Да поклюкарим за новия кастинг на Слави

• 23 729
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
йеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Пупенцатааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 241
  • Варна
Аз пък не съм доволна  Crossing Arms, не ми харесват тия пупенца

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 22:03 от Росица

# 242
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ха честито н адоволните!
Кат се обичат младите, да се вземат, след две седмици!

# 243
Доволна съм  Hug
Да им честито и дано получат сватбата, за която са мечтали   bouquet

# 244
на мен не ми бяха фаворити но да им е честита победата
Слави ли избира коя двойка да спечели

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 22:13 от kar4ita

# 245
Хванах финала от втората двойка натам.
От финалистите двойката-победител беше точно тази,която най-много не исках да спечели,просто сравнение с другите ми бяха леко дразнещи.И това пупенцееее и начина на говорене на жената направо ме влудяваха. Sick Sick
Но все пак да им е честито!Жалко,че към сватбата нямаше и меден месец. Mr. GreenМислех си,че ще даде някакви утешителни награди и на другите както обикновено прави.
А Слави защо пак го нямаше,че не разбрах? Rolling Eyes

# 246
  • Варна
Много съм разочарована от избора на екипа. Най-малко тази двойка очаквах да спечели  Sick Много са ми плоски и елементарни  Crossing Arms

А за Слави и аз не разбрах защо го нямаше.

# 247
Казаха ли кога ще е сватбата ще я излъчат ли по телевизията ,че точно 10 мин преди финала булсата ни зацикли Close

# 248
Слави имал пневмония. Да се оправя бързо.
На мен ми харесаха победителите.  Grinning Много естествени и искрени, макар че те кажи-речи всички бяха такива. Финалът беше леко постен, само Фотка и Иво бяха по-оригинални, другите направо ми скучееха.
Най-много се радвам, че започва "Шеметна надпревара" и в България, откога я чакам!  Party Жалко, че не ми стиска да се явя на кастинг.  Sunglasses
Надинка83, за излъчване не са споменали, но сигурно през февруари ще е.

# 249
  • София
Честито на спечелилата двойка! Аз честно казано само съм чувала за това състезание и гледах само финала. Честно казано наградата според мен можеше да е и по-добра... за сметка на транспорта на гостите можеха да дадат правото на младоженците да си изберат дата (мен лично не ми харесва мисълта да се омъжа на 14.02), да поканят повече гости...
nadinka83, казаха къде ще е сватбата, но не запомних, не ми е известен този ресторант. А за излъчване на сватбата не споменаха, но със сигурност ще го направят.
Също така обявиха новата си игра "Бягство към победата" - нещо от типа на американската "Шеметна надпревара" ми изглежда, но подозирам, че ще е само в рамките на България. Вече се приемат документи на имейла на предаването.

# 250
На 14 февруари ще е сватбата в хотел Метрополитън (на разклона за Младост).

# 251
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
фаворитите ми спечелиха, много съм доволна

не съм гледала "Шеметна надпревара", но мисля, че новата игра ще е вариант на Сватбеното пътешествие, което излъчваха миналата седмица, след като са видяли, че е имало много добър интерес към него, сега го развиват в цяла игра
аз лично, като свърши миналата седмица седмичната им задача, си мислех колко хубаво би било ако има цяло състезание с такава надпревара, мисля, че ще е добро

# 252
Честито на пупенцата! На мен са ми сладки, радвам се за тях! Grinning

Само ме подразни "спечеленото"! Sick Как обявиха датата за сватбата, колко души ще дойдат, къде, и т.н. И тоя водещия как му беше името, кога пък се САМОпокани!!?!?? Много тъпо! Crossing Arms Crossing Arms Сигурна съм, че като са се захванали са предполагали, че ще има разни "гости" на сватбата, но .... май преминават всякакви граници тия от шоуто? newsm78

Май честито на НЕспечелилите трябва да кажа........ Rolling Eyes

# 253
Пупенцата ли спечелиха? Браво! Харесва ми момичето, само мъжът и си пада малко кретен, ама... newsm78

Отивам да го зареждам предаването, че докато се зареди, утре ще настане. Laughing

# 254
Честито на спечелилата двойка! Аз честно казано само съм чувала за това състезание и гледах само финала. Честно казано наградата според мен можеше да е и по-добра... за сметка на транспорта на гостите можеха да дадат правото на младоженците да си изберат дата (мен лично не ми харесва мисълта да се омъжа на 14.02), да поканят повече гости...
nadinka83, казаха къде ще е сватбата, но не запомних, не ми е известен този ресторант. А за излъчване на сватбата не споменаха, но със сигурност ще го направят.
Също така обявиха новата си игра "Бягство към победата" - нещо от типа на американската "Шеметна надпревара" ми изглежда, но подозирам, че ще е само в рамките на България. Вече се приемат документи на имейла на предаването.

Няма как да им дадат да си изберат дата ,всичко е запазено много отдавна  Peace Наши приятели се опитват да намерят нещо свободно в следващите месеци и първите някъкви си възможни варянти за гражданско и ресторант са за средата на май и това при положение ,че нямат претенций за ритуална зала ,час и т.н Grinning
Аз бях за Ивайло и Фотка тея пупенца така ме дразнят и двамата не е истина просто. Той тъп като гъз тя лигава до безумие страшно са противни.

Общи условия

Активация на акаунт