? към младите шофьори(КИ) - 2

• 118 926
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Снимката е от 13:30ч. в Люлин. Много е вярно, че вечер няма места и така се паркира, кой както успее да се вреди. Най-вероятно и на тази кола и е такъв случая, просто освен иронията по отношение на паркирането, исках да покажа на някой хора / не живеещи в България /, че у нас просто мястото е кът, няма къде да паркираме, няма как да се разминаваме по улиците и нарушаването на правилника за движение е неизбежно. А така паркирала кола съм засичала и на паркинга при Интерпред по обедно време, така че, явно вече не се случва само по крайните квартали.

# 46
  • БЪЛГАРИЯ
     Абе нещо си изгубих поста! Ако се повтарям -извинете ме! Пак ще попитам: знаете ли що е това "1 наносекунда"?!
     Очаквам предположения! Отговорът на гатанката -в следващата "серия"!

Това беше времето между докато ти светне зелено и пернишкия шофьор ти е свирнал отзад, нали Joy

Ииииииххх, че ме е яяяяд...!!!! Толкова много исках аз да ви го кажаааа...!!! Обаче ще допълня /за да не съм "капО"/ -задължително с Голф-че! Сега да не се заформи коалиция от водачи и притежатели на Голф срещу мен!Нищо лично- вицът е такъв!А дали пък не е така...!?

# 47
Успех на явяващите се на изпит ! Peace
Леко и безаварийно на всички и свободни места за паркиране! Wink

# 48
Хайде и аз да се запиша.Имам книжка от около 18 месеца Simple Smile.Карала съм няколко пъти сама мога да кажа ,че съм от внимателните шофьорки, защото не съм сигурна в себе си и затова карам по бавно .Но не мисля, че е проблем.Не обичам високите скорости .Не ми се играе със живота.Имам няколко смешни случки ,но в никакъв случай не са опасни като онази от първия пост от първата тема.,Едната например е ,че първото превозно следство което изпреварих беше една кoмбайна  newsm78 Joyкоято се движеше сигурно с 10км/ч и другата е ,че се притеснявах като спирам на баир и така един път видях, че идва кола зад мен и за да предпазя невинния човек отбих в дясно изчаках го да мине и гаааз след него. Blush Joy

# 49
Аз пък се надявам на 22-ри вечерта да ви се похваля,че съм пълноправен шофьор...
Пожелавам ти го от сърце. Имаш време да се подготвиш психически. Аз съм утре сутрин на изпит (градско). Леле ама много ми е сковано, а и не всички часове съм взела - карала съм 10 пъти за по час и половина. Незнам как става така, ама днес ми се обажда инструктура - "Утре съм те записал за изпит" и ми затвори. Втрещих се, ама няма как ще отида. Добре, че и с мъжа ми карам отвреме навреме, че действително за толкова малко часове водач не се става. Дано да се похваля утре, че съм между младите шофьорки във форума.

n_nova, взе ли изпита, похвали се  Grinning
Princess of Happiness, на теб успех на 22ри.

# 50
Да се запиша и аз. Аз взех моята книжка преди 2 месеца, но карам рядко 1-2 пъти в седмицата. Днес ми се наложи да карам сама и излизайки от мястото на което бях паркирала, ожулих бронята на колата, закачайки задната броня на съседната. Пораженията са ясни- драскотини  - педя на педя. Яд ме е, че  не бях по внимателна...

# 51
  • София
Да се запиша и аз. Аз взех моята книжка преди 2 месеца, но карам рядко 1-2 пъти в седмицата. Днес ми се наложи да карам сама и излизайки от мястото на което бях паркирала, ожулих бронята на колата, закачайки задната броня на съседната. Пораженията са ясни- драскотини  - педя на педя. Яд ме е, че  не бях по внимателна...
Да ти кажа, на почти всеки млад шофьор се е случвало. От тук нататък е почти сигурно, че винаги ще имаш предвид, че задницата на колата скосява завоя повече от предницата.

# 52
Аз пък се надявам на 22-ри вечерта да ви се похваля,че съм пълноправен шофьор...
Пожелавам ти го от сърце. Имаш време да се подготвиш психически. Аз съм утре сутрин на изпит (градско). Леле ама много ми е сковано, а и не всички часове съм взела - карала съм 10 пъти за по час и половина. Незнам как става така, ама днес ми се обажда инструктура - "Утре съм те записал за изпит" и ми затвори. Втрещих се, ама няма как ще отида. Добре, че и с мъжа ми карам отвреме навреме, че действително за толкова малко часове водач не се става. Дано да се похваля утре, че съм между младите шофьорки във форума.

n_nova, взе ли изпита, похвали се  Grinning
Princess of Happiness, на теб успех на 22ри.
Ехххх момичета да се похваля, взех си и градското, вече съм във вашите редици. Толкова се бях стресирала, а то изпита мина като пародия - тука надясно, а сега наляво, спри там, честито и безаварийно. Камък ми падна от сърцето. Сега трябва медицинско, документи да събирам, да се влача в КАТ, но това е добрата страна на нещата. Пожелавам на всички моя късмет.

# 53
Айде честито тогава,аз сега тука се тревожа,па да видим в сряда вечер какво ще ви напиша...
А за паркираната кола по средата-днес един пред очите ми така паркира-дебел врат с джип  #Cussing out , а места наоколо-колкото си искате имаше...

# 54

И аз в първия месец от шофирането имах леко ожулване на колата при паркиране, просто е нужно малко време да се свикне с габаритите. Надявам се да не ми се случва отново, тези дни ще сменям колата с една по - голяма и малко ми е притеснено. Пак ще трябва да свиквам с размерите, но поне имам вече някакъв опит.

n_nova , честито  Grinning

# 55

Ииииииххх, че ме е яяяяд...!!!! Толкова много исках аз да ви го кажаааа...!!! Обаче ще допълня /за да не съм "капО"/ -задължително с Голф-че! Сега да не се заформи коалиция от водачи и притежатели на Голф срещу мен!Нищо лично- вицът е такъв!А дали пък не е така...!?

Heart Eyes Ечи, бечи  или кой превари, той завари Joy А относно Голф-чето, ами аз си мислех, че то се подразбира и дори не е нужно да го споменавам Mr. Green

Снимките на паркираната кола, за съжаление, не ми се отварят.

N_nova, честито  bouquet

Моята кола, милата тя, доста поражения видя откакто я подкарах. Но какво да направя като 90 % от времето през което карам, е по едни такива тесни улички  #Cussing out! Който е бил в  Лозенец, ще ме разбере. Пък и наистина практиката му е майката!

# 56
  • София

Снимките на паркираната кола, за съжаление, не ми се отварят.

Пффууу верно не се отварят....сори, не знам къде другаде да ги кача, тук не ми иска регистрация и затова тук ги пльоснах. Rolling Eyes

Успех на всички нови шофьори  bouquet

# 57
  • София
Да ви се пооплача, че мъжа ми за пореден път ме разрева с това шофиране. Този път си карам, всичко ок няма за какво да се заяде и явно доволна от себе си, правя завой в някаква малка уличка и се попрестарах са навъртането на волана...Ей като почна да ме имитира, как съм въртяла...голям смях. Както и да е преглътнах го. Стигаме до нас - пак тясна уличка и от двете страни коли. От там съм минавала поне 20 пъти и знам, че мога да мина, като се развика "Стой, на първа!", и това преглътнах. Тръгвам да паркирам почти я бях нагласила, само леко давам назад, като гледам в огледалото разбира се и като почна да ми удря по задния капак. Така се стресирах, че ми угасна колата - не ми се беше слувало в скоро време! Ей мама му стара аз нямам ли огледало, че той отвън трябва да ми чука по капака. Толкова гадно ми стана! Направо ми идва повече да не се кача...но така предполагам че само ще му направя удоволствие и без това не иска да карам!
Сега не ми се спи, така се скофтих...

# 58
  • София
Да ви се пооплача, че мъжа ми за пореден път ме разрева с това шофиране. Този път си карам, всичко ок няма за какво да се заяде и явно доволна от себе си, правя завой в някаква малка уличка и се попрестарах са навъртането на волана...Ей като почна да ме имитира, как съм въртяла...голям смях. Както и да е преглътнах го. Стигаме до нас - пак тясна уличка и от двете страни коли. От там съм минавала поне 20 пъти и знам, че мога да мина, като се развика "Стой, на първа!", и това преглътнах. Тръгвам да паркирам почти я бях нагласила, само леко давам назад, като гледам в огледалото разбира се и като почна да ми удря по задния капак. Така се стресирах, че ми угасна колата - не ми се беше слувало в скоро време! Ей мама му стара аз нямам ли огледало, че той отвън трябва да ми чука по капака. Толкова гадно ми стана! Направо ми идва повече да не се кача...но така предполагам че само ще му направя удоволствие и без това не иска да карам!
Сега не ми се спи, така се скофтих...
Като взех книжка и аз направих грешката, първите пъти да карам с мъжа ми. Ами след поредното подвикване, просто му заявих, че с него няма да карам. Така и стана. Много по-спокойно ми беше без него, иначе това викане и надсмиване много ме шашкаше. Така че не му се връзвай, те мъжете си мислят, че са родени на волана. Ама сега му го връщам понякога и то с голям кеф. Успех със свикването, после ще се смееш на тези ситуации.

# 59
  • София
Ееее, това на нищо не прилича...Anya я не му се връзвай на мъж ти, качвай се сама на колата и сама ще усетиш разликата.

Общи условия

Активация на акаунт