АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 15 005
  • 282
  •   1
Отговори
# 75

kalli аз не слагам и нямам намерение  Peace

Изобщо или засега  Thinking Калоян започна да щъка с прогодилката като беше на 10 месеца  newsm78
Обаче Михаил се развива доста по-бързо. Иска да е само прав  Whistling

# 76
  • Добрич
Reiana,стискам палци бързо да се оправяте Hug Hug Hug

Vanyivan ,да ви е честито зъбчето!

Кали,аз не мисля да ползвам проходилка Peace

Суни,браво на момчето,брей Hug

# 77
  • Варна

kalli аз не слагам и нямам намерение  Peace

Изобщо или засега  Thinking

да не се заричам, ама смятам въобще да не я слагам. Ели сновеше насам-натам с проходилката, с Ники не съм ползвала и определено ми беше по-лесно и спокойно. Сега вече е доста пренаселено у нас и тамън едно летящо ми липсва.  Grinning  Бях чела, че не се препоръчвали, но пък ортопедът, при който водих Невена, каза, че след 6-тия месец били добре за ставите. Аз обаче предпочитам да пълзи и да се придвижва по мебелите.  Peace

# 78
Здравейте, мами! Hug
Съни, Милена, браво на дечицата! Hug
Реянка, да се оправи Миленка бързо! Praynig

Ние днеска бяхме на консултация - биха ни третата ваксина, 6800 и 65 см. Вървим си кльощави и това е! Thinking
Обаче педито ни откри някакво страстване на дудичката! Много странно, аз гледах днеска, ама не мога точно да видя къде е това нещо, май в близост до пишото! Rolling Eyes Rolling Eyes Предписа ни крем за мазане и сега ще се мацаме, след 3 седмици пак ще ходим да види как се развива! Дано да се разкара това чудо! Praynig Praynig Поне педито каза, че не е сериозно, слава Богу, и май било доста разпространено според думите му! Thinking

Иначе нито проходилка имаме, нито столче за хранене. За проходилка се замислям, да видим. Храним я в скута, че не седи мирна никъде, камо ли за пюретата! #Crazy

# 79
Теди не искаше да стои в проходилка, харесваше му повече да щъка, пълзейки. Марта още не пълзи, не седи, само подскача и засега не мисля да я слагам в проходилка. Пак ще се оплаквам - за нашите болежки този следобед джипито ни предписа Аугментин (ужас  ooooh!! ТОклкова е малка Мартичка, а вече се налага да я тъпчем с антибиотици. Но май няма друг начин - освен че оченцето секретира и нослето също, оказа се, че и ущичките не са добре... Много ми е криво. Теди за пръв път сме го лекували на 3г. някъде (когато тръгна на градина, разбира се), а Марта, милата, още от сега...  

# 80
Янче дръж ни в течение как е Миленка. Какво е т'ва чудо бе?! Ох дано е последното гадно нещо което ви се случва...Ама на срещата ми се видя съвсем здравичка  newsm78 Ще и мине на душичката  Heart Eyes

Съни браво на Санди, стискаме палци да си го купим на корица  Crazy

Днес научих габа да дава боц...време и беше Simple Smile

Лурдес щом с кремче минава значи не би трябвало да е нещо сериозно наистина, пък и те сега нали им се развиват организмите и органите, така че ще го израсте. Все пак стискам палци другия път да го няма  Praynig

Аз проходилка мисля да не ползваме!  Peace

Ванче Честито ви зъбче   bouquet

сега видях това http://www.wiona.nn-bg.com/ какво мислите за тях?

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 23:02 от Aquariel

# 81
Здравейте

Проходилка имаме Peace слагам го обаче на горното ниво и фактически краката му не опират земята само виси /не е седнал,а е като на бънджи/ пуска си музиката,блъска играчките,но за съжаление много бързо му омръзва тая джунджурия Whistling
reiana дано се оправи по бързо Милена Hug
Съни ще се радвам което и да е априлче да го изтипосат на корицата на списание....дано Сашко е късметлията сред всички 1000 бебета,той си е хубав Peace

След като Даниел ми отказа всякакъв вид зеленчукови пюрета метнахме плодовите!Днес бяхме на праскова и да не ви разправям по късно през деня докато бяхме  тримата в един магазин как напълни...направо взриви памперса и целия се омаза,че и баща си омаза с ако и пиш Mr. Green Беше подгизнал!aquariel май ще се купуват Хъджиса Grinning

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 22:46 от sisee

# 82
Reiana, стискам палци Миленка да се оправи бързо. Не се притеснявай - докторите си знаят работата. Гого навремето на системи го сложиха от такова гадно повръщане. Ама и това се преживява. Ще се оправи бебка.  Hug

И ние нямаме нито проходилка , нито столче за хранене. Проходилките ги намразих още с първото - закачиха й се някъде колелетата и така гадно падна детенцето ми, че веднага я изхвърлих.  #2gunfire  Коко проходи без проходилка, за Поли също няма да използвам.  Naughty
А за столче просто нямаме място. Може би ще всема едно от тези, дето се закачват за масата, ама не съм сигурна. Засега се храни в столчето за кола.

Личицето на Поли го мия вечер и след хранене само с водичка. А сутрешния "тоалет" го правим с памуче, натопено в розова вода. Понякога я мажа с кремче за лице на Мустела.

Сега да ви покажа някои снимки от ежедневието на Поли:

"Ето, тук съм като мама" (аз превеждам, а тя седи до мен и удря по нейната клавиатура):

"А ето така заспивам, когато съм много уморена":

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 23:08 от Пролетната Фея

# 83
  • Пловдив
Супер е това с идеята за общия РД, дано се осъществи. Аз гласувах с няма значение, щото ако не ни мине котка път можем да се придвижим навсякъде-е, Варна малко далечко ми идва.
Реяна, стискам палци малката вече да го бори тоя вирус Peace
За проходилката- не смятам изобщо. Ясмина, странно ми стана, за пръв път чувам ортопед да препоръчва  Thinking
Ние в събота бяхме на сватба, голяма веселба стана. Нацедих се в единствената рокля, която ми стана, вирнах се на висок ток ... и направо щях да умра от крака. Явно през бременността ми са се променили сводовете, защото бях с доста високи, но изключително удобни (преди) обувки. Та друсах танци по чорапогащник, за радост на гостите от Сингапур, Унгария и т.н., на които и без това всичко им беше много интересно  Laughing
За събиранията по женски- за съжаление в момента са ми голяма рядкост, просто с двете чавета вече организацията е доста трудна. Обикновено мъж ми като пътува дружките довтасват вкъщи и клюкарим до рано с доста вино и завиден ентусиазъм Grinning А как ме е яд, че изпуснах моминското парти на съботната сватба- и децата бяха пласирани, ама пусто аз се тръшнах с 40 градуса   Close

# 84
здравейте момичета! Стискам палци Миленка да се оправи бързо и безпроблемно. За мокрите кърпички- ползвам ги рядко и като се налага, ако има вода наблизо гледам да го измия. Аз гласувах за Варна, но всъщност и В.Търново не ми е проблем. Наричаме Калоян- Коко, Калоянче, Янче Бибиянче, Дундьо Медундьо, Бузо, Джуджо и разни такива. Проходилка нямам, в Часа на мама казаха че не е препоръчително, но ако продължава да ме боли така кръста май и аз ще си взема.
Да се оплача- днес в пощата чакащите за пенсия баби и дядовци бяха се разпрострели на рампата и при "неразбираемото" ми желание да я използвам те ми казаха да кача количките по стълбите!!!!!
За сега толкова, лека вечер на всички!i

# 85
Честита половин годинка на Ивайло, Християн, Борис, Мария, мая, Беатрис, Самюел!

Да ви се оплача:
1) След разходката  в Южния, една дама ми беше запушила колата - разхождах се  30 минути с ревящо бебе (на мен адкси ми се ходеше до WC) и най-накрая онази се появи и и вместо да се извини (то и аз бях доооста изнервен) ми каза: "Аре по-сспокойна, дрисла такава"... Rolling Eyes Та оттук се почна един селски...просто за пореден път се поучих от грешката си _ НЕ трябва да им слизаш на нивото на простаците!!! Пак казвам - по-далеч от простотията, да не се омърсиш и ти...ще се опитам да не си изпускам нервите др път...та ме заплашиха, че са ми запомнили номера на колата и ако спря др път там - ще видя какво ще ми се случи Shocked и аз естествено - няма да спря - защото тук, в БГ, простотията си царува и това е - тя е по-силна от нас, съжалявам, но е така, момичета...

2) Най-накрая като се прибрах, Елица  вече беше останала без глас от рев...направих и набързо от новата каша, която бях купила - Хумана банан (безмлечна, безглутенова) - яде с удоволствие, но веднага след катп свършихме се изприщи цялата - около устата,. после й се наду у цялото личице - просто се побърках от страх - изкъпах я, за да мога хууубаво да измия това по лицето й и да й огледам телцето...сега й помина, но се буди често ио хленчи - и е една студена такава...Уф! Аааа, кашата била млечна - не вярвайте на момичетата в магазините - четете - аз винаги чета - ама ей сега бързах, че детето беше останало без глас от рев...

Милена1976, Реяна - дано се оправят бебоците...Миленка - ама Мимито вече ОК ли е? реяна - в коя болница е Миленка??? Пиши, моля те - какво точно й има???

ВаняМ - Коско по-добре ли е? Спокойна ли си вече?
Лурдес, мила - какво съдържа това кремче, с което я мяжеш???

Ох, да са ни здрави, че...досега съм лежала до Еличка да я постопля...челцето й и цялата й главичка са едни такива студени - и тя е кисела - хленчи само...

Айде, лека, момичета!

# 86
Аз казвам на Габи- Габа, Мамуна, Сладуна, Жабка, Габка...а баща и казва "татуна" от тати Wink

И аз днес имах подобно изживяване Еленче, излизам от парка и отивам към пешеходната пътека, а на нея (по цялата и широчина паркирал един бус) заставам аз зад него и дебна някой да ме пусне, а то коли бол и нищо се не чува.... и изведнъж добре че ми замириса на бензин, тоз тъпак дава назад, леле как се разминахме незнам, аз дадох напред и той ми "обърса" гърба...при което така ми кипна, отивам до прозореца му (беше свален) и му крещя:
-"Първо не стига че си паркирал забранено на пешеходна, ами и второ за кво ти е тва огледало като не гледаш като даваш назад БЕ! Щеше да ме сгазиш" и ония както ме гледаше стрестнато без нищо да ми каже просто даде газ и си замина...ауу какви засукани майни му ударих. ОЛИГОФРЕН!  #Cussing out

Еленче и аз у нас имам еедна млечна на Хумана- банан + череша и днес аха да и я направя и се отказах. Все се двуомях дали да и дам млечна без да питам педи, ноооо след това което си преживяла  #Crazy Sick ще изчакам  ooooh!. Надявам се на Еличка да и няма нищо и утре да си е съвсем добре  Hug

Леле че съм завеяна.....ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ– СЛАДИНКИ„ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 87
  • София
Здравейте и от мен  Hug

Използвам докато татито къпе малчо да драсна няколко реда.

reiana, дано бързо да се оправи Миленка  Confused.

Suni, ми браво на теб за инициативата и ни дръж в течение, а ние всички ще му стискаме палци на Сашко  Peace

kalli, аз проходилка нямам и засега няма да взимам, щото няма място в нас. Иначе съм чувала, че не е много добре за крачетата и кръста, но пък ако се използва по малко, не виждам проблем.

Vanyivan, айде честито ви зъбче  tooth. Дано следващите по-лесно да излизат  Peace

milenag, и аз видях Рая на билбордовете, супер е мъничето  Flutter

Да ви питам: какво мислите за това столче за хранене - http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Healthy-Care-Booster-Seat/dp/B0002VZ21E?

# 88
Лурдес, мила - какво съдържа това кремче, с което я мяжеш???

Съдържа естриол! Rolling Eyes Thinking Леле, какво ли й причинявам! Sad Sad Sad

Аквариелче, Еленче,  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 89
Милена, радвам се, че писа! Голяма сладурка е твойта полу-рожденничка. Поздрави от нас с Ава Wink Hug И за всички други бебоци с полу-рожденни дни Hug

Тодоран, пиши ми на лични ако все още търсиш хомеопат в София Wink

За очето - малко не смея да се хваля, да не ни е на уроки, ама май поотшумя секретирането. От около седмица-10ина дни е доста спокойно и чисто оченцето, без да му правя каквото и да е. Дано така да се закрепи и да не се налага операция Praynig Другите мами с подобен проблем, как сте?

Съни, браво! Ех, че звезда... Heart Eyes Hug

Кали, аз няма да ползвам проходилка Peace

Акварел, и аз съм гледала тези пелени за еднократна употреба. Страхотни са, защото са напълно разградими и екологични, но са мноооого скъпи (1 бр=1лв) Money

реяна, тодоран, надявам се бързо да се оправят бебоците Praynig Praynig Praynig Hug

хелън, малеее какви премеждия. Само не й се ядосвай на тая, че и тва не заслужава Naughty Гледай си Еличка - дано да се оправи скорострелно Hug

Общи условия

Активация на акаунт