Дядо Коледа ще дойде с пъстрата шейна, подаръци ще донесе на Юнските деца

• 20 376
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Любе, все повече заприличваме на вас  Hug

Наистина гледката е много мила, но след поредното посягане на стефан, съм леееко напрегната. Преди час пак посегна на Борис, като на шега, като на игра. Не мога да си дам отговор.
Сега майка ми го взе с нея на работа, след това баща ми ще го вземе  в 14 часа, за да ми го докара и да спи. Страшни рокади, само и само да не оставам сама с двамата. Времето е отвратително, иначе паля колата, мятам ги и двамата и в градската градина.

Чудя се как успяваш, аз не мога и не мога. Ох, ще полегна, че не си доспивам нещо. Хайде до скоро пак.

# 61
Привети пак  Simple Smile
И аз се боя че темата взе да умира ... Confused побут и от мен
Зори , толкова свежарски ми звучиш , че ми иде ей така спонтанно , макар и виртуално да те прегърна  Hug
Ане , отговора ми на твоя въпрос е не -за мое съжаление , но в подробности не искам да навлизам , че е гадно и неприятно . Rolling Eyes
Както преди , както и сега и без помощ ще се справя , няма да съм нито първата , нито последната  Grinning Трябва да ми е трудно на мен, защо да ми е лесно.
Важното е че бях настроена положително и много исках всичко да е наред , но не зависи само от мен  Wink
Целувки на сладките бузки на Борис ! Heart Eyes
Айде стига че през два три поста все съм аз ...срам , срам... Blush
Хубав ден!

# 62
Да наистина, Зори,
звучиш прекрасно.
Останала съм съм впечатлението, че си изкл подреден и организиран човек,
който разчита на себе си.
Дай боже всекиму.

Вили
, пак гуш.
Има дни в които не върви,
но те са малко и се забравят  Hug Grinning

Лягам вече  Mr. Green

# 63
  • Варна
Привети пак  Simple Smile
И аз се боя че темата взе да умира ... Confused побут и от мен
Зори , толкова свежарски ми звучиш , че ми иде ей така спонтанно , макар и виртуално да те прегърна  Hug

Хахаа,....на мен пък ми иде ей така спонтанно да кажа на мъжа ми, че искам бебе и да си ги гледам двечките в къщи. Дори си помислих, че това си написала Вили  Mr. Green Като гледам пък сладките бузки на Борис съвсем започвам да се размеквам. До скоро бях категорично против на този етап, но май взе да ми идва повече работата  Shocked

Любе, благодаря за загрижеността  Hug И аз искам вече да се захлажда... не е нормално, сега съм по къс ръкав до отворения прозорец.

Вили, бързо да ви отминава кашлицата  Hug

# 64
  • София
Здравейте!

Ники се пребори без АБ с ангината Simple Smile.Сега е добре и дивее Joy В понеделник сме на лекар при хомеопатката и ще видим какво ще каже тя. Бебчо има вече едно зъбче,но се опитва да му изникне и второто и не спим по цяла вечер. Вече съм станала луда калинка #Crazy
Ане големи са сладури малчовците Heart Eyes

Целувки от нас!

# 65
От три дни се каня да пиша и все нещо ме спира.
Люба, с преместването засега сме добре, продадохме повечето неща и остана само детската стая и масата в кухнята. КАто на къмпинг сме  Laughing, но като че ли откакто си продадохме техниките тук, то имаме повече време един за друг и за детето. Повече си говорим и се занимаваме с други неща, та честно не ми липсва засега.
Иначе сме добре и като ви слушам се замислям, че трябва да си намеря свестен педиатър и хомеопат(класически) във Враца...., и детска градина...уйас и там ще е една лудница, но няма как Grinning
Лека нощ  на всички, аз отивам да направя една дрямка.
Болните дечица по-бързо да оздравяват Hug

# 66
Здравейте
Днес си взех Йоанка на обяд за да мога да я заведа на люлките по обед пък ми се искаше да е с нас следобеда  Heart Eyes
Още щях да пиша ама бебка ме вика спешноооооо
лек ден   bouquet

# 67
Яна, чудесно е че се разминаНики с АБ.
Дано сте попаднали и на добър хомеопат.
Разгледах албумчетата ви, мога да кажа че Емо е истиско бижу.
Ники също е много сладък, но вече е голям.
А каква прилика има между двамата само и тези пъстри очи, страхотни са, пу пу Simple Smile

Анитке, давайте смело и без това  в семейния ви кодекс е залегнало сигурно като план поне още едно чаве Simple Smile

На мен обаче ми е трудно, Стефан е много палав или по-скоро лошото време не му дава шанс да излее енергията си.

# 68
26,аз ли нещо не съм разбрала......ама каква е тая Враца дето ще се местите......аз що останах с впечатление,че в София или Русе?..........но за Враца ще ти намеря тия дни координатите на много добър педиатър хомеопат-сестра ми пре него ходеше на курсове на времето.
За техниките си права....като се замисля и ние навън колко повече общуваме........
Ане,намирай му работа на Стафан-да носи памперси,да търси играчки,да подава едно-друго...мен това ме спасяваше...и плътно до мен-като гербова марка,че докато ми е под око не можеше да направи нищо на Иво/ама това докато Иво седеше кротък де/,но често да ти кажа,сега си ги оставям понякога сами/например за да сготвя,да ида до 00,да им оправя стаята/...и е заиграват много добре-да знаеш,че има слъце в края на тунела Peace
Анитка,не се чуди......не е страшно......само дето бързо порастват....
Зори-ние днес имахме работа към вашата махала,ама не знаехме де да Ви търсим......пък и то и там-таксита,котки.......с рев се прибрахме да спим......че сакън ще останат коли и мацета непреброени......

# 69
26, пропуснах  и аз да ти пожелая лек път и адаптация тук.
Преполагам, че мъжът ти е от Враца.
Не знам дали си живяла там,
но хората там са леко така да се каже по-особенни,
въпреки че и аз може да се каже че съм от този край.
Колко години живяхте в Америка?

Любе, мерси за съветите, ще ги ползвам по предназначение, белким помогне.
Неприятното е че посяга на Бобо.
Ние от всички страни му говорим не, не и детето прави точно обратното.
истината е че и аз не съм много в кондиция.
Освен семейното планиране, планирахме и по това време да сме в ново жилище, ама нейсе.
Около Коледа уж ще вземем ключа и поне половин година стягане.
Та бях планирала ново бебе в нов дом, ама пак нейсе  Confused
Щото освен активността на Стефан и обкръжението на близките ми е в повече, вкл и на собствените ми родители. Поколенията трябва да са разделени и това е.
Здраве да е пак ще кажа, има ли го на  другите неща здраве им кажи  Simple Smile
Сега баткото спи вече 3 час и положението е овладяно.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 07:05 от Анe

# 70
 Ане, как ги докарахте тия 3 часа сън? Thinking - нашето ако спи толкова, банкет ще вдигна!
 И болните да оздравяват, че и нас ни гази нещо и хич не ми хареса.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 19:49 от a witch

# 71
тук съм и аз!
Ами ще ме забравите я,като не съм влизала скоро  EmbarassedВсе пак благодаря за поздравите.Изобщо нямам време да вляза,работа болести на диди и кръгът се повтаря до безкрай  ooooh!
Постоянно е болен и мен май взе да ми писва.
Дани честит ти втори принц.Да ти е жив и здрав!
26хммм и аз тайно се надявах за Русе,но се сетих и за Враца.Хайде леко преместване пък то ейго де е Враца пак ще се набъбрим на кафе.
Честито и на всички останали с поводи за празнуване!
Ох незнам направо какво да пиша,всичко ми изхвръкна от акъла.Ще бягам аз щото мойто диване постоянно е качено на плота в кухнята и сто пъти падна от там.
Ама и бебоците са големи сладури чак ми се прииска и на мен още едно.;
Лека вечер ви желая!

# 72
Здравейте мамета Simple Smile
Люба и Ане, ще живеем на Враца, защото там съпругът ми получи много изгодно предлойение за работа. Никой от нас не е врачанин и не знам какви са хората там, ще започвам всичко на ново и дано си намеря добри приятели. Всякакво инфо ще ми е от полза.
Люба, ще съм ти благодарна за хомеопата.
За спането - Далия спи по 2-3 часа всеки следобед, тогава и аз поспивам Laughing.
Сонке, да не се отметнеш за кафето, че последния път едва се издирихме Hug
Лека вечер мамета   bouquet

# 73
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 74
Здравейте ,мацки!
Едвам смогвам да ви кажа, така съм се затъжила за вас, и все си викам хайде да вляза да понапиша, но не се получава нещо...В неделя успях да ви прочета, че да съм в час ...Само влизам ,за да кажа ,че сме добре, жалкото е че не намирам време за вас, но утре ще се опитам да се концентрирам и отделя нужното внимание.
Наш Никола е във вихара си сега, разхвърлял е навсякъде почти, играе с един строител и просто не спирам да се спъвам в разпилени части,кубчета , на вълна сме влак Томас, непрестанно иска да гледа филмчетата , и постоянно си ги бута неговите Томас, Джеймс, Харолд и дебелия чичи/вероятно не ги знаете,но аз просто наизуст ги научих/. Имам толкова неща да ви разказвам, но банята на малчо ме зове, отиваме да се изкъпем и после да се опъна на спокойствие. Единственото,което ми тежи в момента е ,че не отделям достатъчно време за Ники, дано не му се отрази това.
Обичам ви, пазете се!

Общи условия

Активация на акаунт