За първа година в детската градина! - 8 част

• 18 783
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Естествено плакала е, но като започнала да разпитва учителката дали е яла, спала и т.н. тя се обърнала най-демонстративно и казала че много въпроси й задават  #Crazy.

Нормално е да плаче детето като не е ходило  цял месец!Тая госпожа май не е много разговорлива!
Все пак е човешко да отдели поне минутка ,за да каже как е минал деня!
Чест не и прави да отговаря така Naughty

Аз винаги разпитвам - и госпожите и лелките,досега не са ми отказали да ми дадат информация!

# 241
  Егати! Що за отношение? Къде ,по дяволите, ни отиде възпитанието? Как така са и много въпросите?

Аз да ви кажа по моя въпрос. Днес обстановката беше спокойна в групата. Заварих децата да си играят с някакви кубчета и всичко беше наред. Разбрах ,обаче от първа ръка , че съвсем скоро едната от госпожите ни отново ще я сменят. Днес директорката е прекарала почти цял ден в нашата група и не е останала доволна. Както вече ви писах в четвъртък миналата седмица едно детенце си си беше тръгнало без госпожата да разбере. В петък пък отново детенце е останало извън групата и на всичкото отгоре е било и заключено отвън. Естествено директорката е била осведомена и то не от родители , а от персонала на градината.
  Моля се новата ни госпожа да е човек с отношение към работата си.

# 242
radivdani, това с тръгналото си дете съм го пропуснала, но и това другото със заключеното дете не лъже по точки. Дано следващият път да случите на госпожа.

# 243
Ех направо останах като гръмната какво е това отношение от страна на учителката #Cussing outнашата вече си знае-след като и обясних още на 2ден,че не  искам да заплашват детето ми с думите"ако ревеш майка ти няма да те вземе" има хиляди други начини.И така ме посреща от вратата,че малко му се скарали днес защото ги разкарвал до тоалетната 20пъти JoyНо и тя жената е доста свястна разбра ме от първия път!!!Бързо оздравяване на всички дечица  bouquet

# 244
Здравейте!
Хайде и аз да се отчета.След две седмично прекъсване сина ми днес отново тръгна на градинка.Сутринта изобщо не плака за голямо мое учудване.
На всички болни - бързо оздравяване! Praynig

# 245
  • Gorni Bogrov
Да се запиша и аз в темата,че досега само ви чета.
След като малкият си беше във къщи 1 месец и бе напълно здрав от днес е на градина и нещо започна да покашля smile3511
Другото което ме притеснява е ,че като отидох да го взема бяха сложили бележка ,че групата е под карантина (има скарлатина).Сутринта никой нищо не е казал на баща му и той си го е оставил спокойно,сега съм пред дилема дали да го пускам утре или да си остане във вкъщи. newsm78.Той днес е бил във контакт със другите деца и ако ще се зарази вече сигурно е заразен,незнам.
Вие как бихте постъпили на мое място?

# 246
Остави го да си ходи, ако му е писано да се зарази, ще я изкара сега. Ако ли не - по-нататък.

# 247
  • Gorni Bogrov
Май така ще да е,ще си ходи пък каквото дойде.

# 248
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Мариелка вече е по-добре,след 2 почти безсънни нощи,в които се тръшка,търкаля,чеса и мрънка,снощи спа непробудно,пъпките вече започнаха да завяхват. Mr. GreenИначе всеки ден си повтаря,че няма да ходи на градина ooooh!
jmoto  -потърси и второ мнение,не е нормално от алергия такава висока температура.Дано скоро се оправи малката душица. Praynig
cecko05  - детето вече е било в контакт цял ден,няма смисъл да го спираш.И на мен така ми казаха за варицелата и си я хванахме де,не се размина.Давай повечко витаминки,дано се размине.

# 249
Васи днес уж я оставих спокойна в градината и тъкмо стигнах в офиса и ми се обаждат че е повърнала два пъти още преди да започнат да закусват  Cry.
Плакала била още щом съм я оставила, бледа им изглеждала. Ама не знаят дали има температура.

Според мен е от психическото натоварване. Изпратих мъжа ми да иде да я вземе от градината пък да видим.

Само да не се научи да го прави постоянно че ще се взимаме всеки ден така.............

# 250
Моя днес даже и чао ми каза, просто не мога чак да повярвам, че свършиха ревовете.
gerygirl , ГОЛЕМИЯ МИ СИН МОЖЕ ДА ПОВРЪЩА КОГАТО СИ ИСКА, КАТО МАЛЪК ГО ПРАВЕШЕ КОГАТО НЯКОЯ ХРАНА / РАЗБИРАЙ МЕСО Twisted Evil / НЕ МУ ХАРЕСАШЕ. Може да се опитва да ви манипулира.
Дано е здравичка Praynig

# 251
Днез за първи път откакто ходи на градина, Мария пропусна да каже, че не иска да ходи    Laughing, а вчера не искаше да си тръгва от там. Смея да твърдя , че вече се е адаптирала след едномесечно ходене  newsm44 .
Вече си има приятелчета-  Алекс и Веско на когото вика  "баткото" Laughing. Разказва ми и за Еди, който не слушал и го наказвали седнал на един стол Wink.

gerygirl , най вероятно е от  напрежение! Дано да отмине бързо!

# 252
Ние пак отидохме с рев. Откачам вече, като отиваме там имам чувството, че само моето дете плаче  Cry Там се успокоявала, весела била, ядяла, спяла, ама защо плаче вкъщи... Имам чувството, че я тормозя като я карам да ходи, но не искам да се откажа, не искам да й показвам, че може без борба. Искам да се пребори с това сама, да победи и да се убеди, че може!

# 253
Да определено е от напрежение. Баща й я взел и веднага й се е подобрило настроението. Няма температура.

Закарал я вкъщи при баба й. И естествено сега не иска да говори с мен, явно защото аз сутрин я оставям в градината. Сигурно започва да ме мрази заради градината.................

# 254
Да определено е от напрежение. Баща й я взел и веднага й се е подобрило настроението. Няма температура.

Закарал я вкъщи при баба й. И естествено сега не иска да говори с мен, явно защото аз сутрин я оставям в градината. Сигурно започва да ме мрази заради градината.................

Не може ли таткото да я води Thinking

Общи условия

Активация на акаунт