? към младите шофьори(КИ) - 2

• 119 853
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 150
Simple Smile Весела Коледа на всички и безаварийно каране Simple Smile!

# 151
  • София
Другари и другарки, кажете от къде да си купя лепенка "Млад шофьор". Мъжът ми твърди, че с нея ще ме освиркват по- малко  Mr. Green Outta Joint

В Практикер и в Бриколажа ги гледах.
Триъгълник със знак за внимание в него.
И преди съм писала и сега да кажа,
че едва ли вършат голяма работа тези лепенки.
За освиркване със или без лепенка, ако караш
необмислено и объркваш всички наоколо все ще се случи.

Така, че гледай си пътя, карай внимателно и умно
и ги зарежи тези лепенки.

Честита Коледа на всички!!!
Безаварийно и леко шофиране
Hug

# 152
Честита Коледа на всички!!!
Темата е супер  Grinning, радвам се че я открих не съм и предполагала, че я има даже Wink.
Карам кола активно от около месец, в началото ми беше доста трудно, но в момента в който се престраших и седнах сама зад волана всичко си дойде на мястото. Хубавото е че мъжо ми все малка кола и се пъхам навсякъде. Още ме притеснява паркиренето и аз като вас си правя маршрути от къде да мина Wink, предполагам че с времето вече няма да е така.

# 153
Мерси за инфото Муци.
Покарах доста покрай празниците, внимателно беше, а колко умно може да се спори. Не  мога да спра да се шашкам на непознати места и туй то, взех да се отчайвам вече Sad!

# 154
Да се похваля официално-от вчера съм шофьор (взех си книжката от КАТ), а от утре започвам да шофирам. Надявам се да е безаварийно.

# 155
Princess of Silence честито   bouquet

момичета, пожелавам ви весело изкарване на новогодишната вечер и леко и безаварийно през следващата година  Hug

# 156
Весело посрещане на Новата Година и безаварийна и лека 2009!

# 157
Весели празници , млади и стари шофьори . Нека Новата година бъде лека и безаварийна за всички нас !!!

# 158
Ехооооо!
чЕСТИТА НОВА ГОДИНААААААА
  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелава ви много сбъднати мечти  и безаварийно шофиране  Hug

Снощи се опитах да карам въпреки убежденията на съпруга ми, че тази кола не става за учене...и естествено като угасне не мога да я подкарам пак   Rolling Eyes
Но все пак за няколкото клометра, които изминахме, ми говореше само насърчителни неща и да не се тревожа Simple Smile

# 159
  • Варна
Момичета, активна ли е темата още  Rolling Eyes
Имам конкретен въпрос...търсих отговора му в google, но нещо не намерих точно това, което ме интересува...
Та...карах с превишена скорост в населено място с 32 км над допустимата...спряха ме...глобиха ме 150 лв и ми взеха 7 контролни точки...с това нямам проблем...съгласна съм с високите глоби и строгите санкции. Днес обаче отивам да си платя глобата и да си взема талона. Милата служителка в КАТ ми обясни, че освен глобата и точките съм наказана и с лишаване от право на право-управление за 1 месец...Искам да ви питам по закон имат ли право да ме накажат и по 3-те начина и има ли смисъл да ходя да обжалвам в съда. Видях, че наказанието за превишената скорост в моя случай е 150 лв + 1 месец без право да карам, но никъде не видях нищо за контролните точки. Ще съм благодарна, ако ми кажете по закон как е? ... и ако има някой в моето положение...да обменим опит  Whistling
Благодаря   bouquet

# 160
  • Пловдив
Превишаване на максимално разрешената скорост извън населено място от 31-40 км/ч:6 контролни точки,лишаване от правоуправление 1мес.,100лв.В населено място-6 точки,1 мес.150лв.Това го пише в правилника за движвние по пътищата.Май ще излезнат прави този път от КАТ.

# 161
  • София
Аз преди като бях чела новите промени си е така - глоба, точки + 1 месец вземане на талона. Мъжът ми също така го глобиха за превишаване с 33км/ч.  Peace

# 162
  • Варна
Много благодаря   bouquet
...значи няма смисъл изобщо да се занимавам да обжалвам...

# 163
Много благодаря   bouquet
...значи няма смисъл изобщо да се занимавам да обжалвам...
Aми зависи ако има за какво да се хванеш-обжалвай. Може да са допуснали някаква грешка в НП,разгледай го ,ако имаш познат адвокат се допитай и прецени. Обаче аз едно не разбрах как така още веднага са те глобили със 150лв.,глобата не се ли плаща след като излезе НП newsm78

# 164
  • Варна
...не ме глобиха веднага...казаха ми колко ще ми е глобата и колко точки ще ми вземат.

Общи условия

Активация на акаунт