АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 817
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
Sisee, да кажа за гела за венци- първо купихме Калгел-ама хич не помогна. Сега съм взела Пансорал и като че ли забелязвам доста по-добър ефект  Peace

# 16
  • Временно
Sisee,сестра ми мажеше венците на нейния младеж с Дентинокс.Аз пък съм купила Дентогел(български е и е на билкова основа,на фирма Лавена е). Peace

# 17
яяяя кой е дал отговора -"Аз няма да дойда" newsm78 чудих се дали да напиша подобен отговор,но ето,че имало за какво!Верно,че анкетата е ужким анонимна, но ако иска човека,който НЯМА да дойде може да се издаде Whistling
Абе хора що не ми казвате какви гелчета ползвате за венците?Май ще прибегна и до това успокояващо средство Thinking
айрин аз пък ще им викам Хъджис...може ли? /леле понякога съм много дребнава/

Цитат
Вече умирам от нетърпение да видя и колажа
тя alokazia май ни е дала краен срок до края на месеца да качваме снимки newsm78

kalli нали става въпрос за районите около споменатите градове Peace Незнам...аз под Велико Търново имам предвид и селцата в околията на града..вкл. и тези около Габрово /като Узана например/ Peace Аз за център на България сложих В.Търново Peace

Аз използвам калгел за зъбите , но май има само психологически ефект за родителите.

# 18
  • Временно

Аз използвам калгел за зъбите , но май има само психологически ефект за родителите.

Те май всички гелчета така действат. Crazy

# 19
kalli нали става въпрос за районите около споменатите градове Peace Незнам...аз под Велико Търново имам предвид и селцата в околията на града..вкл. и тези около Габрово /като Узана например/ Peace Аз за център на България сложих В.Търново Peace

До Габрово също може да се провери Боженци, има хубави хотелчета.
Аз влизам рядко, ще ме извините  Embarassed И ако коментирам нещо, което сте коментирали, се извинявам  Hug

Скоро бяхме на форумска среща (с Искам бебе) в к-с Болярите във Велико Търново и останахме малко недоволни.
Само да го вметна, ако решите да е там  Peace

Аз гласувах с "нямам претенции" или нещо от този вид. Където и да сте, сме там: аз, мъж и още две мъжлета  Hug

# 20
Sisee - супер темичка. А Мечо Пух ми е любим, още повече, че едно момченце в градинката казва на Марти Мечо Пухчо и вече всички мами и дечица му казват така или само Пухчо:)

А ние продължаваме с приключенията и пак беше около Панчарево. Този път, т.е. току що прибирайки се от караваната до Щъркелово гнездо ни "удариха отзад". Беше лек удар, Слава Богу на Марти му няма нищо, нито на мен и таткото. Е, колата има малки щети отзад, но не е фатално. Най-смешното е, че ни удари едно БМВ, което после ...избяга...Шофьорът каза на мъжа ми "дай да местим колите и да викаме КАТ", влезе в колата и с мръсна газ в обратната посока. Е, ние се обадихме на 112 и извикахме КАТ, но едно че един час никой не дойде (даже втори път звъняхме), второ че жената на 112 много мило ни попита "кой е умрял". А бе тъпа история. Явно вече злополуките на пътя са нещо толкова естествено, а щом чуят, че няма пострадали май съвсем те отсвирват. А бе да сме здрави, това е най-важното!

Лека и безаварийна мамчета  Hug  bouquet

# 21
А не можем ли да добавим друго към анкетата? някъде в централна България?
Примерно: Рибарица-Трявна-Априлци (или района)
Природата там е страхотна през май  Hug

АПРИЛЦИ е невероятно място

# 22
И аз качих снимка за колажа, но не можах да я надпиша, така че мила Алокация, има едно бебче снимано до едно жирафче - ето това е моя Боби. Сори, ама нещо е сбъркано в сайта, ако по-късно го оправят ще редактирам  Hug

Хриси-писи,  ужас,  #Cussing out Добре, че не сте пострадали.

# 23
  • Варна
Ето  ме и мен, дали ще успея да се доредя до първа страница  Praynig  newsm78

Сисе на Узана е добре, х-л Импулс е супер - има и вариант за забавления, ако времето е лошо  Peace  Задължително с мъжете, че да има кой да гледа децата все пак.  newsm53

tanzen нещо забелязвам, че Аси е взел да заприличва все повече на теб, особено в очите. Има ли такава работа?

vercho хм, много странно и аз не мога да надпиша снимката на Ава  Thinking При другите снимки се получава, а тук не ще   33uu

Хриси а пък големите от известно време викат на Невена "Муци Мечо", мечо - щото ръмжи, а муци - щото постоянно иска да муцка (суче). И в тази връзка, я кажете с какви сладки именца се обръщате към бебоците, аз имам доста в запас, но ще кажа после  [/color]newsm62

# 24
кали за TОВА селище има предвид Верчо...цените са ОК но броя на  двойните стаи е малък /само 16/ то не,че се знае колко човека биха дошли де Thinking Нека изберем района,да уточниме бройката пък после ще се ровим за хубави местенца PeaceДотук повечето от вас изявиха желание за такава сбирка,дано се усъществи аз много ще се радвам!

Ехееее колко гелчета ми изредихте ooooh! сега да се чудя кое да купя.....да се доверя ли на зъболекарката в нашите редици WhistlingМерси момичета  bouquet като питах в аптеката до нас ми казаха,че имали....Калгел и Дентинокс само!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 22:27 от sisee

# 25
 Здравейтеее!  Hug

Хайде и аз да се запиша в страхотната нова тема....

За общия рожден ден и аз съм съгласна, че е чудесна идея. Гласувах, че нямам претенции къде ще е, само да сме живи и здрави тогава.

Кръсти се оказа с хрема. Тая лекарка само ми изкара акъла. Изглежда, че го мъчат зъбки и затова е така кисел. Правиха му и изследвания и са добри. Това е, че много се изприщи под брадичката и нослето му се е разранило от непрекъснатото "духане" със салфетки. С каквото и да го намажа не помага...

Хайде лека, пък аз ще се върна да ви чета, че много пишете  lovekiss

# 26
Нана на нашите гелчета за зъбки пише че активната съставка е benzokaine ThinkingДали не е всъщност лидокаин,или.... незнам newsm78.За щастие още не ми се е наложило да ги ползвам,но скоро сигурно ще се наложи.
За анкетата аз отговорих,че няма значение.
Сисе-разбира се ,че можеш да ги наричаш както си искаш PeaceАз само поясних как е истинското им име.Просто в щатите ги рекламират нон стоп по тв-то и от там ги знам,че са Хъгис. GrinningИначе аз съм с Памперс.Вярно има голяма разлика между американските Памперс и тукашните,но досега не съм имала проблеми и не мисля да експериментирам с други.
За кашите не мога да дам мнение,защото още сме само на кърмичка Joyаз така и викам LaughingНо искам да попитам какво значи млечна и безмлечна каша че нещо не съм в час с тези работи Blush

Сисее темичката пак е супер избарана-Евала,аз такива неща не мога.А и още един въпрос към теб лично,кой набор си ако не е тайна,че май с теб сме най-младите тука smile3534
Ама като гледам другите мамчета по снимките и те не са никак зле де,да не се обидите NaughtyЕЙЙ!!!

# 27
Ето  ме и мен, дали ще успея да се доредя до първа страница  Praynig  newsm78
Направо ме е срам да призная  Embarassed Викам му "Цончо"  hahaha Joy И "Мишкини" ...И още много други, съвсем завъртяни, дето нямат нищо общо ни с име, ни с чудо  Joy Каквото ми дойде на устата  Crazy

# 28
vercho мерси за информацията- ще пробвам, пере пералнята, уж гладя ама може и да попрестана- на 6 месеца сме вече все пак.
За гелчетата- аз ползвам пансорал, но само нощем и си мисля че не толкова му успокоява сърбежа, колкото е сладичко и се настървява на залъгалката и се успива.

# 29
  • In someone's dreams
....................
Ама като гледам другите мамчета по снимките и те не са никак зле де,да не се обидите NaughtyЕЙЙ!!!
[/color]

А що да се обиждаме, много от майчетата тук дето са 25+ са доста по-добре изглеждащи дори и от "най-младите"  smile3534  Сега да не вземеш ти да се обидиш, ейй!!!  Laughing

При нас няма нищо интересно. Утре сме на консултация и ще се отчитаме тогава.

Емма, мислих си наскоро за това дето беше писала, че даже и за минута няма на кой да оставиш Самуил. При нас положението е абсолютно същото с тази разлика, че децата са 2  Crazy. Разчитам единствено на татито, но и той като вашия е доста работен  Confused. Та моят начин за релаксация е петъчно дамско парти /през това време децата са поверени на мъжлето/, т.е. излизаме само момичета на бар или кръчма и после на дискотека. Действа ми супер позитивно и ме зарежда с адски много енергия. Особено и като някой непознат ти направи комплимент или някакви опити за флиртчета ..... доста добре влияе това на самочувствието. Дето казва една приятелка - "още ставаме"  Laughing
Та, в тоя ред на мисли, вие излизате ли си така по женски вечер без деца и мъже?

Общи условия

Активация на акаунт