Баба Марта каза, че другата година МАРТенчета много пак ще има

• 12 250
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Нищо не бях чувала за тоз Щъркел, просто отидох заради количката и останах крайно разочарована, няма да повторя.
Аз също нищо не съм купила за бебока, обаче големите неща искам да ги избера.

# 241
  • Варна
Elg много снимка, много нещо  Grinning. Хубави, усмихнати, щастливи все така да сте. Имаш много симпатична свекърва, пожелавам ти да е добра като моята. Хареса ми танца със свекъра  Grinning, ама и мъжа ти гледа доста влюбено тъщата  Wink
За м-н Щъркел има и във Варна - една приятелка ми го препоръча, но като отидох там да купувам подарък за бебето на кумата, останах разочарована. Въобще няма никакво разнообразие от стоки, в други по-малки магазини намерих много хубави неща. Но за моето бебе все още не съм купувала нищо, все още се страхувам.

# 242
  • София
Айде малко преди края на работната седмица, да взема да се включа набързо:
tedsan, браво!!! Пак ме разсмя! Страхотна си!  Heart Eyes Аз да си призная от няколко дни точно тази тема за "Смешно ли е раждането?" си чета и си цвиля от смях сама в офиса, не е истина! Много ме успокоява!!! На 10 страница съм, чета си по-малко всеки ден! Даже мислех скоро да ви пиша за нея, ама ти ме изпревари Wink
Ivema, радвам се, че си родила лесно и бързо. Ще чакаме разказа ти, ако имаш желание, да го споделиш с нас!
зелено човече, мила, много се зарадвах за предложението ти за среща, обаче аз съм малко болничка и не мога да рискувам да се видя с вас, да не ви лепна нещо и на вас. Много ме е яд  #Cussing out От кога те чакам с нетърпение да дойдеш на Люлинска територия, а сега май няма как да се присъединя Sad
Nagaina, maria_d, juffy9, честити ви момченца!
Tony_st, стискаме ти палци за апартамента! И да не забравиш да се похвалиш после... Нашия нов дом все още се строи, ама от вчера имаме нова излята бетонна плоча!  Peace
За прияждането на нещо определено, да си призная досега не ми се е случило. Само веднъж ми се доядоха кисели краставички, ама не по-различно от когато по принцип ми се дояждат - аз много ги обичам, както и кисело зеле и всякакви туршии, тъй че не беше по-различно от обичайното!
juffy9, честито госпожо! Много щастие и любов! И приятно изкарване на Копривщица!
*Nikita*, не се притеснявай, всичко ще е наред! Да пишеш после как си и какво е казала док.
slancetoo®, добре се завърнала сред нас! Това с кръстосването на краката и мен много ме очуди!
dobro_nastroenie, честити ритници!
Tony_st, радвам се, че шефа ти е приел новината добре! И аз понякога си спинкам още по корем, не мисля, че е толкова лошо  newsm78
Elg, аз ти писах и по скайпа - снимките са супер и сте много сладки!  Heart Eyes
Хубав уикенд на всички! Аз дано се излекувам бързо, че се побърквам вече!

# 243
  • София
То и аз се сетих същото, Роси - че съм болна и май не е хубаво да идвам на среща  Rolling Eyes newsm78
Добре дошла на Слънцето и от мен  Peace
Отивам да гледам снимки  Flutter

# 244
ето и снимките от сватбата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297672
Слънце- добре дошла   bouquet
Elg честито!Желая ти много любов ,щастие и разбирателство през съвместния ви живот!!!
Много хубави снимки ,макар да си призная не всички успях да разгледам-доста са.

# 245
  • Стара Загора
Добре заварили на всички. Радвам се за топлото посрещане.
The_light_2008 това име ми е мечта от малка, така че ще ми се сбъдне една съкровенна мечта си мисля аз
  Wink

# 246
  • Sofia
През цялата си бременност имах леки контракции  ooooh!  Tired  Embarassed
Вечно си бях уплашена  Sad  Confused  Cry
Слава Богу, нито съм влизала в болница, нито съм пила лекарства, нито съм била на легло за задържане... въпреки тези контракции (които понякога си бяха съвсем болезнени  Crazy) родих моя Алекс  bowuu  само един ден преди термина си, съвсем здрав и доносен, нормално раждане  Flutter
Моята АГ тогава ми забрани категорично да предприемам каквото и да било по отношение на постоянните си, но слаби контракции (да уточня - остри болки и кървене НЕ съм имала!)  Peace В развитите страни оставяли всичко на естеството си развитие, пък каквото стане... било за доброто както на майката, така и на бебето... природата си знаела работата... и аз й се доверих просто... не съжалявам  Simple Smile
С този свой постинг искам от сърце  Heart Eyes да пожелая на бъдещите мами с контракции да НЕ се тревожат много, да слушат АГ-тата си и да бъдат сигурни, че всичко ще бъде наред!!!  Praynig  Hug    bouquet

# 247
Добър ве4ер мами,ние бяхме на много хубава разходка.сега мисля да лягам пред ТВ-то,но нещо пак съм гладна и май ще преровя хладилника леко   261uu .
Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 248
  • София
Добра вечер  Hug Честити гащи на всички из темата  Heart Eyes

Чета за лекарствата с магнезий, дето са ви изписали, на мен ми изписаха всичко три лекарства: Б12, но-шпа и Диаспорал - отгоре на последното пише с големи букви Магнезий... Има ли друг да пие това чудо? Докторът ме предупреди да го пия през два часа с но-шпа-то, за да се наслагал ефектът  newsm78

За покупките да ви споделя нещо странно. Аз явно ще съм най-смотаната майка, защото съм си казала "декември най-рано" и дори не ми е интересно да вляза в бебешки магазин в момента  Embarassed Не вярвам в суеверието, че не бива да се купува предварително, считам, че е удобно всичко (почти) да е взето (ако е нужно: изпрано, изгладено), подредено на мястото си, а не в последния момент някой да търчи по магазините...

П.С. Явно срещата ще се отложи да другата седмица. Така че предлагам: Люлинска среща на 26.10. (неделя) от 12 ч. където кажете из Люлин, да е близко до спирка на метрото, че да е удобно за всички. Разбира се, ако има желаещи от другите квартали, да се чувстват поканени  Peace

# 249
Здравейте на всички Wink
Пиша набързо, че от тая работа не мога да си видя къщата...още месец дано издържа Tired
Първо, добре дошла на Слънцето!  bouquet Знаеш ли че и на мен тези имена са ми любими, в частност Стилиян, даже с таткото се чудехме дали да е Стилиян или Радослав, но засега надделява второто! Peace
Еля, много сте хбави на снимките Hug Нашите още не са готови-другата седмица ще да е.
Честито на всички, които са разбрали пола!  bouquet
Изчезвам, че ми изгоряха картофите! ooooh!

# 250
Здравейте! Ние чакаме мъж:) и май няма да дочакаме 16-ти, а расте като за 10-ти март (така каза днес доктора)!
Отивам да си направя вече синя линийка!

# 251
  • Варна
.....даже с таткото се чудехме дали да е Стилиян или Радослав....

Simple Smile Радослав е името на моето момченце. Радвам се, че ви харесва и на вас.

А за раждането и аз съм се разписала в "смешно ли е раждането", макар, че не знам доколко смешно съм го разказала.
Хубава вечер на всички!

# 252
Добре заварили на всички. Радвам се за топлото посрещане.
The_light_2008 това име ми е мечта от малка, така че ще ми се сбъдне една съкровенна мечта си мисля аз
  Wink
Е моите имена от малка които бях измислила сега ми се струват много смешниSimple Smile А Симона го измислих както ти казах още преди да правя опити да забременея,на нас двамата ,защото имената ни започват със "С"Simple Smile та така...
Иначе едно от детските ми имена беше Вивиан (ха ха),а другото май беше Виктория което  е мн красиво име.

В Пловдив  в м-н Щъркел бях и аз- ми нищо не ми хареса-много смотани колички и люлки имаше.Незнам от къде ще купувам като му дойде времето.Нищо няма тука.........
Лека вечер,аз отивам да спя след 5.10 мин -едвам издържам......

# 253
Elg, снимките ви са прекрасни - изглеждате ужасно влюбени и дано така да е винаги... Wink
rossykv, благодаря за подкрепата... Ние минахме на вариант да си купим вече построен, щото да си го огледаме и да си представям само как ще ми изглежда подреден... ама като се сетя, още колко работа ще има (апартамента е на само на шпакловки и замаски и всичкото довършване нас ще си чака) и си мисля, че скоро няма да се живее там... не че имаме крещяща нужда от жилище - и сега живеем в прилично голямо жилище, ама си е друго да си го измислим сами как да го подредим... Та ще се похваля, разбира се, очакваме само да ни подготвят документите и се надявам другата седмица всичко да е наред. Sunglasses

Аз да се пооплача...вече толкова време мина...а само накакви неопределни пърхащи неща усещам в корема и то рядко... Embarassed никакви ритничета и нищо по-конкретно, че да усетя бебето. Може ли да не знам, че е то? Или съм пълен непукист и не мога да го усетя?!?!

# 254
Еля  снимките наистина са супер!
А и аз да не остана по назад ето от нашия рожден ден          http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281210&pid=8378664

Общи условия

Активация на акаунт