В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 274
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Чувала съм за тиквени семки,ама кво се прави с тях за глисти не знам! newsm78
и педи ми го каза това-сутрин на гладно се давали сурови,помагало.
сега разбрах,че една от причините да бьде нерва и да не спи спокойно,може да са глистите  Confused абе,гадна работа, не го пожелавам на никой...и кой да си мисли,че точно мойто едро дете ще има глисти.
а аз се чудех,защо аджеба е това изследване с тиксото дето се лепи на ануса,жената,която ми даде резултатити ми обясни,че вечер когато детето спи,глистите се подават и изхвьрлят яйца,които евентуално ще се залепят на тиксото.била характерна и позата за сьн,по корем и с повдигнато дупе,все едно на колене.

за по-сигурно ще се изследвам и аз.

asiasia,мьжьт ми спи толко дьлбоко и така силно хьрка  Mr. Green ,абсурд е да ме е чул,дори и да сьм скьрцала сьс зьби.

# 46
Че то и ние спим така,с вдигнато дупе по очи.
Ма нали правихме пред два месца изследвания и нямаше нищо.

# 47
помня, че като дете аз самата имах глисти. колко тона тиквени семки съм изяла, не е истина ooooh!  ще се оправи маймунката, не се притеснявай  Peace

птица - ако можеш, задръж с поръчката. януари ще има намаления  Peace

# 48
Не са толкова страшни глистите,важното е, че сте ги открили.С тези хапчета всичко ще е ок.Те вечер излизат от д...то и си снасят яйцата,именно чрез тях става заразата,т.е.възможно е да попаднат под ноктите и след това в устата.silvi@-за твое успокоение се изследвай.

# 49
звучи ужасно и аз съм имала като дете
При нас има един педиатър който през септемжри дава на всичките си пациентчета това хапче, незная дали е правилно

# 50
А бе аз знам, че тия хапчета все пак дразнят стомаха, така че да се дава просто така на малки деца ми се струва малко отгоре!  Confused

Аз пък преди малко преглеждайки темата "смешно ли е раждането" се присетих, че Майчето беше качила снимки от нейното раждане, които тогава така и не посмях да гледам, защото се страхувах, че и на мен ще ми се наложи секцио - както и стана де. Та ги разгледах снимките и ми стана едно мило и носталгично за онова време, още с бременните кореми или раждащи едни малки съкровища... очите ни с един особен блясък, който го има само при родилки...  Heart Eyes
мммммдам или ммня... Crazy

# 51
Не са толкова страшни глистите,важното е, че сте ги открили..
и аз това се замислих-ами,ако не я пусках да ясла...нямаше да ги открием.

благодаря за подкрепата  Hug

# 52
  • Перник
Silvi@, ти ме хвърли в размисъл  Shocked Аз нямам намерение да пращам Калоян на ясла, но сега се замислям дали да не му направя едно профилактично изследване  newsm78 Той много рядко спи по корем и не скърца със зъби, но това не ме успокоява. Уж не рови много в боклуците навън, но все пак...

Бързо да се махат при вас  Hug

# 53
Силви, много лошо това с глистите, дано бързо се оправите. И аз сега се замислих за Митето, няколко дена спи неспокойно вечер, та може и ние да си направим такива изследвания. Из къщи доста неща го гледам че лапа...
А тази вечер мисля че Митето преяде, и повърна всичко. За първи път му се случва да повърне. Дадох му да пие чайче и сега спинка. Дано утре нищо му няма  Praynig

Лека вечер!

# 54
  • Перник
Розалина, дано му няма нищо на Митето  Hug

Утре вечер ще взема да му лепна едно тиксо на д...то на Калоян  Thinking

# 55

светле,това с тиксото се прави сутрин,преди да му миеш дупето.дано резултатите ви са отрицателни.

# 56
Силви а тези глисти не се ли виждат когато детето се изака в памперса или в гърнето ?

# 57
  • Перник

светле,това с тиксото се прави сутрин,преди да му миеш дупето.дано резултатите ви са отрицателни.

Аз пък преди малко прочетох, че се лепяло вечер, а сутрин се виждало, ако има нещо  newsm78 Въпреки че не знам как би го изтърпял цяла нощ. Сутрин как се прави? Лепваш и махаш?

Силви а тези глисти не се ли виждат когато детето се изака в памперса или в гърнето ?

И аз това си помислих, но явно не се виждат  Thinking

# 58
никога не е имало нещо сьмнително в акитата,камо ли глисти.вьзможно е да е в начален стадии и да има само яйца,които още не са се превьрнали в глисти.аз си мисля,че би трябвало пьрво да се умьртвят с някакво лекарство и после да ги изака...така живи може ли да излезат???
с тиксото има и стькалце-лепиш тиксото на ануса и после го залепваш на стьклото.няма нужда да стои повече.

# 59
Лелеее...ми че Александър спи САМО по корем и то често си вирва дупето...и аз ще направя изследвания пък!

Иначе аз вече съм на работа. Не съм чела назад, защото нямам време. Пътувам много време до офиса, работя много. Доста ми е тъпо, ама ще мине някога. Нещо ми се губи смисъла да имаш семейство, което да виждаш само събота и неделя, защото особено последната седмица се прибирам след като Александър е заспал. Бях се оттеглила тази година и половина от реалността, но сега светът ми се вижда още по-полудял...

Специални поздрави на всички майски джудженца и техните майки

Общи условия

Активация на акаунт