НОЕМВРИйчета весело лудуват, своя втори ден рожден празнуват!!!

• 22 079
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
И днес имаме рожденник- Митко на мама evita_fr ! Да е жив и здрав и много късметлия !!! Hug

Тя не пише много отдавна при нас , но си остава ноемврийска мама Wink

# 136
Привет красавици!   bouquet  bouquet  bouquet
Честит втори рожден ден на Митко!!! Да е здрав и щастлив, палав и игрив!   bouquet
Здрави и честити да са всички имали повод за празнуване!   bouquet   bouquet  bouquet
Добре дошли на новите попълнения! Hug
Ради, прекрасни са кака и бебо!  Hug  Да са ти живи и здрави и нека да са много привързани един към друг!
Гого вече е ученик  Simple Smile Свикна изненадващо бързо и се чувства много добре в яслите. Митака е моята гордост - справя се отлично в предучилищната.  Иван много ми лази по нервите - тресе го пубертета та се не трае. Както се шегуваме май като вляза с него в трудната възраст в близките 15 години все с пубери ще се разправям  Thinking Кучките ми и те са доста палави, ама нали са момиченца бързо им прощавам  Blush.
Май успешно излязох от дупката преди рождения си ден и сега, след като помъдрях гледам малко по-ведро.
За общия РД пак май няма да ме огрее  Cry
Болните да оздравяват спешно! / това е заповед/
Софко  Hug
Изабела, благодаря, за страхотните снимки на прекрасната ми кандидат снаха  Heart Eyes
 Прегръщам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 137
Привет късен от нас!
Вече втори работен ден днес..мам си джейс ooooh! ooooh! ooooh! Нещо вече не ми харесва май  Sick

ЗА РДто..против аниматор съм.

На всички празнуващи които съм пропуснала да поздравя..ПОЗДРАВ С НАЙ-добри чувства!!!

НА БОЛНИТЕ - БЪРзичко оздравяване!
Peace

# 138
   ДИЛ,направо се включваш по-поръчка,заедно с Цвети .И за двете ви ми беше замъчняло  love001
     И аз съм в подкрепа на Тали и Карил за аниматорите-май няма нужда.
   Карилкеееее от де ти идат тез лафове бе жена ? М'чИ КАТ НЕ ТИ УЙДИСВА ПЛюЙ СИ НА ПИТИчКИТИ И У ДОМА,КО НИЙ ХУБУ КАТ СИ В чАТА......
   ТАЛИ на Ивко му излязоха всички зъбоци,така че всичко си е по ред,ама избият ли веднъж е супер.Много по спокоен и добър стана!
      Ох прекалих,АЕ МАЦКИ ЦУНКИ!!!

# 139
  • София
Мина, благодаря ти за загрижеността за нас и за отговорността, която поемаш за организирането на РД.
Благодарско и Кари, че движеше нещата до сега.

За аниматор и аз не мисля, че има нужда. Ако все пак решите да има - няма проблем.

Нали още не са посочили сметките, по които да превеждаме парите? Да не изпусна нещо. Embarassed

Аз тази седмица съм си вкъщи. Ники е с разстройство, което вече отминава ( не знам дали беше от китайското, което яде в петък вечерта и от гроздовия сок) или пак е вирусче, но................. сме си вкъщи. Отделно едни зелени сополи са ни погнали. В неделя дадохме хомеопатично лекарство и като се почна и една кашлица ooooh!. Нищо му няма на гърди, уши и гърло. Просто много се стичат. Та така.. да знаете тази седмица съм си  у дома. За жалост обаче не мога да се включвам често, защото вече Ники не иска да спи на обяд. Луда ме направи тези дни. Twisted EvilПощурях. #Cussing out Мисля, че му е рано да отказва обедния сън, но пък не може всеки ден да се скандалосваме. Ако иска да спи................

Кари, за работата - спорна и лека. пък да знаеш като не ти харесва винаги има време за още едно майчинство Mr. Green

Софко, аз докато се разпиша ще ме изпревариш Laughing Леко раждане и чакаме снимки на прекрасната мома.

Руми,
браво на Алекс. Според мен малко деца се адаптират толкова бързо.

Верче, бързо оздравяване и на двамата.

Ради, ох, прекрасни са и двамата - кака и бебе. А малкият е истински "пич", както би казал Ники.

# 140
     Добро утро мацкииии ! Айде кафенцето днес е от мен  food010
     Крео дано всичко е наред при вас Praynig
      Мацки да ви питам ,някой знае ли как се казва уреда за изсмукване на влагата?Казаха ми за някакъв на Делонги ,обаче как се казва това чудо незнам newsm78

# 141
Привет! От хотела ми дадоха банковата сметка, предлагат всички да преведем по 30 лева капаро, а после на място ще доплащаме в зависимост от типа стая и броя нощувки.

Райфайзенбанк  клон Габрово
IBAN  BG42 RZBB91551088649716
BIC : RZBBBGSF
Ди – Ти – Ка  ЕООД

За Ети и Анита 1 все още нямам потвърждение за резервацията и банковата сметка на хотел Олимп.

# 142
Добро утро!
Благодаря ви за милите думи, дано мишленцето ми се адаптира бързо, обаче днес нашия трети ден в яслата не се състоя. Тази нощ Алекс много кашляше и реших, че е по-добре да си остане в къщи, така поне ще мога да го чувам и да питам как е. Довечера ще го заведем при доки да го преслуша. Няма сопол, няма температура, но кашлицата си е сериозна. Дано скоро да мине и другата седмица живи издрави да подновим ходенето. Той милия въпреки че там плаче в къщи искаше да си облича дрехите за навън, запомнил че тия дни излизаме сутринта. Душичка ...

Кari, трудно е мила, след толкова време с малчо си е гадничко, но се свиква, дано и ти като ясленчетата бързо да се адаптираш  Peace

Heart Eyes

# 143
Здравейте  love001Пожелавам на болничките мнооооого бързо оздравяване HugНа моите им взех антибиотик и вече са доста по-добре,два седмици влачиха сополите и на финала зверска кашлица.Някои правил ли е ваксина за менингит?На големия не съм била пентаксим,защото старото педи не знаеше и не ми каза.Беше толкова некадърна,че не знам как не я пребих #Cussing outНа втората дифтеткок получи алергична реакция-посиня му цялото тяло,там където беше бита ваксината се поду колкото орех и почна да пулсира,ноктите на краката му станаха лилави,и вдигна висока Т ,а тая пача ми се смее по телефона и ми вика нищо му няма.Плюс това на недоносено бебе почна ваксините рано,вместо да изчака........И други екстри имаше.......Сега като оздравее мисля да му направя,ама малко ме е шубе.От понеделник живот и здраве мисля пак да ги пускам на градина.Ще видя колко ще ме мотат да водя близнаците до обед.
Софи,горе главата-ВСИЧКИ  сме с теб!!! Hug Hug Hug
Сбруни,честито християнче!И аз ще ги кръстя сега на рождения им ден.
Ради,много са ти сладки дечицата Hug
Кари,това което Крео ти е написала мноооого ми хареса Mr. Green
На всички малки ясленци-бързо адаптиране(при нас ще е доста бавно май)
На новите попълнения добре дошли и от нас  bouquet
П.П.Марио ме побърква-къса всичко на конфети и ги дъвче като дъвка-на финала му давам една мокра кърпичка да си я къса,за да не си яде напикания памперс.Книжките с дебелите корици ги прави на парченца,събира си ги в ръчичката и си ги разнася.Сваля тапети и по същия начин.Дано този скапан период да отминава вече,че #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 144
           Мацки да ви питам ,някой знае ли как се казва уреда за изсмукване на влагата?Казаха ми за някакъв на Делонги ,обаче как се казва това чудо незнам newsm78

Този, който рекламират е на Ceresit и се казва влаго абсорбатор. По големите хипермаркети (за ремонт) разбрах че го има. Споделяй впечатления, ако си купиш, че аз мисля за банята да взема. Simple Smile

# 145
      MagieA -Благодаря за отговора!Попитах в Технополис и ми казаха,че имало само някакви китайски на цена от 390 до 490лв.Този който ми прехвалиха беше на Делонги и приятелката ми е много доволна.Каза,че изхвърляла по 1,5 вода на ден и въздуха у дома бил много по-топъл и сух.

# 146
Привет! От хотела ми дадоха банковата сметка, предлагат всички да преведем по 30 лева капаро, а после на място ще доплащаме в зависимост от типа стая и броя нощувки.
Райфайзенбанк  клон Габрово
IBAN  BG42 RZBB91551088649716
BIC : RZBBBGSF
Ди – Ти – Ка  ЕООД

За Ети и Анита 1 все още нямам потвърждение за резервацията и банковата сметка на хотел Олимп.

А това срок има ли?

# 147
МИНА, трябва ли при превода на парите да пишем името на което е резервацията?!?! Или пускаме и като основания за плащане пишем ''капаро за нощувка 29-30 ноември''
Клю, твоето момче 20 броя зъби ли има или 16? Виктор е с 16 броя. А ако си сложите вЛаГоСъБиРаЧкА няма ли да ви стане прекомерно сух въздуха  newsm78 Ти защо реши че ти трябва, имате ли мухълче някъде
Елито, направо всеки път много ми става жал като си те представя с ТРИ хуни около теб  Shocked Косата ми настръхва Wink Да са ти живи и здрави ей  Hug Мама герой  Heart Eyes
Карилче, бързо да се адаптираш  Wink
Хайде баиииии

# 148
  • Плевен
Здравейте, момичета Hug Отдавна не съм писала в темата и сигурно сте ме забравили Embarassed
Даже гледам,че и РД сте организирали.
Да кажа ,че Михаела е на ясла от миналия понеделник и никак не е лесно и за двете ни.
Поздрави на всички празнували,които съм пропуснала  bouquet

# 149
Срокът за капарото е до 10-на дни, но по принцип не било проблем да се забавим малко. Пазете и си носете платежните на място!!! Като основание записвайте датите на нощувките.

Общи условия

Активация на акаунт