • Бургас
Честито на именничките  bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи и здрави Hug
Честити придобивки на Ценителката и евала на такъв мъж Peace
Милена, Лурдес - Дима е на 28.03 Rolling Eyes - последно беше 6600 и 66см. Rolling Eyes /иииииии, още не съм попълнила табличката ooooh!/
Лурдес, сестра ми дава Нурофен на нейната от бебе и е доволна. Аз карам на Панадол, ако се наложи. От мъжо имам забрана за свещички, откакто Илчо беше на 2 години и го мъчих една вечер, а той пищя като че го колят Tired По съвет на педката бях взела тогава Ефералган свещички и мъжа ми директно ги запрати в кофата за боклук ooooh! и дотам ми бяха опитите с тях.
Болните да оздравяват бързо - аз съм болна от събота Tired, вчера бях малко по-добре, но след препускането цял следобед, се прибрах вир-вода и днес съм още по-зле. Старая се да стоя по-далеч от Дима, но детето си иска своето Sad Дано само я опазя здрава, че не ми се мисли Praynig

# 108
Здравейте, банда!
Първо честити именни дни на хубавите ни именнички (и малки именници ако има).   bouquet  bouquet  bouquet
Свекър ми също е именник днес, та се почерпете:

Реяна, скорошно оздравяване! Heart Eyes
Миленаг, да, я дай да я видим тази реклама и ние! И не си сравнявай детето с другите, то си е уникално!  Hug
Верчо, ние сме на лекар в понеделник за очето, че работата стана  ooooh!
Лурдес, аз давам само Нурофен и съм супер доволна!  Peace

За имената - Аси, Бебо, Бебонски, Шишо, Пухчо, Асимирчо, Аспарухьо... ама защо, ми да ви кажа хич не знам.  Mr. Green

Хелън, Мирка, аман от безхаберни шофьори. Аз на такива им пожелавам да им се родят близнаци и да трябва да ходят пеша (т.е. с количката ) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Джул, весело сте си изкарали, ние също се стягаме за сватба, ама в какво ще се натикам, идея си нямам  hahaha

# 109
Здравейте!
Ние бяхме в инфекциозна болница,вече сме си вкъщи,но не са ни изписали-пуснаха ни само,защото живеем близко,но стаята ни седи и ако има проблеми пак се връщаме PraynigБебка яде само тази лечебна Хумана-вчера по 50 мл,днес вече и дадох по 100-засега не е повръщала Hug Обаче май ще ни почне и диарията2 пъти ака много рядко,но се надявам да се размине-разчитам на храничката-тя е основно за бебчета с диария! Peace
мире и аз си мислих,че е добре-тя първо кашляше и имаше сополи(няколко дни преди срещата) и ги лекувахме и уж детето беше добре! Да,ама не! Лекарите казаха,че е една и съща болест-почвало се с кашлица и сополи,после повръщане и температура и накрая диария(с която все пак се надявам да се разминем!) Казаха,че още от лятото е пълно отделението с дечица с такива симптоми!
Аз поисках да се прибирим,защото самата обстановка ни действаше много зле-пълно с плачещи дечица,които седят по 1 месец вече #Crazy Имаше бебче на 20 и едно на 40 дни даже Sick
пете много ти благодаря,че ми звънна и ме успокои Hug И на всички ви за подкрепата! Много ви обичам Heart Eyes
Иначе ми направиха детето на решето! ? часа точно я бодоха и детето ми ревеше та се късаше и дори ме изгониха от стаята и не можех да съм до нея Cry При положение,че тя не плаче дори на ваксини и като и взимат кръв(представям си как са я мъчили)! И накрая ми казват,че те мола ви се си скъсали нервите и какво били виновни те ,че Милена била толкова пухкава! Направо щях да падна #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Извинете ме за мрачния ми пост,обаче ми е пламнала главата  bouquet
ванче,честито ви зъбче! Пете честити подаръци(мъж за чудо и приказ си имаш)  bouquet

# 110
Здравейтеее ,
 Честит имен ден на всички с празнуващи днес -Петя (ценителката) и Петя(петти) да сте живи и здрави и мъжете още повече да ви обичат,обожават,слушат и уважават   bouquet
 Реяна предствям си какво ти е,моля се бързо да отмине всичко и бебка никога да не се разболява повече  Praynig Hug
 Съни,Голди благодаря за съветите за киселото мляко,а с биберон ли им го давате и каква биба ? Съни браво на малкия герой дано да го изберат,абе неможе ли да гласуваме още,ако може я пусни едно линкче да сложим някой глас повече
Джул - и мойте сводове май са се изкривили,ми то с тая тежест върху им какво ли очаквам,пролета бях на сватба и както си мислех е поне с обувките няма да имам проблем ела да видиш -с два номера отгоре,пък  тези който ми бяха най-удобни едвам стъпвах на тях.
Танцен (какво означава това  newsm78,от къде иде,как го измисли ника ти) много ми хареса пожеланието ти ,от утре започвам и аз така да им пожелавам  hahaha
 Венииван честито ви зъбче  tooth

# 111
reiana ,много стискам палци бебка бързо да се оправи  Hug Hug

cenitelkata , е на това му викам мъж .

Ето снимката на Рая с Владо
http://img.data.bg/i.php?id=1197541

# 112
диди, едно време се занимавах с танци, ама супер непрофесионално, а понеже знам немски това означава "танцувам"
милена, ми тя много сладка Рая... а как изобщо стана цялата работа с рекламата?
янче, ще се оправите, разбира се!

# 113
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Нямах нет два ни и не съм ви чела, та сега наваксах. Благодаря ви, че не сте ни забравили  Heart Eyes - аз рядко пиша, но за сметка на това чета като попивателна  Laughing
Реяна, прочетох какво й се е случило на малката ми адашка и малко се притесних. /тия в болниците явно наистина да не им падаш в ръчичките  #Cussing out/ Ние вече седми ден сме със сополки - вече не текат навън, но й хърка вътре нослето, а аз не мога да й помогна да го изчистим - пръскам физиологичен разтвор, слагах и капки за нос /Виброцил-това ни изписаха/, но от капките не смея да слагам много, защото пише "не повече от седмица"  Thinking За капак - вчера следобяд повърна част от кашата си... Много се изплаших и се чудя дали днес да й давам каша или да я накърмя и за десерт да дам малко плодово пюренце. Ох, утре ще отидем на консултация да дадем кръв и урина, но едва ли ще й сложат ваксината. Ама честно много се притесних с това повръщане, защото от както се е родила, е повърнала не повече от 5-6 пъти...
Венииван, честито ви зъбче!  Grinning
Абе, момичета, нали вече като има навършени 6 месеца мога да я слагам седнала в скута ми например /то тя иначе не може да се задържи де/???  newsm78
Иначе на Мимето й казваме по различен начин - най-вече с баща й я наричаме "мишка", с една приятелка й викаме "фъчка" /това щото много се фъчкаше още в корема ми/, а баща ми я нарича "кокошчица"  #Crazy  Laughing

# 114
АААА, прпуснала съм зъбчето на Бобииии  ooooh!
честитооо!

# 115
Здравейте Wink
Честито на двете ни именнички- да са живи и здрави и много щастливи  Hug  bouquet

Аз днес срещнах пак Деси (bbub) (по скоро тя ми се обади докато щраках с фотоапарата) и с нея си направихме една хубава разходка  Hug. Запознахме отблизо Габа и София, и двете си размениха много усмивки, гукане и пипане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя каза че не пише често, но пък чете редовно  Hug Двете със София са по цял ден на разходка  Peace  София е много чаровна и сладка  Two Hearts Деси благодаря за приятната компания и се надявам да се уговаряме да си излизаме двете, че иначе голяма скука бе  Mr. Green

Ние днес изядохме 60 гр плодово пюре с ориз, банани и праскови- ммммм добре че беше от 190 грама че и мама намаза  Crazy Joy

МиленГ Рая е страхотна!

Янче егати ужаса си изживяла, дано повече не ви се наложи да ходите до болницата. Да се оправя бързо Миленка  Praynig И стига вече болести и гадни случки!!!!!!!  Naughty Stop

П.С - Деси ми даде днес да "опитаме" от памперсите Либеро и да ви кажа честно много хубави и удобни ми се видяха. Май след Хъджиса ще минем на Либеро, защото на нашето дундаво дупе всичко се отбелязва и зачервява  Rolling Eyes  Mr. Green  Като цветарките да обходим всички памперси, пък които най ни харесат с тях ще сме  newsm78

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 18:00 от Aquariel

# 116
Честито на именничките!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

t_ilieva напълно те разбирам как се чувстваш... Sad Ще се оправят, но ние трябва да стискаме зъби и да не се отчайваме.  Hug
Дороти благодаря!  Hug
cow и аз незнам, как се оправям, ама става повярвай ми, нищо че забелязвам как все по-често ми се губят моменти...  Crazy
Реяна, много съжалявам за всичко, което е принудена да изтърпи малката Миленка...  Hug А на теб мога само да се повторя отново като ти кажа - Бъди силна, момиче!  Hug Винаги след лошото идва хубаво, както след дъжда слънце- просто трябва да отмине бурята...
Петеееееее, влязох най-вече зарад теб и твоите придобивки... Ха честито! Да си ги ползвате със здраве и любов!  bouquet  И така малко нахално, ама аз да попитам- що не ни спретнеш и на нас един купон, че кат се съберем къмто 100-тина мамчета с дечурлигата барабар да ги изпробваме докато са още в гаранция?  newsm65 newsm65 newsm65

# 117
диди, едно време се занимавах с танци, ама супер непрофесионално, а понеже знам немски това означава "танцувам"
милена, ми тя много сладка Рая... а как изобщо стана цялата работа с рекламата?
янче, ще се оправите, разбира се!

Ами ,tanzen , един от собствениците на агенцията ,която снимаше каталога , е приятел на брат ми.Той му каза да изпрати снимки на Рая и така я одобриха.

milena1976 ,спокойно на 6 месеца може да слагаш Мимето да сяда.

# 118
Здравейте пак!
Милена не се притеснявай мила! И ние лекуваме носа с абсолютно същото! И аз затова се ошашках,защото Милена да е повръщала максимум 3 пъти откак е родена! Не се притеснявай все пак-ако само 1 път е повърнала няма страшно! Обаче не и давай каши и пюрета поне днес! Лекарите казаха като има дори минимално неразположиние да яде само мляко! При нас се получи много кофти,защото мислихме,че е оздравяла и захраних с глутен докато е била болна и това я е натоварило още много! Hug
милена пак повърна  Cry Вече слагаме свещички против повръщане(хомеопатични) и съм много доволна!
Хиксита разплаках се от думите ти(в хубавия смисъл)! Просто си представих как всичко отминава и с бебка сме много щастливи! Praynig
Отидох и купих и аз Хъджис и ми изглеждат страхотни! Peace

# 119
Честитооо на Петите (Ценителка и petty) и на Петър на t_ilieva!!!

Хикс - много весела тази "Усмивка" Hug Да ти оздравяват децата - и твоите, и на t_ilieva - и Миленка - нали вече е по-добре? отиваме да се кашомажем! Лека, дълга и приятна!

Общи условия

Активация на акаунт