Да кажем ли на роднините, че сме бременни в началото?

• 25 013
  • 144
  •   1
Отговори
# 120
след хвалбата на първата ,която беше несполучлива, за втората споделих чак в 3 месец края...не знам, дали е суеверие или нещо такова

# 121
А майките ви как реагират, когато научат чак в 3-4 месец? Аз единствено от това като че ли се притеснявам - да не се обиди прекалено, че не съм споделила. Въпрос е на взаимоотношения, на разбиране, на доверие... И на собствено усещане, де  ooooh!

# 122
Вчера не откриха сърдечна дейност. Другата седмица ще го махат .
Явно човек и да казва и да не казва на близките, все едно. Каквото му е писано на човек, това е.
Благодаря за отговорите ви.

# 123
Боже, Бобчо толкова съжалявам. Каквото и да кажа няма да те успокоя. Знам колко страдаш в момента, и ми се иска да можех някак да ти помогна, но не знам какво да напиша. Просто всичко би прозвучало глупаво и неуместно. Мога да ти кажа, че всяко зло е за добро, но какво добро да търсим в такова положение. Моля те просто да бъдеш силна, колкото и да е трудно. Hug

# 124
Бобчо,съжалявам мила  Sad Но моля те не губи кураж,сигурна съм,че съвсем скоро ще си бременна пак и този път всичко ще е наред  Hug Само мисли позитивно  Peace

# 125
Естествено бих казала на мъжа си и и на майка си, на една моя приятелка и на една колежка, останалите ще почакат.Хубаво е да мине известно време.На моята приятелка една роднина не знам каква се пада забременя през септември, но след два месеца направи спонтанен аборт, аз бих изкачала до три месец, защото всичко се случва.
На бременните безпроблемна, а на тези мацки, които са загубили детенце при аборт или някакъв здравословен проблем желая да си имат скоро ново. Peace

# 126
  • София
Аз нямах търпение да кажа на майка ми и баща ми.Даже ги изненадах за рожденният им ден.Подреди се много хубаво на 1-ви септември разбрах,че съм бременна,а на 12-ти ,когато имат и двамата рожден ден им казах.Баща ми се разплака Blushстана ми много мило.
  За родителите на мъжа ми не знам,какво да ви кажа.Там съм със смесени чувства.Лично аз нямах никакво желание да им казвам каквото и да е било.Когато и съобщихме хубавата новина и двамата не реагираха ShockedСамо се спогледаха и измрънкаха под нос "Честито".Но трябваше да им кажем и на тях,защото не беше коректно.
 На другият ден майка му,на закуска ни спетна моноспектакъл,как сме били такива и такива гледайки мен Mr. GreenИ колко е обидена,че не сме я почерпили Shocked
 Така,че моят съвет е на колкото може по-малко хора да кажеш.

# 127
Бобчо-Тропчо, съжалявам много.... от сърце ти пожелавам бързо физическо възстановяване и когато се почувстваш готова, нова и успешна бременност  Hug

# 128
  • София
Бобчо - Тропчо ,сега прочетох .Много съжалявам.Надявам се скоро наистина да си щастлива,безумно щастлива,защото всяка жена заслужава да е майка  Hug

# 129
  • Някъде по Дунава
Ние казахме рано на роднини и приятели,защото мъжът ми беше много радостен и искаше да го сподели със всички,но може би при теб е хубаво да не избързваш.
Лека бременност и всичко хубаво  bouquet

# 130
Лека бременност и всичко хубаво  bouquet
newsm78 Прочети малко по -нагоре!!!!
Бобчо - Тропчо съжалявам много Cry Cry Cry

# 131
  • София
Това дали ще кажеш или не няма нищо общо с това дали ще износиш нормално бебето - вие с мъжа ти си решете дали да казвате. Успех ти желая Peace

# 132
Бобчо - Тропчо ужасно съжалявам  Hug. Познато чувство  Sad . Искам само да ти кажа да си силна!
С първата ми бременност до 4 месец знаехме само аз, съпруга ми и гинеколога ми. След това казах на майка ми и баща ми, а на свекървата и свекъра по ред причини изобщо не исках да казваме, но нямаше начин. През това лято като рабрахме, че съм бременна, съпругът ми от радост веднага каза на родителите му, те пък на още 100 човека и накрая бременността ми завърши с аборт. Не мисля, че е правилно да се казва толкова рано, макар че всичко е Божа работа.

# 133
Това дали ще кажеш или не няма нищо общо с това дали ще износиш нормално бебето - вие с мъжа ти си решете дали да казвате. Успех ти желая Peace
Четете преди да пускате безсмислени постове, малко по-горе авторката на темата е написала че е изгубила бебето  doh

# 134
Аз не исках да казваме, ама свеки наду алармата и всичко живо разбра  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт