ПАЗАРДЖИК-28

• 17 443
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Ние днес пак ползвахме услугите на Спешна помощ. Йоана е със залепена вежда вече.
Пак искам да благодаря на лекарите, които работят в Спешна помощ. За съжаление, пак не разбрах как се казват.
Едно голямо БЛАГОДАРЯbouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 16:39 от Nellina

# 271
Нелка, ама какво правите вие  ooooh!  Първо мъжа ти, сега малката.....а дано нямаш повече поводи да хвалиш Спешното  Praynig

# 272
Уф, дано! Praynig

# 273
  • в Надежда-та
мОлЯ ВИ КАЖЕТЕ мИ НЕЩО ЗА лИчНИТЕ лЕКАрИ НА ВАШИТЕ ДЕцА.ПрЕПОрЪчВАТ мИ Д-р ВЕлИчКОВ ИмАТЕлИ мНЕНИЕ ЗА НЕГО.
Eмил Величков срещу Логос?

# 274
  • София
Привет,момичета!
Доста сте поизписали,връщам се  да чета.
Екскурзията премина успешно и с гордост казвам,че не съм ползвала никакви подкрепящи инструменти в обиколките - като бастуни или патерици. bowuu
Вече мога да ходя.  Party

Снимки по-нататък,че все не остава време да ги кача.

# 275
Гвен, добре дошла HugА за подкрепящите инструмент хм... Thinkingдобре , че уточни за бастуна и патерицата bowuu
Нели, дано Йоанка е добре и не я боли много.  Heart Eyes

# 276
  • Пазарджик
Нелка, ама какво правите вие  ooooh!  Първо мъжа ти, сега малката.....

И баща и ....  Confused

Викам това да ти е за последно   Hug .

Добре завърнала се на Гвен !

# 277
ВанеHug!

Честит рожден ден на Стефко на Ива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 278
  • Пазарджик
ЧРД на Стефко на Ивето! Да е здрав, весел и много да радва мама и татко!  bouquet

# 279
Честит рожден ден на Стефко!

# 280
ЧРД на Стефко!
Лек ден на всички!

# 281
Честит рожден ден на порастващото момченце Стефко! Пожелавам му весел празник и много весели игри!

# 282
Честит рожден ден, Стефко!
Бъди все така мило и добро дете! Имаш най-добрите родители, заслужаваш ги!

sofiq_78, първо си прочетох личното и си казах -  е, поне е решила да изрази възмущението си цивилизовано. Обаче сега като чета постинга ти  Shocked

# 283
Момичета стига вече с тези заяждания щом се включи някой нов и веднага го нападате.Хайде разкъсайте ме и мен сега.

# 284
Честит рожден ден на Стефко    bouquet 

п.с. София_78 , аз все си мисля че доста момичета ти споделиха меннията си за личните си лекари..но ти попита ПАК....
Междудругото, права е Мери Попинз - прочети правилата на форума. Писането с главни букви е равносилно на КРЕЩЕНЕ!!!
A аз отказвам да водя диалог с крещящ ми насреща човек  Crossing Arms

п.п.с. Надинка_83 мисля си, че чакаш просто някой да е на различно мнение и да се намесиш в спора  Thinking Само в тази тема има поне 2-3 примера за това.
И най-обичам някой акъл да ми дава как да се държа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт