Баба Марта каза, че другата година МАРТенчета много пак ще има

• 12 273
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте ММ   bouquet / Мартенски Мами  Laughing /.Взех си резултатите от БХС-то, добри са. Едно от показанията ме притеснява, стойността на bhCG е едва 6.1 /при положение, че минимума е 6.8/. Май ще трябва да ида на ФМ, въпреки че бях взела решение да не го правя. От Майчин Дом ми препоръчаха Фемина, защото имали 3Д видеозон, моля някоя от мамите която е минала през процедурата да сподели впечатления, отношение, прецизност, професионализъм и т.н. за докторите там или дайте алтернатива.

Аз ходих във Фемина, но ми предстои още едно ходене, казаха да е около 21-22 седмица. Много съм доволна, имат добра апаратура, чувала съм се са много добри като специалисти, обстановката също е супер, общо 2 пъти съм ходила до тук и нямам оплаквания. Аз ходя при Димитров (не Димитрова), но който и да си избереш мисля, че няма да сгрешиш. Успех и пиши как е минало всичко!

# 106
  • София
 Добро утро
 bdbaloni на малката Анна на red_girl8602. Да е жива и здрава,много щастлива, вечно засмяна и много послушна бъдещата кака (а майка и да се възстановява възможно най-бързо)

Браво на вси4ки,които могат да плетят  smile3501 ,мен хи4 ме няма в тия неща  ooooh! ,пък и баби плета4ки нямам...Дано се намери добра саседка да оплете нещи4ко  Joy !
Аз мога да плета, но само по-елементарни неща, а и обикновено не ги довършвам. Като ми се доплете съм много нахъсана в началото, но после ми угасва мерака и така ги зарязвам нещата. Мъжа ми като ме види да плета и му е много смешно. Преди време плетях дрешки на куклите - това ми е най-стойностното произведение.
 Баба плетачка и аз имам, но не съм я карала да ми плете бебешки дрешки за Ники, защото не ги харесвам особено. Два-три пъти съм му обувала терлички плетени и това е било. Иначе тя много обича и само ако и кажеш веднага почва да върти иглите. Тъй че Danielkka, ако наистина искаш дай модел и ще се уредиш с плетиво за бебчо  Laughing

# 107
Здравейте мамчета Hug
аз днес съм на преглед и нямам търпение, дано довечера и аз да ви се похваля с хубави неща.
Честито на Ази и mama_bebcho за сините гащи.   bouquet
ЧРД на Анна на red_girl8602  bouquet- да ти е много здрава и да те радва много и да е една добра кака. Hug  bouquet

Здравейте момичета!
Както обещах на Тony_st и Elq, проверих за гимнастиката в Младост. Засега остава вторник и петък от 17 часа, защото нямат свободна зала. Аз ще се опитам да отида някой път, за да видя дали ще ми хареса и как ще ми се отрази. Но ще се радвам, ако вие, момичета, отидете и споделите впечатления.
много ти благодаря. Аз май ще се класирам за петъците. Ако искате може да се уговорим нещо и да ходим заедно.

От мен лек и усмихнат ден.  bouquet

# 108
добро утро,
само да се похваля, че докторът вчера гледа, гледа и накрая каза, че май е момченце  stork-boy много съм щастлива  newsm03 и се връщам назад да чета, че много съм изпуснала  Laughing

# 109
Моми4ета,мислили ли сте за имена на беб4овците?на мен ми се иска ако е  stork-girl  да носи име на цвете (ако се сетите дайте предложение),а ако е  stork-boy  с таткото измислихме да е Мом4ил или Кристиян!Но има още много време,мойе и друго да ни хрумне  Crazy

А какво ще кажеш за Калина?

# 110
Момичета, никой ли няма моя проблем - бях писала преди, но така и никой не ми отговори  Sad. Падна ми една пломба на зъба та съм в чудене дали е добре сега да ходя да си я правя или да потърпя до след раждането. Вчера говорих с една мама и тя ми каза, че нейния зъболекар и казал че пломби се правят до 5-ти месец после вече не  било желателно, освен ако не е много спешно. Това ме накара да се зачудя още повече  Tired  newsm78
Ще взема да питам аг-то та да видим какво ще ми каже

# 111
Трябва и с двата лекаря да се посъветваш - стоматолога, за да може да види колко зле е положението и дали можеш да изтърпиш без пломба. Това най-вероятно означава, че ще трябва да ходиш често да те почиства и да те следи. А АГ-то да ти каже кое точно е опасно и защо. Аз съм чувала различни неща - от болката, до разни бактерии, нямам идея защо не могат да се правят зъби все пак, може би, заради опасност от контракции.

# 112
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Аз сега си правя пломби, даже един зъб се наложи да ми го умъртвят. Питах АГ-то, той ми каза, че няма абсолютно никакви проблеми, даже и за упойка Мепивастезин.

# 113
  • София - Рим и обратно

Моми4ета,мислили ли сте за имена на беб4овците?на мен ми се иска ако е  stork-girl  да носи име на цвете (ако се сетите дайте предложение),а ако е  stork-boy  с таткото измислихме да е Мом4ил или Кристиян!Но има още много време,мойе и друго да ни хрумне  Crazy
На мен ми харесват много Ралица и Цветелина (за цветни имена).

# 114
Io_io - честито ти момченце Hug
Белла- аз имам вече страшно много неща за бебето и през ден някоя от бабите или приятелки ми купуват, та се чудя дали ще мога да му ги облека всичките или ще останат и за второто Rolling Eyes. Нищо не си държа вкъщи, а като тръгна живот и здраве да раждам, бабите пристигат да оправят всичко и ще си дойда наготово.
За зъбите- и аз не смея да ида на зъба, макар че счупих една коронка.

# 115
Момичета, зъбите не са шега работа, ако сега не ги направите, докато кариесите са още в началото - после ще е страшно.По-добре сега, това е моето мнение.И, както са ви посъветвали другите, направете една задължителна консулт. с АГ какво изрично не бива да се слага. Аз с 1-вата бременност бях някъде към 5-ти месец, направиха ми 1-2 малки пломбички и после не съм имала никакви проблеми.Това ме посъветва стоматоложката ми.Е, тогава пих и Зимафлуор, докато кърмех - също.Сега обаче не смея, че има вече много противоречиви мнения...а и на дъщеря ми го давах на капки.Вярно, че тя до сега няма нито един кариес/да чукна на дърво/, но може и генетично да е-иди разбери

# 116
Здравейте момичета,
Чета че коментирате темата за зъболекарите,аз си мисля че ако пломбата е бяла няма никакъв проблем и разбирасе ако преди това не се налага някакво специфично лечение на самия зъб.
Искам да попитам някой от вас дали мисли да приема флур и от кой месец ще започва?
хубав ден

# 117
Привет мами Hug
Еййй кога успяхте да изпишете 6 страници ooooh!, едвам Ви прочетох Grinning
Пъро Честит Рожден Ден на кака Ана
Относно присъствието на таткото на прегледите - нашия тати не е пропуснал до сега нито един преглед, нито с Елена, нито сега с бебо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, даже му е много интересно и с нетърпение чакаме и двамата прегледите Peace
Относно зъболекаря - моят лекар ми каза, че няма нищо обезпокояващо при правенето на зъби, даже ми се наложи в 14-ста седмица да ми слагат упойка за вадене на мъдрец, питах го и каза, че няма проблем Peace (специално ми сложиха по-лека упойка, с която си усещах болка,но затова пък безвредна Peace) А и според мен зъболекарите трябва да знаят кое лекарство може и кое не да се прилага при бременни Peace
Мамите с каки и батковци, споделете какви легла купихте за детската стая на каката/баткото, че ни предстой обзавеждането на стаята на кака Елена и още се чудим какво да вземем newsm78

Целувки от мен, Елена и бебо  bouquet

# 118
Здравейте мами и от мен.veroniki,мерси наистина жеста ти е много мил,може и да се възползвам,като видим какво ще е 4ове4ето!ЛЮБИМА,мерси за Ралица, ми допадна,но от теб 4аках да ми кажеш,какво ти каза ДОК.за болките в тази,ако не си забравила де  Crazy .Io io благодаря и на теб Калина е много хубаво българско име!
И да ви се опла4а,свекър ми нощес го вкараха в болницата на кислородно дишане и цяла нощ не сме мигнали и малкото в мен също,като 4е ли разбираще вси4ко.Опитвам се да не мисля много за това и да не се тревожа,но уви нестава.Дано вси4ко мине наред.  Praynig

# 119
  • София
  Здравейте, хайде и аз да се запиша и да увелича отбора на момченцата с още 2 броя newsm05. Това показа ехографът.  Сега ще трябва да мислим и мъжки имена, а тъкмо си бях харесала няколко женски.
  Относно зъболекарите аз от месец и нещо ходя всяка седмица, защото имах няколко кариеса за оправяне - повечето в начален стадии, но зъболекарят ме уплаши, че след бременността могат да станат доста по-зле. Не вярвам правенето на кариеси да може да причини кантракции или да навреди на бебетата, просто трябва зъболекарят да е запознат със състоянието ти и да работи внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт