АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 820
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Ей ви малко предложения от моя милост...това само на първо четене, нямах много време да се задълбочавам  Peace. В дясно може да разгледате снимки за всеки обект, като натиснете "фотогалерия"

хотел Панорама, Априлци

Хотелски комплекс Априлци

Почивен комплекс “Рибарица”

Почивна станция ХТМУ -Рибарица

Хотел „Санта Екатерина” - Рибарица

Комплекс Извора-Арбанаси

Хотелски комплекс “Винпалас” – Арбанаси

# 46
  • Добрич
Добро утро!Днес се очертава страхотен ден и мисля да излизаме newsm44

Айрин,бензокаина също е анестетик,не те съветвам да даваш.Риска от алергизиране е доста голям Peace

# 47
  • In someone's dreams
Добро утро мацки и бебета!!!

Тук сега класации коя е най-красива няма да правим, щото трябва да раздадем 100 и няколко първи места  Laughing
Аз имам няколко питания на дневен ред:
1. Защо моят малък мишок не ще да се обръща все още? Има ли някакви упражнения, с които да му "подскажа" как става тоя номер? От гръб на корем имам впредвид, обратното го заучи доста добре.
2. Когато сменяте пампито и е само напишкано, бършете ли винаги с мокри кърпи или направо слагате чистия памперс /това по-специално към аудиторията от мъжки мами, щото при момиченцата е просто задължително/?
3. Как вървят нещата с проходилките? В смисъл взеха ли да "ходят" с тях или още само се оглеждат мишлетата? Веднага казвам ние как сме - като го сложа следва няколкоминутно бясно блъскане на играчките на паяка, след което ако случайно успее да се придвижи нанякъде е голяма радост, ако зацикли обаче следват неистови писъци и ревове.

Емма, отивам да разглеждам твоите линкове. Аз още не съм гласувала, ей сега и това ще направя - каато че ли идеята за В. Търново взе да ми харесва и по-специално Арбанаси  Peace

И още нещо се сетих ама ще стане много дълго, та довечера или утре пак ще намина.

Весел ден с много разходки !!!   bouquet

# 48
Здравейте, сладурки и малки сладурчовци !
АЗ много харесвам идеята за общ рожден ден и давам 1 предложение
http://hotelspa-terma.com/index.htm
с.Ягода , термални извори, басейнчета ,джакузита-макузита Simple Smile Ами тъй де, и ние сме хора, да релаксираме след големия купон и алкохолния делириум ( например )  Joy Сега някой да не се засегне,заради алкохолното ми изказване Simple Smile
Отивам да чета, после пак ще пиша Simple Smile  bouquet

Честита половин година на Борко на мама Нана и на всички празнуващи днес ! bouquet Hug

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 10:36 от Doroty_d

# 49
Здравейте на всички !!

Аз ще гледам да се пробвам за парка , че много ми се идва.Но всичко зависи от това Косьо до кога ще спи .Та в този ред на мисли - до колко часа ще бъдете там ???  Lassi , записала съм си твоя номер, ще ти звънна , ако не ви намеря .

Milenni , като сменям памперса , винаги мия с вода , няма значение дали само е пишкано.Е , ако имам чешма наблизо , иначе с мокри кърпички. Проходилка ми се вижда рано още , но май ще вземем другия месец , че Косето въобще не иска да седи седнал , а само прав да подскача. Защо твоя мишок не се обръща не знам - може би не му е кеф нещо.Не мисля , че имаш повод за притеснение. Нашия се обръща от 3 месеца и оттогава няма спокойствие ,вечер не мога да го намажа след баня , даже няколко пъти пада от плота за повиване ( е не отвисоко ) докато си слагам лосион на ръката.

# 50
  • Бургас
Здравейте, мили мами!  Grinning
Отдавна не съм писала, но моето слънчице се разболя и за съжаление все още не е напълно здравичка, но се надявам скоро да се оправи съвсем... Дали защото ми беше за първи път, но имах чувството, че щях да полудея и като че ли паднах в някаква дупка... Нооооо, днес моето малко момиче става на цяла половин годинка и днес ми се иска да почерпя целия свят  Grinning Понеже не мога обаче, ще почерпя вас  Wink
Честито и на всички други днешни месечинковци!!!   newsm38  ura Tada

Относно срещата, гласувах за Велико Търново. Нашият тати е от Дряново и когато ходим натам, не минава случай без да се отбием в Търново и страшно много ми харесва града, просто съм заслепена  Flutter А за идеята за общ рожден ден - СУПЕР Е!!!!!!!!   bouquet
Ето една снимка на порастналото ми момиченце - прясна, прясна - от вчера  Grinning

Ето и още няколко, за който реши, че му се гледат...
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_4825c.jpg
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_2938m.jpg
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_5782m.jpg
Между другото, дори и след като й сложихме обички, отново ме питат дали е момченце  Crossing Arms
Сисе, благодаря за темата!   bouquet

# 51
  • в илюзия
Ха здравейте
Честита половин годинка на Мария и Борко
за анкетата гласувах Велико търново
Как казваме на галено на Боряна- Бо, Боко , Бочко , Боцко , Борянски и т.н.

Сменянето на напишкан памперс - винаги забърсвам с кърпички Peace
Проходилка още не съм купила
За обръщането Милени не сте само вие и моята мързелана хич не ще  ooooh! Даже малко се притеснявам вече . дали е притеснително?
Знам едно упражнение за обръщането сега да видя дали мога да ти го обясня: Значи детето е по гръб и ти го хващаш за крачката и го обръщаш така по корем , оставяш го колкото си поиска така и след малко пак повтаряш процедурата.Аз го правя това упражнение , но който си го мързи си го мързи.
За излизането по дискотеките - не излизам без мъжо , не знам винаги така става 

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 11:43 от arodoet

# 52
  • Добрич
Eх,че съм заплес,ама така е като" празнуваме" от 4,30 сутринта ooooh!

Честито на моето пораснало момче и на всички бебоци,които днес стават на половин годинка!

Винаги бърша с мокри кърпички Peace

# 53
Здравейте, момичета!  bouquet
Ние 10 дена бяхме без нет, не че имах време да забележа. Но сега, като сядам пред компа, гледам, че цяла тема съм пропуснала (ще ви чета после).
Идеята за републиканска среща е супер. Гласувах в анкетата - макар да нямам претенции къде да се състои (дано да сме живи и здрави дотогава!), гласувах за Пловдив - не съм била там от мноооого години и ми се прииска да го видя тоз град.
Ех, и аз обичам да се събирам с приятелки, но предпочитам хубавите кафенета - тихи и спокойни, за да може да си клюкаме на воля  Laughing (щото и аз като Хелън съм баш по средата на 30 и 35 и вече по дискотеките не ме държат краците). С татито, където и да ходим, сме почти винаги с децата. Теди го оставяпхме на една приятелка, като искахме да отидем на кино или театър, а сега никой не се захваща и с двете (баби нямаме наблизо), та на мен това ми тежи на душата - че ето вече почти година не можем нито на театро да идем, нито на кино. А така искам да гледам "Дзифт"... Някой гледал ли го е вече? Мои приятелки са го гледали и доста харесали. Аз не че и книгата прочетох, ама съм си я сложила на нощното шкафче  Embarassed
На Марта засега й викаме най-вече на име - Марта, Мартуши, Мартушинка, Мартуняшка, а от онзи ден, понеже почна много да писка и МАртозавър (тати й го измисли). Но пък Теди има много имена - Тедунч, Маймун, Тодоран, Тодораки... засега за тези се сещам  Thinking

И сега и аз на свой ред да се оплача (в края, че по-малко хора ще го прочетат) - Мартуната от снощи е болничка. Първо започна да й сълзи оченцето и да секретира от вчера заранта, ама си помислих, че нещо се е замърсило. После на обед стана адски неспокойна и плачеше безутешно (че се бяхме вдигнали и отишли дсо ЮП с едни приятели, ама скоропостижно се прибрахме след няма и час) и вечерта й се запуши нослето, през нощтта вече имаше и Т 38 някъде. Снощи я водихме в една частна клиника, че в нашата поликлиника дежурните педиатри са ужас просто, и лекарката каза, че засега гърлото и гърдичките били чисти. Но днес следобед ще посетим и Джи пи-то да видим как се развиват нещата, защото все пак тази Т не ми се вярва да е ей така от нищо.
По този повод, мами, препоръчайте ми добър хомеопат в София !
Пак се получи дълго, простете за което.
ХАйде хубав ден от нас!

# 54
  • София
Здравейте  Hug

От сутринта се мъча да го изпишкам моя син (с цел изследвания), но не  Naughty Утре ще се пробвам с колектор (изобщо не знам за какво става въпрос, но съм чувала, че има такива неща).

При смяната на напишкан памперс винаги гледам да го облея с вода (без сапун) на чешмата. Ако нямам вода под ръка обаче, кърпички не ползвам винаги. Нещо хич не съм им фен  Sick
Но в тая връзка да си призная, че много рядко се сещам да му сменя памперса ако е само напишкан.  Embarassed Срамно, но факт...

Проходилка няма да взимам...щото у нас няма място къде да джитка детето Sad

Косьо от дълго време се обръща от гръб по корем , но обратното обръщане започна да го практикува от доста по-скоро. Виж, за това не съм се притеснявала. Притеснявам се, че не "говори" много, а само ръмжи ...

Кашите - от разтворимите взимам само мерцедеса на кашите - Хумана  Peace Иначе тези в бурканчетата на Хипп също са много вкусни  eat

Как се обръщам към беб? Всякак - Косьо, Коско, Коцко  hahaha, Котко, Мише, Милко, Трайко, Митко (като е измит), Тинчо, Тичо,  Тико...абе както ми хрумне така ми викам  Peace Наскоро се шегувах, че трябваше да го кръстя Стоимен с тоя сто имена, дето ги въртя Simple Smile

МиленаГ, все забравям да ти кажа, че видях билбордовете на Andrew's с Владо Карамазов и Рая. Толкова мъничка изглежда...

# 55
milenag, обикновено до към 5 часа сме там. След това вече става студенко и се прибираме

# 56
Здравейте!
Честита поливин годинка на Мария както и на другите бебчета!!!   bouquet На мен пък не ми прилича на момче,още повече с тези обеци Naughty
Емма местата,които си показала са супер,но повечето са с много малък брой двойни стаи,от порядъка на 10-15 аз все си мисля,че повече народ ще се съберем Peace Ето ТОЗИ сайт много ми хареса,защото най-долу на страниците с хотелите имам мнения на хора,които са ги посещавали Peace

Всеки път след смяна на памперса го чистя с мокра кърпа PeaceНа Дани му викам -маймуно,пухчо,пате и Дани,акато му се ядосам-Даниелееее Whistling
Тодоранче и аз много искам да гледам "Дзифт"

# 57
  • Бургас
Честита месечинка на бебоците   bouquet  bouquet  bouquet
Миленка, Мимето е страхотна и как само позира за снимки, готова е за модел Heart Eyes Ние като излизаме Дима почти винаги е с нещо розово, вързана на опашки и количката ни е розова, и въпреки всичко все се намира някой да пита момче ли е Shocked
Миленни, Дима е луд фен на проходилката. Аз докато умувам каква да купя, нашите донесоха тази на Илчо и въпреки че половината играчки по нея липсват, пак намира маймуната с какво да се забавлява Crazy Все пак сигурно ще взема и една нова, защото не мога да намеря начин да закрепя повече играчки на тази Thinking
Галено, освен Дими, аз и казвам Димушка-плюшка-непослушка Mr. Green
Основното ни забавление двете е да пеем дружно песни - аз пея, тя пищи от кеф и танцува /т.е. върти дупето/ и като спра, продължава песента по неин си тертип Crazy Имаме две любими песни, които странно как разграничава от останалите newsm78 Ами май това е - сега я уча да прави муш с челцето и да дава ръчичка за здрасти. С първото успяхме, за здрастито обаче доста се чуди дали да подаде ръка hahaha

# 58
Хайде да взема да си продължа от сутритна ,че някой ме прекъсна кой ли беше  newsm78 не можете да се сетите.
 Честита месечинка на бебоците  bouquet
 Милена 1976 къде се дяна,никаква те няма я по често тук на отчет  Peace Какво и беше на бебона?
 За имената аз се сещам още един начин дето и викаме на мойта щерка-КГБ-то ,така са и инициалите и от преди да се роди все така си и викахме,ама най-ме кефи това Милко на ВаняМ, hahaha и се сещам за  следното ,преди време имаше едно предване Семейни войни и там в едно семейство мъжа викаше на галено на жена си Милка,Да не и вика крава човека и я кръстил милка.
 Анилинда радвам се че не е толкова сериозно при Кръсти,както каза онази докторица и бързо да се оправя както и всички болнички дечица   bouquet
За никненето на зъбите в ена книжка имам следния ред,но с уточнение че всяко дете си е индивидуално ,долни първи 2- 6-8 месеца,горни  предни -7-9 месеца,следващи са пак горните до предните -9-11 месеца и после долни  до предните (незнам дали не са кучешките) -11-13 месеца ,другите избиват над годинка затова няма да ви ги пиша.Абе ще я снимам тая работа и ще ви я покажа.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8284708
 Проходилка имаме и я слагам ходи с нея,е силно казано ходи по скоро се надига на крачета и се избутва напред.
 И аз един въпрос да ви фейна: има ли някой, който е давал кисело мляко ,има сигурна съм,какви препоръки има,какво да е млякото,трябва ли да се разрежда колко и тн абе всичко? че съм решила да я пробвам че аз като ям и тя все иска да яде давала съм и определено много и харесва, ама от това купеното незнам дали трябва да и давам,пък и как?

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 14:17 от didimora

# 59
  • Русе
Здравейте !!!

Сънито и тя е млада - ама тя нещо не пише - ще отида аз в четвъртък в Русе и ще се срещне старило с непатило, да я разпитам що таак се отдръпна newsm78

Обади се обезателно ако идваш  Wink .

Санди има сополи и кашля  Cry .Много се  разплаква като се закашля,чак ми се къса сърцето   Confused днес е малко по-добре от вчера.

Сисе страхотна темичка   bouquet

Сега искам да ви се похваля нещо свързано със моето синче  Heart Eyes .Преди около 2 месеца бях изпратила негова снимка за конкурса на списание "9 месеца" - Моето бебе звезда .Онзи ден ми се обадиха и ми казаха,че е одобрен измежду 1000 фотуса и поискаха да им пратя още 10 снимки.Сега ако преценят,че е достатъчно фотогеничен,щели да ни поканят на пробна фотосесия и евентуално да  украсят корицата на списанието през някой месец от 2009г с нашата снимка. Много съм щастлива.Дори да не ни поканят на пробна сесия аз се радвам,че е стигнал до тук  Heart Eyes

Ами това е за сега от нас.Приятен ден на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 14:40 от SUNI_22

Общи условия

Активация на акаунт