Да поклюкарим за новия кастинг на Слави

• 23 730
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
Точа зъбки за финала!  Mr. Green Изобщо нямам представа кои са финалистите, нито кой ще журира, в пълно информационно затъмнение съм (не нарочно), така че ще ми бъде супер интересно.  Grinning

# 226
Французина се обръща с "добър ден" даже към овцете  bowuu, а тъмния балкански субект Станьо май беше, като изостана приятелката му на ските и вика "айде, к'во не можеш, като дойда да ти ударя една щека в гъза"...  Joy

# 227
Французина се обръща с "добър ден" даже към овцете  bowuu, а тъмния балкански субект Станьо май беше, като изостана приятелката му на ските и вика "айде, к'во не можеш, като дойда да ти ударя една щека в гъза"...  Joy

Този Станьо е наистина един много неприятен тип. За разлика от жена му. Още от сега си личи какво говедо ще бъде като мъж. Sick

# 228
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Още един глас от мен за Фотка и Ивайло. Много весели и лъчезарни хора  Laughing и много се забавлях с тях. 
Яд ме е, че точно Татяна и Илиян спечелиха  Crossing Arms Тя ми е много неприятна. Прилича ми на малка крива  женица, която само съска на мъжа си.
Мъжкото пупенце много селси маниери показа  Sick

Според мен Галя и Тома логично отпаднаха след тази задача. Те нито веднъж в играта не водеха; за никъде на бързаха и не показаха желание за победа.

А адвоката явно е от малкото мъже, който са скарани с ориентацията  Laughing Много ми бяха смешни.

Много съм съгласна с мнението ти, но аз давам глас повече за Пупенцата - мъжът беше най-комбинативен в цялата надпревара, особено като ходи да готви в ресторанта на хотела, за да имат какво да вечерят и да не харчат излишно пари от бюджета

за Галя и Тома ми беше тъжно, че загубиха, много ги харесвах, а ме хвана мноооого яд за Татяна и Илиян, че спечелиха - егати и неприятните за мен хора, тоя как топеше Тома пред полицаите къде не бил спрял на знак Стоп

в цялото шоу Диана я обявяваха и нея като адвокат, тук пишете, че била учителка, а на сайта на шоуто пише, че работела в банка newsm78 Техният профил на двойката е явно като на нашето семейство служител в банка с адвокат - много ми стана интересно като прочетох преди малко

на мен са ми фаворити за победители или пупенцата, или адвокатската двойка, с нетърпение чакам финала в петък

# 229
  • Варна
Гледате ли  Mr. Green, нищо интересно поне за мен, очаквах да се постараят повече, в останалите зададчи по-добре се справяха май.
Изпуснах началото, защо го няма пак Слави ?

Сега вече като свършиха , определено съм за Фотка и Ивайло, макар че това с родата беше малко в повече Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 20:56 от Росица

# 230
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Гледам, гледам, заа малко да го изтърва....
Аз съм Фотка и Иво!!! Heart Eyes
Успех на младите married married

# 231
Нито едно представяне не ме впечатли кой знае колко.

# 232
Това измъчено шоу няма ли край! По скучен финал не бях гледала  #Crazy

# 233
Това измъчено шоу няма ли край! По скучен финал не бях гледала  #Crazy

и аз така мисля, ама съм за Пупетата  Praynig

# 234
Аз също съм за Пупенцата.

# 235
  • somewhere over the rainbow
Аз съм за Фотка и Иво - много са готини Heart Eyes

# 236
хммм я кажете вие бихте ли взели парите? Аз бих ги взела пък после ще се оженим тайно  Joy

# 237
момичета къде мога да видя профила на участниците
ще ви следя тази вечер тук нямам бг телевизия

# 238
  • София
Още един глас за Ивайло и Фотка. Начинът, по който се добраха до София ме спечели. Изключително добре се справиха.

# 239
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Още един глас за Ивайло и Фотка. Начинът, по който се добраха до София ме спечели. Изключително добре се справиха.
ИМенно, много оригинално беше, а и са ми една идея по-симпатични! Ама много дървен финал бе.. то хуморески, то предизвикателства...
Очаквх повече

Общи условия

Активация на акаунт