Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря детски възглавници?
Как се организира погребение в Холандия?
Как мога да намеря информация за детски дейности в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря детски възглавници?
-
Как се организира погребение в Холандия?
При организиране на погребение в Холандия, погребалното дружество обикновено поема много от задачите, като например уведомяване на съответните институции за смъртта. Ако е необходимо, можете да се свържете с тях за информация и подкрепа. От съществено значение е да проверите дали застраховката на починалия покрива разходите за погребение.
-
Как мога да намеря информация за детски дейности в Холандия?
-
Как мога да стигна от летището до Централната гара на Хага?
-
Как мога да намеря личен лекар в Холандия?
...,ама споко период е
..мн е изморително ,то викове крясъци.. 
Аз съм се чудила как издържат възпитателките в креша. Аз с едно ревящо бебе хващах гората, а с 5-6 на куп. 
. Но аз и никога не съм празнувала имен ден
):
Та за това си мисля, че това трябва да ти е призвание, иначе няма оправия 
)

.През деня с баща и не спираме да и говорим,колко се гордэм с нея,че вече си спинка сама в леглото,прегръщаме я,целуваме я.....и тя много се кефи.Нали все обича да е център на внимание,може и това да помага да се стиска нощем да не става
.Тази седмица почвам да купувам подаръците ....Елисе ще е стъкмена с костюмче на зварте Пит за училiщното празненство(те сигурно всички ще са с такива