АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 15 007
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Ейййй СЪНИ, страхотия, много се радвам за Санди, дано стане  Praynig, голям симпатяга е той!!! Стискам палци

# 61
  • Русе
И аз един въпрос да ви фейна: има ли някой, който е давал кисело мляко ,има сигурна съм,какви препоръки има,какво да е млякото,трябва ли да се разрежда колко и тн абе всичко? че съм решила да я пробвам че аз като ям и тя все иска да яде давала съм и определено много и харесва, ама от това купеното незнам дали трябва да и давам,пък и как?

Аз съм давала  Peace .Отначало трябва да го разреждаш повече и да гледаш да е с нисък процен(под 2 %).Започва се 1:1 и постепенно се намалява водата докато не стигне съотношение примерно 175мл мляко към 50 вода.Това пак зависи от гъстотата на млякото.Трябва да гледаш млякото да не е с нишестета(Данон и На баба НЕ стават определено) и ти като го опитваш да не ти кисели много когато е прясно.Когато даваш за първи път пробвай първо без захар,ако не го хареса тогава добави малко.Много бебета предпочитат без захар,а отказавт да пият със(ние сме от тях )  .Дано съм ти била полезна  Hug .Ако те интересува друго питай(ако мога ще отговарям  Simple Smile )

Ема благодаря bouquet

# 62
Привет момичета  Hug

При нас малко натоварена програма имаше събота и неделя - сватба, рожден ден, и не съм влизала. Обаче гледам вие добре сте се постарали да имам повечко материал за четене  Whistling Сисето и тя пуснала нова тема, страхотна е   bouquet

Иначе ние си изкарахме страхотно. Снимки този път от сватбата нямам, защото забравих фотоапарата  Embarassed Сега ще чакам някоя добра душа от приятелите да ми изпрати малко.
Аз да ви се похваля, или по-скоро да се оплача, че и аз цъфнах, и то точно за сватбата, и в последния момент сменях тоалета и т.н. Егати и късмета  ooooh! Но пък изобщо не го усещам този цикъл, а като знам преди какви бяха болки и колко обилно беше, дано да са се променили нещата  Laughing

Не съм ви чела много, малко по диагонал карах признавам си, че от сутринта се скапах от работа. Набързо само ще вметна няколко неща.
А за срещата - СТРАХОТНА ИДЕЯ  newsm10 newsm44 Малии, като си помисля още от сега какъв купон ще е, нямам търпение да идва април 2009. А за мястото - нямам претенции. Важното е да си изберем някое хубаво и приятно местенце с повече удобства за децата. Мъжо и той е навит  Laughing
didimora, честито ви зъбче.

SUNI_22
, браво на Санди. Ей, красавец си е той. Стискам палци да краси някое издание другата година.

Хайде чао от мен засега, че ме чака още работа.
Хубав ден   bouquet

П.С. helenblondy, аз имам замразена кърма в отделна камера, но досега не съм използвала от нея след повече от 3 месеца. Дори в момента имам няколко контейнерчета с "изтичащ срок на годност" и май ще ги вадя да ги давам, че после ще ми е мъка да ги изхвърля. Досега като съм давала от нея, установих че като вкус обаче и мирис се е променила кърмата. Но аз я опитвах, и не ми се стори развалена я давах.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 16:55 от Bibobibo

# 63

Благодаря ви момичета!   Hug  Айде и всички бебешорковци да се оправят.

Аз по женски излизам, но само с Кръсти всеки хубав ден от 10:00 до 13:00 часа / задължително / и понякога следобяд. А на дискотека не съм ходила по женски от както бях бременна в 7-ми месец.  Peace
 На Кръсти на галено му викам - Мишмулянчо, Льозбичката мамина, Клъстовище и други в момента не мога да се сетя, но много рядко по име.  Wink
 Milenni, аз при всяка смяна на памперс мия с водичка. Мокрите кърпи отдавна ги забравих. А с проходилката обикаля по стаите с мен и мога да кажа, че съм супер доволна, защото си върша работата. До преди няколко дни се предвижваше с нея настрани или назад, а сега вече свикна и се справя добре. Днес даже го пуснах по двора с нея, за да мога аз да събера дрехите от простора.
 didimora, аз днес му дадох съвсеееееем малко кисело мляко, защото милото в устата ме гледаше.  Sick Така вместо нещо си, да давам - не, все още.
 И аз искам да гледам "Дзифт". сисее, Тодоран, сигурни ли сте, че така се пише, щото не ми излезнаха никакви резултати в замундата?

# 64
Здравейте  Hug

От сутринта се мъча да го изпишкам моя син (с цел изследвания), но не  Naughty Утре ще се пробвам с колектор (изобщо не знам за какво става въпрос, но съм чувала, че има такива неща).

При смяната на напишкан памперс винаги гледам да го облея с вода (без сапун) на чешмата. Ако нямам вода под ръка обаче, кърпички не ползвам винаги. Нещо хич не съм им фен  Sick
Но в тая връзка да си призная, че много рядко се сещам да му сменя памперса ако е само напишкан.  Embarassed Срамно, но факт...

Проходилка няма да взимам...щото у нас няма място къде да джитка детето Sad

Косьо от дълго време се обръща от гръб по корем , но обратното обръщане започна да го практикува от доста по-скоро. Виж, за това не съм се притеснявала. Притеснявам се, че не "говори" много, а само ръмжи ...

Кашите - от разтворимите взимам само мерцедеса на кашите - Хумана  Peace Иначе тези в бурканчетата на Хипп също са много вкусни  eat

Как се обръщам към беб? Всякак - Косьо, Коско, Коцко  hahaha, Котко, Мише, Милко, Трайко, Митко (като е измит), Тинчо, Тичо,  Тико...абе както ми хрумне така ми викам  Peace Наскоро се шегувах, че трябваше да го кръстя Стоимен с тоя сто имена, дето ги въртя Simple Smile

МиленаГ, все забравям да ти кажа, че видях билбордовете на Andrew's с Владо Карамазов и Рая. Толкова мъничка изглежда...

Да ,Ваня , мъничка е Рая .Тежи само 5500гр.Има още да навасква , ама като е злояда.

Ей , много се радвам , че се запознахме на живо с мамите , които често посещават Южния парк. Най-накрая сколасах да отида и аз.

# 65
Здравейте!
Както си мислих,че бебка вече е добре-не не е! Много съм притеснена вече-душа не ми остана! Оставиха ни в болница и ядем само лечебна Хумана и рехидратиращ разтвор! Повръща непрекъснато,което е мн опасно за бебенцата! Cry
стискайте палци на моето момиче Praynig

# 66
О , reiana , много неприятно е това. Дано адашката по-бързо се оправи.Стискам палци  Hug Hug

# 67
пазете си много дечицата и ги наблюдавайте,защото от леко покашляне и сополки се стигна до това!
целувки на всички

# 68
  • Popovo
Здравейте!
Както си мислих,че бебка вече е добре-не не е! Много съм притеснена вече-душа не ми остана! Оставиха ни в болница и ядем само лечебна Хумана и рехидратиращ разтвор! Повръща непрекъснато,което е мн опасно за бебенцата! Cry
стискайте палци на моето момиче Praynig

Дано бързо да оздравее малката и никакви болести повече.

Гласувах за Търново, защото ще ми е най-удобно, пък и града е хубав, но където и да е сме на линия.
Проходилка ще купуваме тези дни, вече нямам търпение, че само на ръце го разнасям из стаите.
Днес поръчах Камомила в нашата аптека, не бяха и чували за таквоз нещо. Дано ми го намерят, така се надявам на него, че от безсъние почнах глупости да правя.

По женски не съм излизала от както забременях, а така ми се ходи на кръчмичка да раздрусам дупе.

Съни, браво на Санди, ще го изберат сигурна съм  и да не забравиш да кажеш в кой брой и ние да се тупкаме по гърдите, че априлче 08 украсява корица.

# 69
Reiana, сега в къщи ли сте си ? Стискам палци на Миленка да се оправи бързо! Прегръщам те силно!
milenag, и на мен ми беше приятно! Утре пак!
Suni 22, радвам се за Санди - отсега на корица, а ? А по-нататък колко ли сърца ще разбие....
Milenni, има упражнение за обръщането: слагаш детето по гръб; с лявата си ръка притискаш подбедрицата на лявото краче към леглото; с дясната си ръка хващаш дясната му ръчичка вдигната нагоре; започваш да извърташ детенцето като го теглиш(извиваш) за ръчичката и продължаваш да държиш крачето неподвижно; теглиш докато го обърнеш по корем. (дано стана ясно) И въпреки това трябва да го напъне отвътре и да започне да се обръща сам. Моята племенница напр до 1 год се беше обърнала два пъти само - проходи на 9 мес без да пълзи. Всяко дете си има различен темп на развитие на двигателните умения.
За проходилката - бъхти по играчките и се плъзга назад (щото е по-лесно)
Ние пък не щем да седим седнали (въпреки, че вече може)- искаме прави и това е !

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 20:16 от Lassi

# 70
  • Бургас
Малеееее, Рейана, дано бързо се оправи Миленка Praynig
Дидимора, аз давам кисело мляко Peace Понеже при Илчо се наложи да сменя АМ с кисело мляко като беше на 3 месеца и половина, си спомням, че се разреждаше 2:1 с подсладена вода, за мляко от 3,6%. Т.е. на 100гр. мляко - 50мл.вода. Дима, обаче категорично отказва да го приеме в този вид; пробвах само веднъж. Иначе с бисквити го яде без да го разреждам, само подслаждам на вкус с кафява захар. Аз и преди бях писала, започнах с бебешките млекца на Хумана /те са си сладки/ и след това с "Елена" - 2% и сега 3,6%.
Съни, стискам палци да ви видим на корицата:peace:
На мен днес ми пристигнаха обувките за банкета, много са хубави и са ми точно, но ми разказаха играта по митници и пощи; два часа и половина съм обикаляла с количката по инстанции и накрая обувки от 60 долара ми излязоха 160лв. ooooh! Надявам се това да не попадне пред погледа на мъжа ми Mr. Green Извод - това беше първият ми и последен опит да пазарувам от Виктория сикрет Confused
Аз съм решила да пробвам Дима с прясно мляко; поръчах на свеки да ми купи козе мляко и ще направя крем с разредено козе мляко да видим как ще потръгнат нещата Thinking

# 71
Мамета, слагате ли децата вече в проходилка?   Thinking

# 72
  • Някъде на път....
Мамета, слагате ли децата вече в проходилка?   Thinking
Не!  Naughty

# 73
Реянче, дано Миленка се оправи по-бързо  Praynig Мого е неприятно това, да пишеш честоо как сте, че много се притеснихме  Praynig

Съни, браво на Санди - голям красавец е той, дано да ви изберат за корицата, но както и ти си казала, дори и това, че е стигнал до тук е голямо постижение  Hug

Мами, аз да ви се похваля, че Боби отново прояде, с пълна сила и то, защото му понина първото зъбче Mr. Green Явно детето се е мъчело, защото го е боляло, а пък аз колко го измъчих да се храни, но важно е, че всичко е ок и че имаме голямо събити е за финал  Mr. Green

Днес в парка беше страхотно - много мами, много разходки, просто супер  Simple Smile

# 74
  • Варна
oo, reiana, дано се оправи бързо Миленка  Praynig Щом сте под наблюдение, няма страшно.  Hug  Hug  Hug

Milenni аз правех точно същите упражнения, които описва Lassi Обаче забелязвам, че напоследък по-рядко се обръща, като беше на 3-4 месеца се въртеше като пумпал.

kalli аз не слагам и нямам намерение  Peace

за обръщенията аз я наричам най-често Венка, Венушка-Крушка, Невенчица. Децата са по-изобретателни - Франзел БуБу дьо Алекзандър (ние сме Александрови). Агент Буби Памперс, Поничка и тем подобни произведения на сладкарското изкуство  Joy Ники като ми е добричък и ме слуша му викам Добринчо

Съни да не забравиш да се похвалиш след като спечелите конкурса.  Simple Smile

Asja къде зачезна бе, мила? Уж щеше да ни държиш под око....

Vanyivan честито ви зъбче

Общи условия

Активация на акаунт