Баба Марта каза, че другата година МАРТенчета много пак ще има

• 12 272
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Това с пъзелите и на мен ми е интересно  Crazy ,защото без това няма какво да права по цял ден.Janitsa  Hug .
Ще стана,като някоя пенсионерка ве4е гледам втори сериал за 2 4аса  Joy .

# 91
аз пък си умирам от скука в работата. Като съвсем издивея започвам да играя на игри или и аз редя пъзел на компютъра. А и не рядко чета книги. За сега вечер си намирам работа, но като си взема болничния и стане студено (не обичам да излизам като духа и вее) си плета разни неща. Даже си харесах 10на работи за бебета и може да си спретна нещо.

# 92
И аз искам свободно време, да си редя пъзели и да си чета...Благородно ви завиждам.
Боли ме гърба сега и лежа с лаптоп на тумбака, но ще се надигна, че трябва да взема баткото от у-ще.

# 93
И аз искам свободно време, да си редя пъзели и да си чета...Благородно ви завиждам.
Боли ме гърба сега и лежа с лаптоп на тумбака, но ще се надигна, че трябва да взема баткото от у-ще.
опитай се да не го даржиш лаптопа на корема. Незнам колко са вредни излъчванията, но аз отдавна не си позволявам да си слагам лаптопа на корема (пък и тежи)

# 94
Nikita, наистина ни е първо бебе. И искаме най-малко три. Но на първо време това бебче да ни е живо и здраво, след това ще му мислим. Аз много се притеснявам, но съм оптимист и вярвам, че всички ще сме добре. Но трябва много да се пазим. Не трябва да се претоварваме. Което е и съвет към всички, Вас. Сега ни се е паднало да си помързелуваме.
Аз вече приключих с работата и ще излизам на разходка. Такъв ден не е за изпускане.

# 95
  • Ловеч
Здравейте ММ   bouquet / Мартенски Мами  Laughing /.Взех си резултатите от БХС-то, добри са. Едно от показанията ме притеснява, стойността на bhCG е едва 6.1 /при положение, че минимума е 6.8/. Май ще трябва да ида на ФМ, въпреки че бях взела решение да не го правя. От Майчин Дом ми препоръчаха Фемина, защото имали 3Д видеозон, моля някоя от мамите която е минала през процедурата да сподели впечатления, отношение, прецизност, професионализъм и т.н. за докторите там или дайте алтернатива.

# 96
  • Пловдив
Здравейте отново,
В края на деня ми остана малко време да допиша...
Та за присъствието на таткото - от моят вчера се отчаях тотално, такава консерва е  ooooh! За раждането никога не съм настоявала да присъства, винаги съм чувствала, че по-скоро аз съм по-силната в семейството и аз го подкрепям, а не той мен. Свикнала съм сама да се оправям в трудни ситуации и да взимам трудните решения. Обаче от една седмица разправям, че искам да дойде на 4Д ехографа, защото ще му е интересно - той нищо. Да, ама вчера записвам час и после съобщавам, а той веднага - няма кой да гледа малката, щом толкова държиш, ще дойда, ама ще стоим да те чакаме отвън  Shocked Все едно няма баби, все едно нещо ще им стане да я погледат 1 час. После почна - що не съм се записала по-рано, да изляза от работа и ей такива. Накрая дори изтърси, че тия прегледи му били гнусни и нямало какво да гледа, нали щял да го види като се роди Sad В крайна сметка си смених часа за по-рано - да видим сега дали ще дойде  Crossing Arms Много ме разочарова вчера...Ама в такава среда е отгледан и съм доволна, че поне успях да го превъзпитам, че няма мъжка и женска работа и с домакинството много ми помага  Hug
Пъзели много обичам да редя, но не ми остава време. Аз не ги лепя, прибирам ги в кутията и като имам мерак, пак наново, може би като ми омръзнат ще ги залепя. Сега поне покрай малката редим доста пъзели - с Мечо Пух, почнахме от 48 части, а най-големият ни е 500 части.
Обичам и да плета, макар рядко да довършвам нещо до край. Имам си жива баба за тая цел  Mr. Green
Чао и приятна вечер   bouquet

# 97
  • Варна
veroniki по темата за пъзелите ме върна в детските ми години. Спомням си, че имах няколко пъзела с картини на български художници. Много ми харесваше да ги редя и ми беше интересно, че парчетата бяха с неправилна форма.
За плетенето - мога да плета само на една кука. Преди време си бях ушила дънкова чанта с няколко изплетени сърца.

# 98
Браво на вси4ки,които могат да плетят  smile3501 ,мен хи4 ме няма в тия неща  ooooh! ,пък и баби плета4ки нямам...Дано се намери добра саседка да оплете нещи4ко  Joy !

# 99
Здравейте,отдавна не съм писала,но 4аках да отида на преглед и тогава да пиша,преди малко бях на преглед казаха,4е вси4ко е нормално,само съм имала недостиг на желязо,изписаха ми лекарства,иииииииииииии най-важното ще си имаме мом4енце,аз мом4енце си исках,но важното е да е живо и здраво.

# 100
Здравейте на мсички мами,

аз също ви чета най-старателно,но пиша рядко.

Е, fever, можеш да ни включиш и нас в отбора с ЮНАЦИТЕ! Grinning ; Ходих днес на 4Д и бебо ни посрещна с точната гледка  Laughing Иначе всичко си му е наред-така каза лекарят.Броихме пръстенца, органчета и т н. Само дето не можа да огледа сърчицето ,че бебо не пожела да се завърти подходящо,но лекарят каза ,че е рано и без това и се разбрахме да отида пак през 23 седмица-тогава било по-добре да се гледа сърчицето.
Приятна вечер ви пожелавам на всички и добри новини!

# 101
Добър вечер и от мен Grinning
Благодаря на всички момичета които се включиха за маршрута до Фемина...ще се справим някакси Simple Smile
mama_bebcho честито ти момченце!  bouquet
Ние утре сме на преглед, ще взимам едната баба с мен, че е голяма мераклийка да види бебето Laughing
Вече започнахте ли с покупките за бебо?Аз имам 3 шишета(все подаръци де Laughing), 2-те на Авент, едното на Чико, една залъгалка, спален комплект, чорапки(сини на цвят Crazy) и стерилизатор на Чико за микровълнова(също подарък).Трябва да взема да ги снимам, ама такава лудница е у нас, така че след като приключим с ремонтите
И моята работа е такава че все трябва да съм в движение, въпреки че стоя и на бюро, ама вече се усещам че например не мога да се навеждам... Thinking и да се наведа то е за не повече от минута, така че не се претоварвайте и вие.  bouquet
чао засега

# 102
Здравейте момичета!

Както обещах на Тony_st и Elq, проверих за гимнастиката в Младост. Засега остава вторник и петък от 17 часа, защото нямат свободна зала. Аз ще се опитам да отида някой път, за да видя дали ще ми хареса и как ще ми се отрази. Но ще се радвам, ако вие, момичета, отидете и споделите впечатления.

Хубава вечер от мен!

# 103
И аз да се запиша в новата тема! От както си дойдохме от Холандия нямам много време да пиша,че все съм по задачи! Готвим се за утрещния Рожден ден на каката,ходих на лекар,че ми беше малко зле,а то се оказа бронхит и сега съм на антибиотик! Та така я караме! Обещавам от другата седмица да се включвам по-често!  Hug за всички!

# 104
И аз да се запиша в новата тема! От както си дойдохме от Холандия нямам много време да пиша,че все съм по задачи! Готвим се за утрещния Рожден ден на каката,ходих на лекар,че ми беше малко зле,а то се оказа бронхит и сега съм на антибиотик! Та така я караме! Обещавам от другата седмица да се включвам по-често!  Hug за всички!

red_girl8602, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ТИ ГОЛЯМА ПРИНЦЕСА АННА!!! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!  bigdance2 newsm59 newsm38

Общи условия

Активация на акаунт