До НОЕМВРИ не остана, коя ли ще е следващата мама!

• 12 724
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
добре де, ама на мен също не са ми назначавали микробиология ното сме записвали тоновете на бебо.
изледвания направих само в началото на бременоста-васерман,кръвна картина,урина и там спин,хепатит и ....май това беше в обменната ми карта са написани всички тия резултати и това е. а пък аз нали си загубих и картончето с кръвната група... Embarassed ама то на обменната карта си пише групата.

# 256
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ НА МАМА ПЕПЕ И МАМА ЕЛИ.
Добре си дошла на мама Мила Hug

# 257
Деничка виж тук има полезна инфо за изследванията които са включени в здравната каса
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm

# 258
  • София
Здравейте, сладурки!
Само запис за днес и се връщам да ви чета, че сега се прибирам.
Днес бяхме на ЖК, от днес официално съм в болничен 45 дни преди раждане. Бебка е добре, вече е 2,5 кг, всичко ни е в норма, само дето краката вървят все напред с почти 2 седмички, явно ще сме дългокраки Mr. Green Води - в норма, плацента - 2 степен, всичко е наред. Издадоха ми направление за хоспитализация и обменна карта на бремената. Док ми каза да си избера дата за секцио и ме хвърли в джаза, защото си мислех, че тя ще ми каже, а сега......и като ме хвана едно шубе, че ще се "намеся" в съдбата и раждането на детето.....от одеве го мисля и не мога да го измисля.......Довечера трябва да й звънна и да й кажа дакторката, а нещо не смея да я спомена......ейййййй, не остана Flutter
Иначе доки ми отдели близо 30 мин, бяхме само двечките в кабинета й, че аз си бях подготвила няколко листчета с една камара въпросчета, та ми отговори изчерпателно на всеки един.
Това е от мен и бебка. Сега се връщам да изчета какво сте написали и довечера ще се видим в Дон Вито Hug

# 259
Абе ей, момичета, я се поспрете малко, за ноемри няма да остане никой, аз тогава съм си заплюла да раждам, няма да съм сама, някой да остане да ми прави компания Hug.Днес компанията ми казаха, да не раждам до 8ноември, щото тогава сме щели да ходим на хижа Shocked, аз им казах че нищо не обещавам, щото не зависи от мене newsm78.Аз само се моля да устискам бебка поне още две седмички Praynig

Мила, добре дошла!Да ни покажеш момата!

Ели и Пепена да са ви живи и здрави момите и много да ви слушкат!

На Ани Цолова честит  юнак!

Мамите дето ще ходят на среща, весело изкарване и да не забравят някоя снимка да направят!

Днес трябваше да си взема изследванията, но ме е страх от резултатите и утре ще ходя, стискайте ми палци, всичко да е наред.

# 260
  • София
Ейййй, човек да не излезе за повечко време и вие се разраждахте  Mr. Green Crazy
Честити моми на Мама Ели и Мама Пепи!   bouquet

Да са ви живи и здрави бебките, само радости да носят и хубави емоции, а на майките-героини пожелавам бързичко възстановяване и скоро да са у дома Praynig Hug
Момичета, за довечера колко бройки тумбаци се събрахме?  newsm78

# 261
Ели Пепи честитии моми

# 262
  • София
Мишле, аз съм на линия за довечера. Хич не запомних кои щяхме да се съберем. Поне все още мога да използвам бременността като оправдание, че съм толкова разсеяна  Wink
Вита, аз също искам да устискам да ноември, но не се знае. Пък и само ти да останеш, ще те изчакаме преди да се местим в родени. Няма да си разваляш ходенето на хижа  Joy

И аз днес пера и гладя. Купих Сано и тествах първо с наше пране. Не мирише кой знае колко хубаво, но поне не се изринахме. От Тео бебе почвам да кихам неудържимо и да ме сърбят очите.

# 263
shoppy-мими-много ти благодаря   Hug
всичко ОК само микробиология не са ми назначили,ама нали васермана е за венерически заболявания newsm78
когато е отрицателен има ли смисъл да се прави тази микробоилогия

# 264
отивам да ми измерят налягането на очните дъна - стискайте палци всичко да е наред,че ми се ражда естествено! ooooh!
Лека вечер на всички   bouquet

# 265
  • някъде там......
Дени, изследването Васерман няма нищо общо с микробиологията

# 266
Честити дъщерички на мама ЕЛИ и мама Пепена! Да са ви живи и здрави и много да ви радват.
А на мамите бързо възтановяване....и чакаме да разказвате.

# 267
  • Sofia
ЧЕСТИТИ МОМИ НА МАМА ЕЛИ И НА ПЕПЕНА!!! ДА ВИ РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ВИ ДАРЯВАТ С МНОГО ЛЮБОВ.

# 268
Хей момичета стана ми много мило, обърках форумите Simple Smile) Аз родих миналата есен и жече сум позабравила тези емоции.Прекрасно е нали Simple Smile)) Честито на всички и стискам палци на останалите. Ако има нещо с което мога да помогна само кажете  bouquet

# 269
galisis-и аз така предположих ама знам ли вече,то едно и две неща ли са
покрай тая бременост ще науча сигурно цялата терминология на лекарите Joy

Общи условия

Активация на акаунт