? към младите шофьори(КИ) - 2

• 119 885
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 165
И аз се прехвърлям от темата на кандидат шофьорите Wink
Миналия месец взех книжка и сега се уча отново с Голфа на мъжа ми... Тия дни обаче мисля да си взема една бойна кола, за да се науча да карам спокойно и да съм по- самостоятелна. Спряла съм се на Сеат Кордоба '99г.!
Имате ли представа дали се виси много пред КАТ за регистрацията? Разбрахме се в автокъщата, че ще ми я доставят с пътна помощ до КАТ. А после?

Пожелавам на всички безаварийно и "безнервно" каране  travel

# 166
Тия дни обаче мисля да си взема една бойна кола, за да се науча да карам спокойно и да съм по- самостоятелна. Спряла съм се на Сеат Кордоба '99г.!
Под бойна кола моя мъж разбира Лада, но аз упорито се опъвам да ми я купува.

# 167
Здравейте и от мен!
смятам до седмица - две да си взема книжката и да започна да търкалям гуми по софийските улици.

Гледам, страсти има тук - не се хабете, няма смисъл от нерви.
На всички вас ви пожелавам безаварийно и спокойно шофиране в иначе изнервения и задръстен град!  bouquet

# 168
# 169
  • София

Е, разхълцах се от смях....Карчева, от де го изнамери това....

# 170
# 171
Аз съм в списъка на младите шофьорки, взех си важния изпит на 01.10.08 от тогава покарвах по малко, после на коледните празници прибирах мъжа си от гости, подадох документи за книжка на 29.12.08 (ей такова висене просто няма другаде), взех си заветната книжка на 04.02.2009 по особено настояване на мъжа ми което определено ме учуди и цяла вечер го пържих на бавен огън защо толкова държи на сутринта да ходиме до КАТ да си прибирам документа, като така и така не карам нямам кола, но му угодих и отидохме.
Е причината за настояването му ми се изясни като дойде да ме прибире от работа с нова кола купена за мене....просто плаках и не знаех какво да кажа изненадата беше уникална, защото въобще и не подозирах, че замисля това.
Та сега карам сутрин с него до работа после идва да ме вземе и си карам на обратно. Каза ми, че от другата седмица тръгвам сама... Mr. Green дано да се справя, защото наистина си е страшно в този град пълен с бясни шофьори.

# 172
Честита книжка и нова кола Simple Smile  безаварийно кормуване ти пожелвам.

Не е толкова страшно. Мен много ми харесва  да карам, като изключим малките улички.
Уикенда си скъсах нервите с кратерите в Манастирски ливади.

# 173
Отдавна не съм се включвала - не че съм станала по-опитна Mr. Green!
Просто в последно време не съм карала и съм на същото ниво, на което бях преди 2 месеца, ако не и по зле. Сега се чудя  newsm78 дали въобще мога да потегля, или ще си стоя упорито на едно място и ще гасна по 100 пъти?
Честито на всички нови водачки - лека и безаварийна  bouquet

# 174
Да се включа и в тази тема че се затетох....от няколко години имам книжка,често карах в града,но майчинство,едно друго в един момент започнах да карам само да село по малките пътища.....много се притеснявах,че ще отвикна от карането в града,все пак си е натоварено....та онзи ден ми звъни майка и ми казва че трябва да я закарам до Варна и да я изчакам,стоварих ги пред болницата и се намъкнах из уличките да търся място за паркиране....да уточня само че по време на курса с интруктора отделихме цели 15мин за да се учим да паркираме.....но пък съм виждала милото как захожда за парк Mr. Green И намирам едно местенце между една кола и контейнер за боклук....захождам и маневрирам малко на пред,малко назад...един човек съответно ме изчакваше да се откажа че да се намъкне той ама аз упорита ....наместих колата,теглиха ми една майна дето успях(а съм метър и половина и едва се виждам от волана)  Mr. Green и слизам да видя как съм паркирала.....като дойде майка я помолих да попреместим казана да изляза спокойно имаше по две педи място  hahaha Та тогава разбрах,че мога да паркирам  bowuu

# 175
Отдавна не съм се включвала - не че съм станала по-опитна Mr. Green!
Същата бира  Whistling.
Зазимих си книжката (по-точно мъжът ми я зазими) и така и не зная как се шофира при зимни условия. Човекът прецени (основателно) че нямам необходимия опит и по-добре да не правя експерименти. Качвах се само няколко пъти, и то на суха настилка.
С нетърпение чакам да се стопи снегът и отново да седна зад волана  newsm01. Подозирам обаче, че съм загубила част от тренинга си  ooooh!.

Честито на всички нови водачки - лека и безаварийна  bouquet
И от мен   bouquet

# 176
  • sf
а аз свикнах и по снежна настилка. Просто нямам друг избор, иначе децата трябваше да висят по спирките и гр. транспорт.

# 177
  • Mediterraneo
В големите снегове и ледове и аз си бях зазимила книжката  Simple Smile Не се чувствам достатъчно сигурна в себе си, за да карам. Ето- времето отново е подходящо за мен  Laughing

# 178
Аз си взех Кордобата и вече перкам с нея  newsm01
Не ми липсват гаснения по светофарите, ама и това ще отмине!  Whistling
Взимам си детето от градина, а скоро и ще го карам. Избягвам да пътувам в задръстванията, защото само аз липсвам там, затова само след обяд аз го взимам  Mr. Green
Тия дни като е по- празна София, ще превзема дупките  hahaha

# 179
  • София

Заболяме корема от смях    Joy Joy Joy,  събудих и децата.

Общи условия

Активация на акаунт