? към младите шофьори(КИ) - 2

• 118 997
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 75
момичета, честито вземане на книжката Hug Hug, лека и безаварийна, и да си карате колите с кеф Hug  bouquet

# 76
  • Mediterraneo
Честито на новите шофоьорки   bouquet

# 77
Идвам си от изпит-вече мога да се наредя и аз до младите шофьорки...   bowuu
Честито на новите шофьорки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Внимателно и безаварийно шофиране.

# 78
Честито на  новодошлите! След курсовете не чакайте  дълго,почвайте да практикувате, че иде зима, прескочите ли я,после ще сте за опреснителни. Hug

# 79
Благодаря на всички!
И аз не искам да чакам, но нямаме кола.Сега тепърва обмисляме със съпругът ми каква да вземем и кога ...

# 80
Честито на всички,които взеха книжки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не отлагайте,качвайте се да практикувате по-скоро.Забравя се много бързо!
При мен беше така.....15 години некаране и после все едно,че нито веднъж не съм се качвала на кола  ooooh!
Да ви се похваля.... Blush Blush Blush Blush
Ходих сам самичка до Варна(да изненадам мама за РД)....Справих се с всичко по пътя  Party

# 81
Честито за новите книжки и едни съветче от мен - покарайте 500-1000км с придружител в ненатоварено време на денонощието, пък тогава скачайте сами  Wink
Курсовете ни са толкова пошли, в никакъв случай не дават време да свикнеш с автомобила, камо ли да изградиш някакви навици, да придобиеш реакции и що годе добър поглед към обстановката, че набиете ли се сами в най-големия трафик ще сте опасни за себе си и за околните.

# 82
Честито на новите шофьори   bouquet Лека и безаварийна  Hug

# 83
  • София
Луди колкото искате по улиците, аз вече си мисля,че късметът е водещ при повечето.... Confused
В събота съм току-що тръгнала след зелен сигнал на светофар.Усетих удар, с колан бях и пак се праснах във волана.Отбивам, слизам, манго във ситроен след мене, слязъл и си гледа предницата.Аз  питам какво стана, циганката отвътре крещи-"е,кво,кво,щеше да ни удариш,ма". Мангото обаче гузен вика,че нЕмало проблеми.Избеснях. Ясно е, че той не е преценил  намаляването на скоростта си ,виждайки,че вече е зелено,но ние,предните коли, няма как да предположим тоя пред нас кога ще тръгне,за да се изнесем бързо.
Стреснах се много, а беше някакво си  "докосване" до колата ми само.И това беше мощно разлюляване с глава във волана. Представих си какво е по-силен удар, да не се случва на никоя от вас... Confused
До колкото разбрах, те е ударил отзад. При това ти си се движела. Как така си удари главата във волана?!? По законите на физиката, би трябвало да ти отскочи назад главата, не напред.  Thinking Ти сигурна ли си, че не си спряла рязко?

# 84
До колкото разбрах, те е ударил отзад. При това ти си се движела. Как така си удари главата във волана?!? По законите на физиката, би трябвало да ти отскочи назад главата, не напред.  Thinking Ти сигурна ли си, че не си спряла рязко?

Не че са ме удряли отзад, но при такива ситуации доколкото знам се получава камшичен удар.  Thinking

# 85
Да, ударих глава във волана. Общото усещане бе като разтрисане. Точно потеглях, не съм спряла рязко. Спрях след удара.

# 86
  • София
Mini mouse, добре, че си се движила, че иначе щеше
да е по-силно разтрисането. Нас са ни удряли отзад в спряло положение на Цариградско, та знам за какво иде реч.
До колкото разибрам само с уплаха си се разминала, нали?
В такива ситуации само Господ да пази нас и децата ни, а ненормалници колкот исакш по пътищата.

По повод на това аз да ви кажа, колкото и смахнато да ви звучи, че поглеждам в задното и страничните огледала толкова често колкото и напред гледам.

Хайде безаварийно шофиране!

П.С: Време е да помислите за подготовка на колите за зимата въпреки, че температурите навън са като за порлет.  #Crazy После настава истинска лудница.

# 87
Много назад отишла темата Grinning Явно не ни остава време за писане, защото всички сме в автомобилите Laughing
Аз лееко напредвам с шофирането. Не се отказвам. С паркирането съм зле и обикалям много докато успея да паркирам. Добре, че до блока ни има широко място, та поне пред нас се справям. Притеснявам се и на левите завои, когато няма секция и затова предварително си правя едни схеми, едни маршрути...

# 88
  • София
ЛУЛУ, какво те тревожи при левите завой? newsm78
Ти си втория човек за месец от когото чувам,
че го притеснява да завива на ляво при кръстовище.

# 89
Муци,аз   като почнах сама да карам, няколко дни отказвах да завивам на ляво.Изчакването на насрещно движещите се за мене беше хаос и паника.И май близо седмица леви завои не предприемах. Помня първия си ляв завой на Ломско шосе hahaha,колко горда бях.

Общи условия

Активация на акаунт