? към младите шофьори(КИ) - 2

• 119 514
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Mоже да ти намерим една Жигулка за 400лв.  Wink Няма да се притесняваш дали ще я одраскаш, пък и като те видят другите участници в движението с тази машина, ще ти правят път.  Laughing Подръжката е от мен, познавам я технически много добре.  Wink
П.С. Първата кола е важно да е невзрачна и бойна.   Laughing

# 136
Mоже да ти намерим една Жигулка за 400лв.  Wink Няма да се притесняваш дали ще я одраскаш, пък и като те видят другите участници в движението с тази машина, ще ти правят път.  Laughing Подръжката е от мен, познавам я технически много добре.  Wink
П.С. Първата кола е важно да е невзрачна и бойна.   Laughing

И аз така си мисля. Моята кола е ОПЕЛ КОРСА - 1997г. СТрахотна е, непретенциозна, еФтина поддръжка, малко гори, ако я одраскам или подпра някъде не е голяма беля. Не е мощтна, все пак возя дъщеря си в нея.
И си има галено име Корселиня!  Joy

# 137
И аз съм с бойна кола - Голф 2 91г. Въобще не се притеснявам за колата.
След 2 седмици каране всеки ден мога да кажа, че вече се отпуснах и ми е супер спокойно на пътя.
Иначе и моята кола си има галено име - Голфито.

# 138
dona_korleone , скоро ще се отпуснеш и ще се успокоиш. Не мисли какво трябва да правиш като се качиш в колата. Аз лично също се потях в началото, но съвсем скоро след това престанах. В момента, в който се почуствах уверена, станах шофьор. Сега 8 месеца по-късно, карам без никакви притеснения, паркирам където има място, без да се замислям как ще вляза в него, правя си леки състезния на някой светофар на тръгване и се кефя на шофирането.
Благодаря ти за позитивните съвети. Надявам се и при мен да се получи. Знам само, че няма да се отказвам. Ще се потя, потя, пък дано отмине. А колко ми се иска ей така да се кача и да отпраша нанякъде, без да мисля сега ако се появи автобус пред мен, как да го изпреваря или как ще потегля, като пътя е наклонен. Иска ми се шофирането да стане за удоволствие, както е при теб, а не по задължение.

# 139
Момичета, да ви се оплача - днес ми се слу4и ПТП. Един мухльо излезе от един паркинг без да се огледа, аз аз нямаше как да го видя, защото ми се падаше под ъгъл от 90 градуса и има висок каменен зид около 3 м. висок.  Без да е пуснал аварийни, без да си е намерил човек, който да му казва кога има коли. Сега съм с изтръгнато дясно огледало, смачкана дясна врата и ожулен заден калник. На всичко отгоре, т.к. в КАТ не ми отговориха в продъжение на 1 час, реших да отида за викна полицаите от кръстовището наблизо, през това време познайте кой избягал. Ама аз му записах номера придвидливо и сега е в мен. Полицаите бяха добре настроени, много любезни и отзивчиви.
Сега се опитвам да се свържа с КАТ за да ми кажат кога да ида за протокол утре.;
Хайде, толкова от мен, бъдете внимателни.
П.П. Добре, че малката я нямаше до мен. По принцип столчето й е от дясната страна. Praynig

# 140
Didika,  днес май сме с еднакъв късмет. И аз имах първото си ПТП и бях барбар с дребната  Cry.
Имам строшени фарове и радиатор и сгънат капак отпред.
При това се ударих абсолютно идиотски  в един спрял камион, паркиран по диагонал в кръстовището.
След като се изнесох малко по напред за да се размина с една кола не можах да избегна камиона при ляв завой.
Бях изненадана от КАТ дойдоха много бързо и бяха страшно мили - мен ми беше първо съприкосновение са катаджии.

# 141
Didika, galia_mi искрено съжалявам за това, което сте преживели днес. Дано занапред не се случват подобни неща. Успех и  Hug

# 142
  • София
Сега времето тепърва ще се влошава - сняг, лед, поледици... Бъдете предпазливи и карайте внимателно.
П.С. Днес случайно се загледах на кръстовището в едно задръстване. Ами за даден момент от времето видях повече жени зад волана отколкото мъже.  Grinning
П.П.С. Аз умишлено не карам скъпа и хубава кола, че от меката возия и комфорт се пуска бирено коремче...  Laughing Mr. Green

# 143
Другари и другарки, кажете от къде да си купя лепенка "Млад шофьор". Мъжът ми твърди, че с нея ще ме освиркват по- малко  Mr. Green Outta Joint

# 144
Другари и другарки, кажете от къде да си купя лепенка "Млад шофьор". Мъжът ми твърди, че с нея ще ме освиркват по- малко  Mr. Green Outta Joint

ако си сложиш такава лепенка със сигурност ще те набедят за знайни и незнайни беди по чуждите коли Crazy
иначе можеш да си ги купиш от магазините за резервни части или от бензиностанциите

# 145

ако си сложиш такава лепенка със сигурност ще те набедят за знайни и незнайни беди по чуждите коли Crazy
иначе можеш да си ги купиш от магазините за резервни части или от бензиностанциите

Хихи, верно, ама мъж ми вика, че го дължа на обществото, защото все още съм заплаха за всички на пътя и да знаят да се пазят    Embarassed

# 146
Точно обратното е Peace. Иначе ако караш в София ,то и без това е лудница на пътя,така че кой знае колко хората не могат да се пазят от теб hahaha моето мнение е наблягай на карането,а не на лепенките по колата  bouquet

# 147
Една лепенка: Газ! ще ти свърши много по-добра работа! Peace

# 148
Не знам дали лепенката ще предпази някой. Но си вземи, ако така ще си по-спокойна.
Аз се побарках без дясно огледало - при тази еуфория по улиците всеки си ходи накъдето реши. И съответно без мигачи. Сега докато ми оправят колата ще карам без огледалото. Малко е кофти при пристрояване, но свикнах за няколко дни. Дано Нямам инциденти. Днес на два пъти ми се задейства АBS и си мисля, че понякога колкото и да са ми отворени очите на 36 - все тая.
Карайте внимателно и по-бавно!
Весела Коледа на всички вас. Нека празника ви донесе много здраве, късмет и топлина в сърцата!

# 149
Весела Коледа на всички и успех на изпитите Hug Стискаме ви палци, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт