АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 869
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Ох, Еличка е съвсем - добре - крещи и удря по замята Praynig Peace

Съни - стискаме ти палци за Сънито - той наистина си е звезда...

Целувки на всички и бързо навън да се хванем а опашката на циганското лято, момичета!

П.С. Хм, днес нямаме нито едно априлче рожденик Thinking

# 91
  • Бургас
Добро утро Hug
Гледам, няма кафе още Thinking

Кали, аз ползвам проходилка Peace
Лурдес, и ние ще сме кльощави Crazy
Хелън, радвам се, че Еличка е добре Hug
Уф, аз снощи в какъв филм се вкарах ooooh! Взех на Дима едно олио на Джонсън от новите за сладък сън; хем си знам, че е боклук тая марка, ама толкова ми хареса как мирише и реших, че може и да са им станали качествени нещата напоследък. Намазах я след банята и като се зачерви и изприщи това дете, в чудо се видях, наложи се да я къпя втори път Tired Голяма съм патка просто Whistling Днес е добре, слава богу Praynig
При нас е голяма мъгла, дано се вдигне, че да поизлезем в парка Laughing
Хубав ден Hug

# 92
  • Добрич
дОБРО УТРО!

Ние явно пак сме в пик на растеж,защото е освирепял от глад по никое време тая нощ.

Хелън,напрегръщай детенце и без такива премеждия вече Peace

Голди,и аз тази марка не я докосвам.Бях си купила за мен и станах на плюски ooooh!

# 93
Добро утро!  Hug
 Голди мерсаж за кафенцето.    bouquet
И моите дечурлига пак са болни- Теди от 4 дни а Стефчо от 2...  Confused Sad Confused
 А от един час под прозорците ни режат дърва  ooooh! и ще забягваме, че почна да се затопля малко. И в унисон с моето настроение е тази песничка No Woman No Cry
И едно по-опримизе парче  smile3521 Усмивката

# 94
  • Някъде на път....
hiksita, и моите са болни и двамата - Петър - зачервено гърло цяла седмица, вече се пооправя........ а Габриела - ларингит  Cry и май ще трябва да включим антибиотик, за да не слезе надолу.......  Cry

# 95
Добро утро-почерпете се за именният ми ден Hug
[/b]

Честито на всички празнуващи вчера   bouquet
Болните дечица да се оправят скорострелно  Naughty Praynig Praynig

# 96
Добро утро !

Лурдес , Голди - да ви кажа вчера на срещата в парка на фона на Ема на ласи и Боби на Vanyivan , Косьо изглеждаше като 3-месечно бебе. И други бебета , които са родени май месец ( Сашко на Галиво )  и те изглеждат горе-долу като Косьо. В егати филмите се вкарах. Изглежда ми много слаб.

koalkata , за първи път виждам такова столче.Нещо много ниско ми изглежда или се бъркам.

Всички болни дечица да се оправят бързо.

Голди , аз като използвам една марка бебешки продукти и виждам , че му понасят на Косьо , въобще не ги сменям точно поради такива причини.

pettty ,честит имен ден !!!

Ааааа , днес е Петковден !!!   И ако има и други именици , да са живи и здрави !!!

# 97
Бързо оздравяване на всички бебоци!!!!Моите премеждия с обрив бяха заради паяк- Калоян се изрина и по стъпалата. Сега пием лекарства, мажем се. Слава Богу нещата отшумяват. Но сутринта, след като изчистих от горе до долу целия апартаментр над креватчето имаше 2 паяка!!!При все че сме на 5-я етаж, проснто не знам от къде са се взели. Мерси за кафето, но аз като кърмачка маниячка още се въздържам Rolling Eyes
Приятна разходка и слънчево време пожелавам на всички!

# 98
ЧЕСТИТО НА ВВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!

# 99
Лурдес , Голди - да ви кажа вчера на срещата в парка на фона на Ема на ласи и Боби на Vanyivan , Косьо изглеждаше като 3-месечно бебе. И други бебета , които са родени май месец ( Сашко на Галиво )  и те изглеждат горе-долу като Косьо. В егати филмите се вкарах. Изглежда ми много слаб.

Миленче, ние сме в началото на април!  Thinking

Мами-доктори, моля ви кажете какво е това "естриол", това е кремът с който мажа дудито на беба, че нали сме с някакво срастване! Sad Sad Sad

Какво мислите за Нурофена за висока Т? Беба от ваксината вчера вдигна 38.7 и дадох Нурофен. Иначе имам и панадол, ама кое да дам сега? Иначе педито ми изписа паданол на таблетки за дупето, ама Лидия първо ги изкарва, второ вече въобще не дава да й слагам, реве , дърпа се, не го мъча детето. Embarassed Embarassed Rolling Eyes

Честити месечинки, честити на именниците!! Hug

# 100

Миленче, ние сме в началото на април!  Thinking

Мами-доктори, моля ви кажете какво е това "естриол", това е кремът с който мажа дудито на беба, че нали сме с някакво срастване! Sad Sad Sad

Какво мислите за Нурофена за висока Т? Беба от ваксината вчера вдигна 38.7 и дадох Нурофен. Иначе имам и панадол, ама кое да дам сега? Иначе педито ми изписа паданол на таблетки за дупето, ама Лидия първо ги изкарва, второ вече въобще не дава да й слагам, реве , дърпа се, не го мъча детето. Embarassed Embarassed Rolling Eyes

Честити месечинки, честити на именниците!! Hug

И ние сме в началото на април - на 3-ти.

# 101
petty,честит имен ден, да си жива и здрава !  bouquet

Лурдес, и на Тея очето спря да сълзи и питах док. дали да ходим на сондаж ( на мен хич не ми се искаше ) и той каза,че няма смисъл. Отървахме се! Дано и Лидка да е така ! Hug

Голди, мерси за кафето !  bouquet

Хикси, мерси за хубавата музика ! Да нацелуваш Теди и Стефко и да се оправят бързо ! Hug Heart Eyes

# 102
petty, честит имен ден. Много здраве, любов и усмивки.    bouquet 

Честито и на всички други, които празнуват днес.

Голди, благодаря, много вскусно кафенце.  Hug Ех, умирам за кафе, ама сега с тов кърмене съм на "диета" - само по едно кафенце сутрин, че иначе не мога да си отворя очите.

reiana, как сте днес?
Да се оправяте бързо, както и всички други болнички дечица (вкл. моята сополанка).  Praynig

Честити месечинки на Деян и Йоана на мама zaki.

Лек ден.
Ние отиваме навън да използваме хубавото време.

# 103
Добър ден  Hug
честито на всички празнуващи днес !!! Да сте живи и здрави!!!   bouquet
сега и аз да почерпя  Mr. Green Mr. Green

всички болни да се оправят бързо  Praynig снощи говорих с Яна по телефона в къщи са си ,били са в инфекциозна болница не са могли да сложат система на Миленка и са я насинили по-ръчичките  #2gunfire папка по-малко за да не повръща .Дано бързо се оправи  Praynig   bouquet  bouquet
Миленаг аз в центъра не ходя ........кажи къде да видя снимката на Рая с Владо??????????????????????????????
на Стефи му викаме Стефко,Стефчо,Стефанчо,Стефинка , Стефи,Шишо, но най-често Барбаронче  Mr. Green
аз имам с какво да се похваляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  след като оная нощ прах дрехи до 2 часа с братовчедката във ваната заради тъпата пералня ..........снощи моя мъж ми звъни след работа и ме пита "нещо искаш ли ?" викам ДА майстор ,че се събраха 5 перални а тои "я не ме занимавай с твойте глупости " Shocked леле така се ядосах така ми идваше да го напсувам и след 5 мин . се прибира с нова ПЕРАЛНЯ И СЪДОМИЯЛНАААААААА   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  много съм щастлива  newsm03 явно съм ги заслужила а?
лек и слънчев ден  sun аз се стягам за купон  beer beer3 beer2 cheers beer Drunk Wine Glass

# 104
Привет и от нас! Ей, много болни бебчета, какво става??? Реяна, дано по-бързо се оправите, стискам палци!javascript:void(0);
Лурдес, аз за висока Т използвам главно Нурофен, но това за баткото, той е на 4,6г. Освен, че сваля Т, Нурофена има и противовъзпалително действие. Прочети упътването дали става за толкова малки бебета като нашите.  Peace Можеш да ги редуваш. Нурофена през 8 часа. В този интервал ако не спада Т можеш да даваш Панадол.
Кали, проходилка не съм ползвала и не смятам да ползвам. Опасни са, могат да се наранят дечицата като се засилят. По-добър вариант ми се вижда люлка или бънджи.
Хикс, и вие ли сте болни! Как се оправяш и с двамата?
Ценителката, бравос и честито придобивки!!! Ей, че мъж си имаш тиии!

Общи условия

Активация на акаунт