? към младите шофьори(КИ) - 2

• 119 506
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 120
пльос и аз,че съм ви изпуснала.
и натоиска витруалната спирачка   hahaha
Това ме развесели искрено. Да се похваля, момичета и аз от неделя съм в добро настроение. Изоставих мъжа на един гьол да лови риба, пожелах му приятен ден и се врътнах. Качих си се сама - като в началото горда, горда ама като потеглих ми затрепереха крачетата. Така 10-на минути - спрях на една отбивка, запалих си цигарка, пуснах си музичка, опънах се. Поуспокоих се, и после като потеглих - просто се учудих от себе си, толкова добре си се справих - и то при това време и тези условия. Изминах доста дълъг маршрут, като единствено през центъра не се осмелих - гледах така по-крайните квартали (Бенковски, Орландовци, гара Север), все пак не се чувствам още готова за шоуто София - център, но съм сигурна, че и това ще се случи някога. И така твърдо съм решила - другата събота и неделя отново сама ще си се возя по улиците. Пък дано скоро се отпусна напълно, та и детето до детската да карам (че тия студове ще ни уморят в тоя градски транспорт).

# 121
  • София
О, извинявам се много!

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 15:21 от КАРЧЕВА

# 122

Двете теми са различни, тази, за която даваш линк е за кандидат-шофьори.

# 123
Да споделя - вече карам всеки ден - до училище, после на работа и обратно.
В някои дни и до басейна. Все още карам по почти постоянен маршрут, но мисля, че се справям Simple Smile

# 124
  • София
ЕХ да се похваля,днес най-после си взех книжката /от КАТ/. newsm44 sohappy
Е...кола нямам още,но пак съм щастлива.Нямам търпение да започна да карам,толкова ми се кара чееее всяка нощ сънувам,че пътувам нанякъде. LaughingОСъзнах,че колко и време да не съм карала,като се кача на кола и се успокоявам на момента, и карам много добре. Grinning

# 125
Браво! Честито!  bouquet   Хайде разлей по едно, КАРЧЕВА.
Пожелавам ти в най-скоро време да седнеш в втоята лична кола, да я караш внимателно и безаварийно!
Успех и приятно шофиране!

# 126
  • София
Благодаря ти,вярно трябвада почерпя, за да ми върви. Party
[imghttp://www.biznesa.com/modules/icontent/inPages/zlatnata_pesht/images/pasti/pasti_04.jpg][/img]

Алкохол умишлено не давам,щот сте шафьорки. Mr. Green

# 127
Момичета, как се справихте със снега? Колко от вас караха в такова време? Аз лично имах възможност само 1 път да покарам, но нямах притеснения. Даже по-леко ми се въртеше волана, защото моя е много тежък.

# 128
  • На плажа
Здравейте шофьорки,да ви кажа аз като си взех книжката  и покарах малко с мъжо/един -два пъти/и той спря да ми дава да карам.Учудих сено седя до него и нищо не казвам,така 2-3 дена накрая не издържах и му викам,,Ти кога ще ми дадиш да карам,а той най-невъзмутимо-като се научиш  #Crazy

# 129
  • sf
аз избягвах в снега. чак когато се изчистиха улиците тогава карах.
Иначе още първия ден с мъжо се въртяхме в поледицата по Вапцаров. Косата ми настръхна направо  Sick  и после ме беше страх да возя децата ако има сняг. Дано не пада повече тая зима.

# 130
  • София
Хаха, tina1801, на теб сигурно не ти е смешно, но на мен изказването на мъжът ти ми звучи, като виц  Laughing

# 131
От тази седмица шофирам - карам малката до градината й.
А днес стигнах и до офиса си.
И мен малко ме е страх от снега - никога не съм карала на сняг .

# 132
Аз днес направих доста сериозно каране. Закарах малката до родителите ми в Хасково, обядвах там, видяхме се за 2 часа и обратно към София. То не беше мъгла, ситен дъжд. Ама нямах проблеми, сега само малко съм поуморена. Ставам все по-добра и по-добра. Дори съпругът ми вече дреме докато се вози, което си е показателно, нали?

# 133
Благодаря ти,вярно трябвада почерпя, за да ми върви. Party
Алкохол умишлено не давам,щот сте шафьорки. Mr. Green
Честито и от мен, мерси за почерпката. Лека и безаварийна.
Аз днес направих доста сериозно каране. Закарах малката до родителите ми в Хасково, обядвах там, видяхме се за 2 часа и обратно към София. То не беше мъгла, ситен дъжд. Ама нямах проблеми, сега само малко съм поуморена. Ставам все по-добра и по-добра. Дори съпругът ми вече дреме докато се вози, което си е показателно, нали?
Как ти завиждам само didika. И аз тази събота и неделя покарах, ама все по-един и същ маршрут се пускам. Това извънградското ми се вижда все още мечта. Не мога да се отпусна и това си е. Качвам се и веднага сърцебиене, потене, треперене. Музика пускам, сама се качвам умишлено за да нямам дразнители, и пак. Отвътре някак си стягам и не мога да го контролирам това чувство. Докога ще треперя не знам. Имам желание, а нещо не се получава. Всеки ми вика, че с каране се придобива опит и с течение на времето човек се отпуска. Аз от два месеца съм с книжка и не съм го превъзмогнала това чувство. Поне все още надежда имам някаква.

# 134
dona_korleone , скоро ще се отпуснеш и ще се успокоиш. Не мисли какво трябва да правиш като се качиш в колата. Аз лично също се потях в началото, но съвсем скоро след това престанах. В момента, в който се почуствах уверена, станах шофьор. Сега 8 месеца по-късно, карам без никакви притеснения, паркирам където има място, без да се замислям как ще вляза в него, правя си леки състезния на някой светофар на тръгване и се кефя на шофирането.

Общи условия

Активация на акаунт