Баба Марта каза, че другата година МАРТенчета много пак ще има

• 12 258
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Аз лично бих предпочела единични, без пластмаса, не помпащи се. С двойните няма да може да минаваш по релсите/ в метро, поликлиники и т.н./Или поне задните да са единични. Най-комфортно ми се струва за детето. И трябва лесно да се натиска дръжката надолу - когато изкачваш бордюри това е много важно, в см. да е изчислено, дори да е тежка количката, тежестта при натискане да е така изчислена, че лесно да се повдига/ как го обясних само  Crazy /.
А за Щъркел-а, поне до преди няколко години/когато съм пазарувала там/, много ми допадаше, имаше си абсолютно всичко, голямо разнообразие и цените бяха най-ниски в сравн. с вс. др. детски магазини. И много добре зареден винаги.Освен да са го занемарили сега  newsm78

# 226
  • Стара Загора
Ха добър ви ден и от мен. Вече завърнала се от болницата до сега съм ви чела. Абе вие нямате изчитане бе хора. И така 5 дена полудях в тая болница. Видяха ми се доста дълго време.
Честито на всички сини и розови мами. И на тези които са имали поводи да празнуват (red_girl) твояма мома имам впредвид. Аз съм добре. Като ме приемаха в болницата ме гледаха на ехографа искаха някаква снимка да направят и никога няма да забравя какво видях - малката шушулка от сега седи в корема ми с кръстосани крака. Стори ми се доста интересно и странно в същото време - как може едно 20 см. човече още от сега да има инстинкт да си кръстосва краката............ ама пустия му женски навик си оказва влияние. Щом аз разпознах на монитора кое е крачето и т.н виждаше се доста добре. Друго какво да ви кажа. Нямам търпение да стане 16.30 и да отида да взема Митко от градината. Миличкия само питал баща си - "На мама мина ли и болното вече? Кога ще си идва?" За 5 дни съм го видяла точно за 30 мин. Гледам, че сте писали за имената. Моето име е избрано още с първата бременност аз съм писала и друг път, че живот и здраве ще се казва Симона, а ако беше за мъжко име бяхме избрали Стилян. Ами хайде това засега от мен, вече ще съм си в къщи и мога да пиша по всяко време, така че.........  Hug
Хубав уикенд на всички от мен, радвайте се на слънцето навън и така.

# 227
За Щъркел и аз бях с много добри спомени преди 4 години. Накупихме доста неща от там и винаги беше добре зареден на разумни цени. Но от други мами вече разбирам, че не е така. Явно са го занемарили. С добри впечатления съм от Пигис Хаус, но е малко скъпичко, казват че и в Джъмбо имало голямо разнообразие, но още не съм стигнала до там. Успех на пазаруващите, аз още се въздържам и само се оглеждам.

За Магнерот и Магнерич знам, черазликата идва от търговското наименование, продукти на различни Фирми. Иначе имат едно и също предназначение и предимно съдържат магнезий, целта е ясна.

juffy9, добре дошла в семейната академия  Hug . Много любов и щастие ти желая! txtloves
Честито на всички мами, които вече знаят пола на малките бебчовци, да са живи и здрави  Laughing

# 228
ето и снимките от сватбата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297672
Слънце- добре дошла   bouquet

# 229
Момичета и аз да се похваля вече наистина осезаемо усетих бебо. Преди около две седмици мисля, че усетих бебо, като леко пърхане подобно на мускулно потрепване и накрая две по силни потрепвания, като ритничета. Но тази нощ, чак се стреснах от двата ритника на бебо за много кратко, но категорично съм сигурна какво усетих, от тогава не се е обаждал, а вчера тъкмо си коментирахме с мъжа ми кога ще го усетя и се притеснявах.  Party

# 230
Уф, едва успях да попрочета из тази тема... Laughing
Здравейте момичета!
Както обещах на Тony_st и Elq, проверих за гимнастиката в Младост. Засега остава вторник и петък от 17 часа, защото нямат свободна зала. Аз ще се опитам да отида някой път, за да видя дали ще ми хареса и как ще ми се отрази. Но ще се радвам, ако вие, момичета, отидете и споделите впечатления.
много ти благодаря. Аз май ще се класирам за петъците. Ако искате може да се уговорим нещо и да ходим заедно.

От мен лек и усмихнат ден.  bouquet
Благодаря за информацията. Ясно е, че тази седмица няма да мога да отида, но ще опитам за следващата да се класирам за вторник и за петък - дано успея.

Честито на мамите, коита са разбрали пола на бебчето. Peace
Честито и на juffy9 за хубавата сватба.
Добре дошла на slancetoo® .

Тедсан, това със спането по корем - срам не срам да си призная и аз отвреме-навреме се хващам, че съм се обърнала почти по корем, ама поне си слагам единия крак така, че да ме подпира и тежестта ми да не пада върху корема. Не знам нататък как ще спя - по корем е единствения начин за спане при мен... Embarassed

За покупките - ние още нищо не сме купили, чак като ви чета взимам да се притеснявам... ама пусто суеверие... Май и ние ще пазаруваме последните седмици преди малката принцеса да се появи.

За присъствието на татковци при появата на бебока - аз не съм проявявала кой знае какво желание таткото да присъства, ама той е толкоз деен с прегледите и докторите, че сам си каза, че иска да е до нас и дори се интересува в коя болница това е възможно. Аз като попрочетох обаче вашите писанини май започвам леко да се разколебавам... newsm78

За зъболекаря - аз понеже съм със слаби венци, а и съм много бъзлива, та това ме кара да ходя на зъболекар по 2 пъти в годината. В септември ми се падаше да отида и си казвам: "Я да си взема час, докато е време". Звъня на семейния стоматолог и ми даде час за 12 и 13 ноември... почти след 2 месеца -  #Crazy

Доста се бях притеснила за съобщаването на новината за бременността ми на шефа, но интересно той прие новината учудващо добре. Обещах му да съм на работа, ако всичко е наред, поне до нова година - така че сега "сите сме хепи", както казва един колега... Wink

# 231
slancetoo@,Добре дошла  Hug .
Elg,страхотни сте били!Изтекоха ми о4и4ките докато гледах  Joy ,но сте много сладки!От сега нататък,само хубави новини и снимки.   love001

# 232
Слънце - добре завърнала се Hug

Еля - и вие сте страхотни   bouquet

dobro_nastroenie - браво че си усетила бебо...
...аз също май усещам нещо ама толкова лекичко, като пръхтене, и все отляво ми се пада...сигурно е моето съкровище Peace

# 233
. Моето име е избрано още с първата бременност аз съм писала и друг път, че живот и здраве ще се казва Симона, а ако беше за мъжко име бяхме избрали Стилян. Ами хайде това засега от мен, вече ще съм си в къщи и мога да пиша по всяко време, така че.........  Hug
Хубав уикенд на всички от мен, радвайте се на слънцето навън и така.

Абе слънце.......... май еднакъв вкус имаме,защото аз още преди да реша че искам бебе бях измислила това име (Симона имам в предвид),казах го на мъжа ми и той го одобри.Само дето се чудим все още между СимоН или СимонА Simple Smile
ПС ;ДОбре завърнала cе от гадната болницаSimple Smile
Честито на juffy Simple Smile Да сте много щастливиSimple Smile

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 16:54 от The_light_2008

# 234
  • София
 Привет на всички.
Влизам само набързо да ви поздравя по ред на номерата
 Slancetoo, welcome back. И аз отсега се чудя, живот и здраве като се наложи да влизам в болница как ще издържа без Ники.
 Еlg, големи сте сладури!
 juffy9, честито бракуване и чакаме снимки и от теб. Желая ви незабравимо изкарване на уикенда.
 Честито и на всички усетили бебочето си и узнали пола му.
 Nagaina, Nikita, а и всички останали - почивайте си и не си давайте зор за нищо.
 Приятен уикенд на всички.

# 235
Eли, страхотни снимки! Децата ви с радост ще си ги разглеждат.
Слънце, радвам се, че отново си сред нас!

Качих снимки на нашия комплект за изписване, хем не съм пазарувала. Преди да се роди малкия чаках септемврийско бебче и възторжено  се хвърлих по магазините, което се оказа прекалено бързо, защото излезе кухо яйце. Дрешките си запазих, много ги бях харесала. И още няколко белички неща ми останаха.
Нагаина и Никита, пазете се, момичета. Дано не са контракции това и магнезия да помогне.
Добро настоение, честито ритниче! Сега са много милички движенията на малчовците, след месец-два като ни зариткат в ребрата и в мехура ще е друго, но ние не им се сърдим... Grinning
Отивам за баткото.
Ахой!

# 236
Слънцето, добре дошла  Grinning Много хубаво име сте си избрали за малката  Peace

Веселче, аз съм за задни единични и предни единични, НО въртящи се колела. На мен не ми се занимава с помпи и предпочитам непомпащи гуми. Освен това помпащите гуми слагат и малко кг отгоре. Така, че модела ХА на Х-Лендър е много добър в това отношение. Само дето гумите са помпащи.
Абе за гумите каквито и да си вземеш, само гледай предните да се въртят. Това е много важно. Първата ми беше с невъртящи предни колела. Е, като си купих такава с въртящи, се родих  Peace

Ели, много хубави снимки от сватбата  Flutter И са многооо  Laughing

Днес ходих до Хиполенд  Grinning Поразгледах. Имаше много сладки комплекти на Бебетто. Много ми хареса едно бяло комплектче с кафява бродерия. За чудих се дали да не го взема, защото става и за момченце и за момиченце. Но този месец се поохарчих с разни неща и ще оставя за следващия  Grinning Пък и ще отида да си взема от "склада" дрешките на Маги за първит месеци. Да си припомня какво имам  Grinning

# 237
благодаря ви мамчета, че харесахте снимки.
Другите булки няма ли да сложат нещо Rolling Eyes
Аз все още сама нищо не съм си купувала за бебо, всичко купуват бабите.

# 238
Здравейте и от мен!
За Магнерот и Магнерич пишете, а на мен магнезия, който ми изписаха е полски Маглек с В6. Имате ли идея каква е разликата?
Слънце, добре дошла     bouquet
Честито на всички мами научили пола на бебоците и усетили ги.
 juffy9 много години семейно щастие и любов ви желая. Чакаме снимки, а сега отивам да гледам снимките на Ели.
Аз още нищо не съм вземала за бебето. Мислех си покрай нова година да започна с покупките. Сега само сондирам мнения.
Приятен уикенд ви желая  Hug

# 239
А забравих да пиша за м-н Щъркел. Общо взето и аз не съм очарована от него. Стоката нее на ниво и продавачките са ужасни. Преди години може и да е било нещо, но последните години не става. Май си лежи на стара слава  Tired

Общи условия

Активация на акаунт