АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 823
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Е, айде сега - кой от кой по - добре изглежда.............
 ooooh! ooooh! ooooh!
Да си направим конкурс с награди ако искате - поне келепир да има в тая работа!!!
 Wink Wink Wink
А флиртовете по дискотеки не са ми любимото за напомпване на самочувствие - сега пък ти да не се обидиш    Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 31
  • София
Маркирам се в новата тема (Сисе, благодаря   bouquet), за да ви следя поне.
Анилинда, много се радвам, че не е сериозно това с Кръсти  Hug

Аз пак нещо не съм във форма - последните 2 дни Косьо ме притеснява - не се храни много, често спи, а като е буден е много кисел. Като започне да плаче силно, изведнъж започва да кашля и да се дави  Shocked А на мен само това ми трябва  ooooh!
Спирам да се оплаквам  Peace

За срещата гласувах за "В.Търново", т.е. за да е справедливо за повечето. Иначе ми е все едно Габрово ли ще е, Трявна ли, Троян ли...Само живот и здраве да е, ще дойдем цялата банда.

Аз по дискотеки не ходя...и по женски не забивам също (като не броим форумските срещи, разбира се). Мъжът ми и той вкъщи си седи.  Ама ние сме от групата 35+, та не сме кой знае какъв показател  Rolling Eyes

# 32
  • Варна
Привет!!! newsm03

Сисе, и тази тема е страхотна. Благодарско  newsm51, въпреки че аз все си мисля, че една и съща тема можем да я въртим по 2-3 пъти, за да се спестява така труда на правещите  newsm10
Аз също съм се записала с Пансорал, но не съм го пробвала още. Но определено и ний сме по-нервни тия дни  smile3511

Мами, относно това кога ще видите колажа - ами досега от 151 бебчета, няма още и 50 снимки в албума, така че нека дадем шанс и на по-рядко пишещите мами да могат да се включат. Така че ще изчакам поне още седмица да слагате снимки, а аз междувременно си работя върху него, така че, не се тревожете - "Хубавите работи стават бавно"  newsm44

Днес тук беше прекрасен слънчев ден   familyи си изкарахме страхотно. С татито и бебка ходихме в съседния ЖК, който има нещо като годишнина днес и в един прекрасен детски кът имаше програма: шоу върху ледената пързалка, куклен театър и концерт на Йорданка Христова. Малвина успя да пробва някои от играчките за по-големите как и батковци  moresmile, после я заведохма в единия МОЛ и там имахме честта да срещнем мама Исане с нейното семейството, купувайки столчето, което показа тя в края на предната тема.  newsm68
Исане, много добре си похапва Кристея, бравооооооо  eat

ЕТО ви и снимков материал от днешния хубав ден:
http://picasaweb.google.bg/kazaleva/PrincesaMALVINA2?authkey=IrQ … 56262383356774162

Галено на Малвина, казваме Ина, Инка  newsm53

По женски не излизам, едно че нямам приятелки свободни за тая работа, а и аз нямам никакво желание да си оставя съкровищата в къщи и да се забавлявам без тях, поне засега!!! smile3521 newsm10
Ваня М, хайде чакам снимка и от теб, както и от много мами, които са редовни, а още не са дали.  Grinning

Лека нощ    love001

# 33
Еее, ама ще се караме вече - пак някакви настроения усещам - едни ветрове-предвестници на буря завяват пак - сега казал някой че е по-млад - и се почва - дъра-бъра - казал друг, че ходи на танци-манци.... и пак - мрън-мрън...ами пък щото и мен не ме свърта да не пиша...та да си кажа - аз съм посредата точно на 30 и 35, ама дето вика един колега: "Добре изглеждаш...за възрастта си" hahaha Сега чакам и Танцен да се включи и да каже (някога на мен беше казала - "Моля, моля - и аз съм сред младите мами!" Peace Сънито и тя е млада - ама тя нещо не пише - ще отида аз в четвъртък в Русе и ще се срещне старило с непатило, да я разпитам що таак се отдръпна newsm78
Кой освен Криси е от Плевен? Ако сряда дойда и ме оставят сма апо улиците 4 часа - дали ще пие с мен някой я кафе, я кола? Криси??? [
b]ВаняМ [/b]- дано се усмихне малко Коско, та да не го мислиш - дао всичко е ОК!!!
Аз утре в 12 може и да сколасам за ЮП. ОК?

...а иначе сме не италианска фамилия, а ЖЕНСКА италианска фамилия - скоро италианците ще започнат да викат, че са като БГ априлки'08, не ние да се сравняваме с тях!

Алоказия - tenk y, че ще ме изчакате за снимките!

# 34
Привет и от мен! Hug

Ами за имената на марките е как дойде - тука французите викат на Пица "Хът" - Пица .... "Ют"!! hahaha hahaha hahaha А на "Чико" - "Шико"! hahaha Различия всякакви, какво толкова им се чудим! newsm78

За среща, определено е каквото решите, пък ако по случайност съм си в Бг, със сигурност ме бройте! newsm03 newsm03

Моля, моля, сега да не вземете да се броите кой на колко родил, и да изкарате малко по-окъснелите - не знам си какви, а пък по-ранко родилите - не знам си какви!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Да си имаме уважението, всеки си решава кога да роди, плюс това все пак трябва и съгласието на мъжО, иначе и аз да съм родила на 20! Mr. Green, още повече всеки среща определения човек, когато го срещне и такива ми ти работи! smile3534 smile3534

Алокация, съгласна съм, че една тема можем да връткаме повече време, доста е трудоемко! Peace

По дискотеки без мъжо не одим, нема кво да праим там! #Crazy Thinking Laughing Mr. Green

# 35
мааааале хриси.... Shocked Добре че сте ОК Hug Страшни изроди има на пътя, не е истина просто! Вчера пък пред нас две коли се джаснаха адски силно. Нямаше жертви, но колите станаха на мармалад. И всичко това ама ТОЧНО пред нас. Изкарах си акъла! Представям си на теб какво ти е било. Най-важното, е че с вас всичко е наред Hug

Сисе, моята зъболекарка ми каза да НЕ ползвам никакви гелчета.

За излизанията - не се оплаквам Mr. Green Като се има предвид, че сме пресни родители, доста си хойкаме. Аз предпочитам с мъжа ми. Без него ми е скучно и само се чудя какво не ми е наред. Е, случва се, но рядко и само в краен случай Grinning Също така правим събирания вкъщи за всякакви поводи. Така е по-лесно с бебка, ако няма на кой да я оставим. Иначе наште я гледат. Супер са - отзивчиви, наблизо и я гледат по наш тертип, без да се налагат Heart Eyes

# 36
Сис много добре си се справила Wink Мечо Пух е всеобщ любимец! Simple Smile
Аз гласувах за Велико Търново  Peace
Хриси добре че нищо ви няма  Hug

# 37
Добро утрооо
 Сисееее много хубава тема   bouquet
 За анкетата гласувах че нямам претенции,това което предлагате е добро! и мъжо се е навил
 айде сега да се изкажа:
 За гелчетата - и на мен докторката ми каза с нищо да не я мажа и аз така и правех,но по онова време са ни мазали с мастика,повтарям мастика или с аспирин и много помагало.
 На Калина и викаме кой както му дойде-ама предимно  Калина ,иначе дуда,туртичка,слънчо,абе каквото се сетите.
За излизанията-да си призная честно скоро не сме излизали така сами,а пък по женски не си спомням кога беше за последно,ама мисля в скоро време да си поправя грешката .
 Айде до после че ме вика моето гардже

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 08:14 от didimora

# 38
  • Някъде на път....
Добро утро!  Hug
didimora, мерси за кафенцето!   bouquet
sisee, страхотна темичка!  Hug

# 39
helenblondy с най голямо удоволствие.стига да се оправя ,че вчера висях по пейките с гол кръсти днес съм зле с кръста.та тръгвам по лекари.но да се надявам до тогава да се оправя ,че не мога да се наведа да вдигна детето ooooh!
това ми е тел 0888507479.чакам с нетърпение да звъннеш.
по дискотеки ходихме много по женски .но откакто се е родил Ники -не Naughty
Сиси пак си се справила страхотно.кайто може си го може,аз една снимка не можах да надпиша Embarassed

# 40
е не!  Naughty
Няма да пиша втори пост- пак от бързане го изтрих...  Embarassed

Така че Добро утро!  Hug Благодарско за кафенцето Дидиморче!   bouquet
На Стефан му викаме от известно време Течо-Мечо, Течи-Мечи естествено заради ръмженето...  newsm65
И понеже пак съм на педал, аман от бързане- така ми мина животеца  smile3516
Лек, спокоен и усмихнат ден!
Hug Hug Hug

Голяма съм бяла птица- Патка!  Banghead smile3537 smile3538 smile3538 Сисе благодаря за чудесната темичка!    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 08:57 от hiksita

# 41
Пу 65-та  в темата  tooth, Сисе -  smile3525

Ха ДобАр ден (представете си, че го казвам като Георги Парцалев  tooth)
 Действието на Камомилата нещо...спря. Снощи моя юнак като се събуди в 2ч, напълни шкембето, уж заспа и като го сложих в леглото му, като се оцъкли и като се почнаха едни песни и танци, едно ми ти бръмчене, крещене и ритане...абе туй дете съвсем психяса. И така откарахме почти до 4ч!!!! Ама да е жив и здрав, пък аз че на млади години няма да съм с всичкия си......вятър работа!
 Вчера ходих в нашия парк и като беше неделя, като наизлезли едни ми ти татковци с децата....въййййй, по едно време се хващам как се бях зазяпала в....задника на един баща, мале много ме хвана срам, някой ако ме е видял как се взирамммм  #Crazy!!! Ужас, а не бях такава. После дойдоха две момчета на по 10-12 години и едното беше сляпо, ако бяхте видели как се качваше сам на пързалката и се пусна едва-едва......ми разревах се, ама поне навреме се освестих и се скрих зад Самуил....много мъчно ми става като видя такива неща, с какво го заслужават горките деца-не знам. Аз и като видя някой да проси на улицата пак  ми иде да си изпразня джобовете и да му предложа да дойде у нас....много съм загубена.
  Ясмина, аз му виках от начало Хърби, докато беше слабичък, сега му викам Мишелинче (от бонбонения човек), дунди, бебИ...много рядко по име-горкото дете няма да знае как се казва  tooth.
 Милени, ами моите приятелки са с по едногодишни деца и много-много не става излизането и с тях.....те не си оставят децата, пък и самуил вечер не е много на кеф та не ми се оставя сам с баща му....абе голям ми е зор това, ама ...няма как.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 08:56 от Анонимен

# 42
Добро утро и от мен!

Аз с удоволствие бих излизала с женска компания от време на време, но пък в Сф нямам такава. Останаха си в Пловдив мойте дружки (нали сме бивши пловдивчани и новопреселили се софиянци)- тук имаме само семейни приятели, с които излизаме заедно. И ми липсват тези няколко часа на поначесване на езиците, ама това е положението.

За Южния парк - предлагам 12.30 - 13.00ч като време за среща - на въртележката. Призовавам Helenblondy, Vanyivan, Galia Ilieva, Galivo, Reiana, Kalli и всяка друга мама, която има желание да се присъедини към нас!

# 43
  • Бургас
Добро утро и от нас Hug
Тенкю за хубавата тема  bouquet  bouquet  bouquet - пояснявам, че знам как се пише в оригинал, ама ме мързи да превключа клавиатурата  Crazy
Гласувах в анкетата - общо взето нямам претенции, пък и е толкова рано, че не знам изобщо какъв вятър ще ме вее след 6 месеца Rolling Eyes Кали е споменала за срещата на ИБ, само да вметна, че беше адски трудно да се намери комплекс с 40 двойни стаи и имаше доста перипетии докато момичетата запазят места някъде. Априлци е супер, но пътя от Бургас е доста тежък  Tired
Така като чета, явно и с кашите и с памперсите всичко е въпрос на вкус, късмет и предпочитания Wink
Мерси за кафето, ще го глътна с удоволствие и ще бягам да се приготвям, че днес с Дима ще сме в градска Mr. Green
Не съм излизала нито сама, нито с мъжо от Гергьовден Cry Тогава просто нямаше начин да събера 35 човека на купон вкъщи и нашите гледаха децата, за да го направим на заведение. Иначе сме излизали няколко пъти вечер, но винаги с децата и културно Flutter
Излиза ми се много - без значение по женски или с мъжете Peace С нетърпение чакам следващия петък да се почувствам като бял човек, макар че до вечерта сигурно ще съм гроги. През деня ще съм на фризьор с Дима, майка е на работа до 6 и ще трябва да измисля вариант да се придвижа по-късно до Равда, а изобщо не ми се шофира дотам newsm78 Абе, ще го мисля, важното е, че ще разпусна малко Party

# 44
Добро утро!!!

Аз да ви кажа не съм нито от по-младите, нито от по-големичките, долу-горе по средата, ама хич и не ми пука, когато тогава, аз и на 20 бих станала мама, ако имах подходящо тате  Mr. Green

За излизанките - аз си ходя по женски (без бебо) за сега само на кафенце за по час-два, и то по-скоро да си почина малко, защото като съм вкъщи, таткото все на мен разчита за Боби и много не става аз да си лежа на диванчето , а детето да мрънка, но като ме няма - добре се гледат двамцата. Или поне така ми се ще да си мисля  Mr. Green

За парка - чакайте ме, ама може малко по-късничко, ако сваря за 13.00-ще се обадя.

Общи условия

Активация на акаунт