За първа година в детската градина! - 8 част

• 18 809
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Ох дано това ни се размине Praynig  Поне докато съм бременна, че аз не съм карала никакви шарки и варицели.

# 181
Момичета, може ли да се похваля с една апликация на Гергана от ДГ?  Blush Heart Eyes

# 182
Момичета, може ли да се похваля с една апликация на Гергана от ДГ?  Blush Heart Eyes

Браво на Гери, супер е Heart Eyes За нашата възраст си е направо постижение Peace И вие сте в нулева група , нали ?

# 183
Да, в нулева сме. За първа година в нашата градина има такава група и се радвам, че пропуснахме яслите.

# 184
  • София
Спяща красавице, направо потресаващи снимки  Crazy Милото детенце...контраста е уникален- малко, сладко, чаровно момиченце с огромни, гадни, голями пъпки  Sick Ама аз имам спомен, че при варицелата пъпките бяха мънички или бъркам  newsm78
И аз съм я карала 2 пъти- веднъж като дете и втори път н а20г, когато имаше бум на някаква разновидност ли...нещо такова. Тогав амного хора, които уж я бяха карали ги повтори.

Амбър, дано те подмине! И мен ме беше страх, докато бях бременна, а пуснах глямия на ясла преди раждането. Фатално е до 20гс Виж и тук какво пише

# 185
Честит Рожден Ден на Василена! Да расте здрава, усмихната и обичана!

Дю- страхотно се е справила малката ми адашка, браво Peace  Нашата група ощене е почнала да се занимава май, или поне нищо до момента не са ми показвали.  Материали ще се купуват другата седмица.
Аз го записах на футбол моя юнак, но се чудя и за приложните изкуства, мисля, че ще му е интересно. За английски според мен е още малък.

Мистерията със сополите ни продължава. Вчера таткото го е взел от градина, и учителката му казала, че хремата му била "просто ужасна" Shocked  Е как става така бе да му се незнае- един път точно му издухах носа преди да си легне- бистър секрет. Сутринта- нищо Confused  Не знам. Както и да е. Опитали се да му кажат на мъжа ми, че едва ли не Иво е единствения сополив в момента в групата.Сутринта видях 3 дечица с гъсти сополи Crazy Tired

Аз се надявам да изкара шарката като по-мъничъкВ яслата му се размина, ще видим тази година какво ще стане.

# 186
Дю ,много хубава апликация!И ние имаме една засега -дърво с листа.
Имаме и рисунки,които представляват само заврантулки с различни цветове Grinning,но аз много им се радвам и си ги пазя в една папка!
За пластелин - не знам дали използват.

ЧРД на Василенка.Да е много здрава и да радва всички,които много я обичат!

За спането следобед в градината- днес им заявявам,че от другата седмица не мога да я взимам по обед и така.Децата имат една стая в която са заниманията им и леглата са в малки гардеробчета- когато дойде време за сън само ги дърпат надолу и моята щом видела товаи почвала да плаче и не искала изобщо да легне в легълцето.Госпожата каза,че нямало друго дете,което да не иска да спи,всички лягат и заспиват без проблем Crazy,само ние не.Нямало къде да я оставят да не спи Sad

Лошо е,че от  близо месец отказва и в къщи следобед да спи -но си лежи на спалнята за около половин час.Говоря,говоря....без ефект!

# 187
Честит рожден ден на Василенка! newsm67

Вчера се събрахме родителите на неформална родителска среща в двора на градината , тъй като формална такава ни бе отказано да се организира от госпожите под предлог ,че били имали много писмена работа. Wink Ние искахме отново да се съберем , за да решим окончателно по колко пари да съберем ,за да купим нещо за групата; за да можем да се организираме да си купим на куп помагалата и учебниците и т.н. Оказа се , че не съм само аз недоволна., да не кажа ,че доволни родители от госпожите няма. Всички са забелязали негативната промяна в децата си , а за капак на всичко- вчера в 16,10 часа една майка , отивайки да си вземе детето го заварва само на стълбите  пред групата с багажа тръгнало, милото да си ходи. Shocked Предложих да се съберем и да отидем групово при директорката , но не получих особена подкрепа в това отношение. Въпреки това аз съм решила да отида, каквото и да ми коства това... afwitch af

# 188
Дю, много хубава апликация! Браво на Гери!

Групата на дъщеря ми вчера са правели солети от пластелин Laughing Бяха изложени за да могат майките да ги видят.

# 189
  • София
Здравейте, отдавна не съм писала, синът ми се адаптира изключително бързо и лесно към новата обстановка, влиза сам, събува се, преоблича се....никакви проблеми.
Родителската ни среща мина, събрахме по 30 лв. - за блокчета, пастели и подобни материали, за прахосмукачка и двд. Една от майките ислкаше да купуваме професионална прахосмукачка  Shocked за почистването на една единствена стая, но....мнения всякакви....нормално това бе отхвърлено.
Помолени бяхме да носим кой когато може минерална вода, тоалетна хартия и мокри кърпи....ОК.
Тази година няма да учат нищо, за това никакви учебници и подобни простотии нямаме ангажимент да купуваме.

За шкафчетата бях направила и отпечатала на самозалепващо се фолио, етикети с анимационни герои, по молба на госпожите. Е да ама някои от родителите вече бяха залепили снимки на децата си върху шкафчетата....явно аз съм изостанала и за първи път чух такава приумица....е ...мойто дете ще е без снимка върху шкафчето.

PS нацелувайте шаркавата госпожица, когато дъщеря ми изкара варицела, горе долу на същата възраст....беше страшно, гледах я и не вярвах, че някога ще мине, ама минава Hug

# 190
Zmeica, браво на детето за бързата адаптация! Възможно ли е да ми пратиш подобно етикетче, защото и аз искам да направя нещо подобно. Ако трябва ще оставя мейл. Благодаря предварително!   bouquet

# 191
Да, в нулева сме. За първа година в нашата градина има такава група и се радвам, че пропуснахме яслите.

При нас от години има нулева група, аз също умишлено пропуснах яслите, макар, че там има повече персонал.
Последно ми разказаха как една майка отишла да си вземе детето по-рано и какво заварва. Всички деца в креватчетата си, а една госпожа обикаля с с една лъжица и ги храни наред Sick. И после що боледували много в яслите #Crazy

# 192
  • София
Дю, апликацията е супер!   bouquet

Спяща красавице, направо потресаващи снимки  Crazy Милото детенце...контраста е уникален- малко, сладко, чаровно момиченце с огромни, гадни, голями пъпки  Sick Ама аз имам спомен, че при варицелата пъпките бяха мънички или бъркам  newsm78
...

Ами, в сравнение с изкоренената едра шарка са си мънички.  Peace Моите и двата пъти бяха малки, на мъжа ми бяха ужасно големи, а Ади имаше и от двата вида. Иначе най-лесно се познават по това, че много приличат на мехурчета от изгорено преди да започнат да завяхват.  Peace

...
PS нацелувайте шаркавата госпожица, когато дъщеря ми изкара варицела, горе долу на същата възраст....беше страшно, гледах я и не вярвах, че някога ще мине, ама минава Hug

Ако става дума за моята кокона, то и нашите шаркови снимки са от почти преди 2 години.  Hug Така или иначе леко изкарване и бързо оздравяване на всички ошарили се "градини". (Така беше отговорило познато момченце на една приятелка - като ходел на градина, не бил ученик като батко си, а "градин".  Mr. Green)

Ади вече е здрава - бяхме на контролен преглед, имаме си и бележка за градината в понеделник.  Grinning

# 193
  • София

Ако става дума за моята кокона, то и нашите шаркови снимки са от почти преди 2 години. 
ха....не съм разбрала наистина....  bouquet

Zmeica, Възможно ли е да ми пратиш подобно етикетче, защото и аз искам да направя нещо подобно. Ако трябва ще оставя мейл. Благодаря предварително!   bouquet
всъщност аз съм направила корелски файл, който дадох в печатница да ми се напечата на фолио ....и изпечатах сто етикета ...пусни мейл на лични и ще пратя файла, а ако ще го печаташ на самозалепваща се хартия на принтер - ще ти направя друг файл с подходящ размер.

# 194
Zmeica, браво на детето за бързата адаптация! Възможно ли е да ми пратиш подобно етикетче, защото и аз искам да направя нещо подобно. Ако трябва ще оставя мейл. Благодаря предварително!   bouquet

Дю,не зная каква точно ти е идеята, но в книжарниците има самозалепващи се етикети за учебници и тетрадки за ученици с различни анимационни герои. Аз взех на дъщеря ми с Мечо Пух. Изрязахме картинките и тя си ги залепи от вътрешната страна на шкафчето. От външната страна госпожите са изрязали и залепили имената на дечицата от  самозалепващо се фолио с различни цветове. 

Общи условия

Активация на акаунт