Да кажем ли на роднините, че сме бременни в началото?

• 25 019
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
Аз казах,чак след 12-тата седмицата като видяхме сърчицето да тупа на видеозона.Иначе и на мен ми се струваше нереално.Дотогава знаехме само ние със съпруга ми.

# 91
Нормално е да не искаш сега да казваш. Подкрепям!
Аз и двата пъти съобщих веднага и на всички. Не знам откъде тая смелост и незнам как щяха да реагират всички тези хора ако ... не искам да го пиша.

# 92
Не съм за публичното разгласяване веднага, такива ми бяха и първоначалните намерения, но с проблемите, които имах в началота на бременността искам или не се наложи да кажем на всички роднини. Излезнах в болничен, тичахме по болници, какво трябваше да обяснявам - защо не съм на работа, от какво съм болна и т.н и т.н. Нямаше начин просто.
Според мен не казвай, било то и за твое успокоение ако така ще се чувстваш по-добре и по-спокойна.
Желая ти прекрасна и безпроблемна бременност  Hug

# 93
Двата със съпруга ти ще решите кога и на кого да кажете,все пак най -важно е ти да си спокойна

# 94
бях в болница за задържане и така разбраха

# 95
бях почти в 3-тя месец когато казахме  на родителите ни,а на останалите почти като влезнах в 5-тя  Peace

# 96
Нормално е след онова , което си изпитала да си мълчиш сега .
Може би и аз на твое място бих го направила .
чакай толкова време ,колкото ти е необходимо , за да го съобщиш .
Лека и успешна бременност ти пожелавам !  Hug

Напълно съм съгласна! Най-важните хора (ти, мъжа ти и лекарката) знаят. На останалите ще кажеш, когато прецениш.
Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно здраво и красиво бебче.
   bouquet

# 97
Аз съм такъв човек,че не бих могла 3 месеца да крия от близките,че съм бременна.Пръвият път им казахме,когато бях във 2-рия месец,а втория път се похвалих на всички още като видях положителния тест.
Каквото е писано ще стане,независимо кога обявяваш бременноста си Peace

# 98
  • област Софийска
Аз не съм крила новината. Щом видях двете чертички, веднага научиха една моя приятелка и гаджето и (живеехме заедно на квартира, бях студентка). След това по ред по телефона - мъжо (тогава още гадже), майка ми и най-добрата ми приятелка.

# 99
Аз първия път казах изключително рано ,ако имам второ детенце ще кажа минимум в 16г.с.  Hug

# 100
  • Пловдив
Щом самата ти отвътре така чувстваш нещата,значи така е правилно.Сподели,когато си готова!
Лека и безпроблемна бременност ти желая и прекрасно здраво бебе!  bouquet

# 101
Мисля, че всичко е въпрос на организъм, здраве и е без значение дали "Пенка и Драганка" ще знаят, смятам, че все пак всичко е в божиите ръце..никога не се знае, какво може да се случи. Девет (десет) месеца са доста дълъг период. Радвай се и според мен би било хубаво и близките ти да споделят радостта ви.  Peace

# 102
Похвалихме се още в самото начало.Не мисля,че едното има нещо общо с другото.Не съм суеверна.

# 103
На най-близките да.
На осмата си братовчедка лично аз не бих казала.

# 104
  • Пловдив
Ооо на твое място и аз не бих казала.До третия месец знам че не трябва да се казва.Но един ден (надявам се скоро) щом забременея хората на които ще кажа ще се броят на пръстите на едната ми ръка.
Лека и безпроблемна бременност !!!!  bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт