Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 453
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честит рожден ден на Морска. Да си жива и здрава!

Михайлова, ние сме при д-р Чанева и съм доволна. Има доста пациенти и се чака за преглед, но и тя и сестрата се отнасям много профеционално.

# 166
Морска, честит рожден ден!  Tada
Бъди здрава и щастлива!

И сестра ми днес е рожденичка  Laughing

# 167
ВАЛЕ,ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕН.ДА СИ ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА ДАМА И ЛЮБЯЩА МАЙКА!ЧЕСТИТО!! ЗА ТЕБЕ СА ТЕЗИ ВИРТУАЛНИ БЛАГИНКИ tp://img135.imageshack.us/img135/5640/69463c50da23c49f0ddd2casn2.gif[/img]

# 168
Вале честит рожден ден   bouquet
Днес малкия пак рева като го оставихме в яслата Cry Кога ще започне да ходи с удоволствие Praynig

# 169
Chestit Rogden Den Vale!
Da si giva i zdrava, vse taka charovna jena i prekrasna mama!! Tada

Izvinqvam se za latinizata no nqmam v momenta kiriliza..

# 170
Yanina, 2002 завърших туризъм Wink

Морска, ЧРД. Ние с мъжо и малката съвсем невиртуално хапнахме вчера точно такава торта и то без повод Whistling

# 171
много ви благодаря момичета Hug

Данинка ти направо ме уби с тея мъже Crazy

# 172

Данинка ти направо ме уби с тея мъже Crazy
що бе Rolling Eyesс мъже,особено пък "виртуални"/които само разкрасяват ситуацията и нямат претенции/е по интересно.Мога е с жени да те поздравя...стига да поискаш.Днес ти е разрешено да "искаш" нали правиш четвърт век  bouquet Hug
П.П.Понеже виждам ,че работата е заспала нещо -ето на какво интересно нещо попаднах.Приятно гледане hahahahttp://vbox7.com/play:1451e50c

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:25 от daninka

# 173
Морска честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet

Yanina благодаря ти за бързия отговор  bouquet

# 174
О Дани,нищо подобно,добре дошли бяха Laughing Blush

аз малко късно ама.... Hug

# 175
Здравейте мацки!

Някой може ли да ми каже къде можем да запишем една малка принцеса ма 5 годинки Heart Eyes на модерен балет, джаз балет или нещо подобно?

# 176
  • Варна
ЧРД Вале! Да си жива и здрава и мъжете ти много да те слушат   bouquet

# 177
Деси, на орбита има,модерен балет,читалище васил левски над базар левски се намира,ако се сетя още някъде ще пиша Peace

# 178
Някой може ли да ми каже къде можем да запишем една малка принцеса ма 5 годинки Heart Eyes на модерен балет, джаз балет или нещо подобно?

в читалище "Отец Паисий"-преди Маяковски-модерен балет"Лидер"-с две спешъли мацки рускини.Много амбициозни и водят децата на много места да си показват  hahahaнаучените врътки и чупки

# 179
Морска, Данинка златнииииииии  bouquet Heart Eyes
Дани, можеш ли да ми намериш телефон или пък кога танцуват  Crazy, че да ходим да се записваме  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт