Отговори
# 105
  • Бургас
Охооо - мами да се отчета и аз от днес съм в 45-дневен болничен newsm44  newsm81newsm68  newsm81newsm44, пуснаха ми някакви изследвания и  док. ме вика след 2 седмици на консултация, слушаха ме с една странна дървена слушалка smile3532 - абе всичко е ОК за сега!
Пловдивчанки - приятна срещичка!
Тонеске - извинявай, ама аз не разбрах, че срещичката ви ще е утре! newsm48 Разчитаме на снимки!
Дано с elleee - всичко да е ОК! Praynig
Лека и спокойна вечер и от мен! Hug

# 106
Айде и от нас лека нощ Hug Чакам са фюмчето да почне и сме се разделили с таткото по компютрите. Аз по форума се ровичкам, а той милия играе на някаква игра. Че като дойде беб нямало да има време за игри докато ме го научел да играят в мрежа Joy Има доста да почака hahaha докато стане това Mr. Green
 fingerscrossed elleee, дано всичко е ок.
  love001 и лека  smile3524 от нас

# 107
ох и аз се изтощих днес. наложи се да гледам на кръстниците детето а тя е на година и половина та направо ми спря тока smile3511 тя като е само с мен откача,много обича да ме разиграва и сега съм като парцал.
Лека нощ на всички Sleeping Sleeping

# 108
Здравейте момичета!
Най-сетне и аз смогнах да вляза и да ви изчета Simple Smile Ама то днес едно wash на бебешки дрешки, едно 1ironing и пазаруване беше настанало, та затова така... Но нали за бубанчо всичко трябва да е готово Wink
Много благодаря за милите думи след болницата и за стиснатите палци!!! Страхотно е да имам вашата подкрепа Hug
Да кажа и аз , че имам същите симптоми като Нелчо и Тонеска. Тъкмо се бях притеснила и разбрах, че и вие сте така. Явно си е нормално състояние с наближаване на раждането.
Хей, пловдивчанки, ще чакаме снимки и от вас.

Отивам да приспивам бебчо, че днес беше много активен и не  спря цял ден да ритка.
Лека и до утре Heart Eyes

# 109
 smile3507 няма заспиване и това си е,нямам думи.....въртя се и това си е.
Всички днес сме се скапали от умора,но не знам с вас как е  smile3506
Няма никой обаче да си драскам с него и май ще се продължавам да се мъча  1countingsheep

# 110
  • София
Аааа, и аз съм още на линия. Аз проблеми със съня нямам все още, даже и по 12 часа на денонощие бих спала, Embarassed но с малката и с цял куп задачи, не стигам навреме до леглото Sad. През първата бременност страдах от страшно безсъние. В края на 8 месец бебето вече доста ме притискаше и изобщо не можех да си намеря място. Сега ми е много по-комфортно. Не знам дали има някаква връзка с това, че този път бебето е седалищно newsm78.

Сега украсихме с татито хола, за да изненадаме утре малката, като се събуди. И от толкова шетане днес взех, че пак огладнях Embarassed. Сега си похапвам сладко пред компютъра, после ще изчакам малко да се посмели храната, взимам си душ и беж в леглото. И пак ще стане 2 ч.

Хайде, лека нощ на сомнамбулките Mr. Green. Дано успеете да заспите Hug.

# 111
 1countingsheep

трябваше вече да съм заспала отдавна, че утре сутрин съм на ЖК- часът ми го дадоха преди две седмици за всеки случай- ако не съм родила до тогава... нали терминът ми по документи е 17.10....   Върви им разправяй, че има още време- хората бързат да се оттърват от мен...

Ама сега като легна, и като знам какво въртене ще падне, тъкмо успея да задремя и ще почнат болките в кръста и таза... Снощи направих откритие как се движа, когато се схвана така- все едно пълзи червей... с голяма мъка бавничко мръдвам една част от тялото си и после почвам лека-полека да придърпвам останалото- докато се обърна в леглото минават 5 мин.,  а докато се надигна да ида до 00- стават 10 мин.  Добре, че досега не ми се е налагало да бягам спешно натам  Mr. Green

Някой говореше за изследвания за  токсо...нещо си (сложна ми е думата, дори не съм я чувала  Embarassed ) ... За какво става въпрос и как се правят, че на мен даже на са ми го споменавали през цялата ЖК- дали съм ги пропуснала...  newsm78

Май ще си кукувам още дълго, но спирам да пиша, че ми е малко все едно си говоря сама- мисля си разни неща и си ги пиша тук, а всички вече сигурно спят сладко-сладко...  smile3524

# 112
Май ще си кукувам още дълго, но спирам да пиша, че ми е малко все едно си говоря сама- мисля си разни неща и си ги пиша тук, а всички вече сигурно спят сладко-сладко...  smile3524

А, Диди, споко, и аз си кукувам още  Mr. Green Нали само по нощите мога да ви чета от известно време насам...

Нелчо, много се радвам, че вече си си вкъщи и неприятностите са привършили. Аз имам същите болки, които описваш ама си се разхождам с 2.5 см разкритие.

Беб не ще да тръгва. Обиколих квартала и околните селца и паланки, и нищо. Изнервих се вече и си викам - когато - тогава.

Софиянки, много сте хубави на снимките   bouquet

# 113
И аз да се запиша с кукувиците ей така съм се оцъклила   Shocked няма и следа от дремка  Crazy
Мими03 -попринцип си права ,ама мойта гадинка не е седалищно ами напречно и гледала незнам си накъде ...та за това каза доки ,че няма шанс  Mr. Green Ама аз не се притеснявам хич каквото-такова .Не е нещо което зависи от мене така,че...

хайде лека и от мен  Hug да зацикля малко пред ТВ-то та дано ми се приспи  Laughing

laticia - виждам,че си на балкона  Rolling Eyes немога да ти пратя лично изпразни си кутията  Peace

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 01:14 от shoppy-мими

# 114
Е не!!!
вече лягам, а пък каквото ще да става, ама ако не натисна възглавницата, може да си ида на док. утре и без да съм легнала изобщо... а това не ми харесва като идея....
Успех на всички "бухалчета"  като мен! пожелавам ви да успеете да си поспите поне малко тази нощ  и утре със свежи сили да си кукуваме пак!
Лека от мен!

# 115
Здравейте на всички мами! Надявам се да не е късно да ме приемете в отбора Hug Ето и малко инфо за мене: термина ми е 15 Ноември, първа бременност и живот и здраве бебчо ще е момченце  Simple Smile Да не забравя да честитя първите бебчета, много да радват мама и тати  smile3504   Лека нощ засега от мен, ще се опитам да поспя малко че утре съм на преглед и много се вълнувам какво ще ни кажат!

# 116
Добро утро тумбачета.
Хайде кафето и закуската днес да са от мен  food010  food002( хубавите картинки нещо не ми се  получават).

# 117
Добро утро!
Вчера започнах да пия Гинипрал заради честите контракции и болките. Тъй като обаче той предизвиква сърцебиене и изобщо учестява сърдечния ритъм, ми го комбинираха с Проптанолол. Ефекта беше наистина много голям - контракциите намаляха, дори се поразходих мъничко. НО! Вечерта чета в листовката на тоя Праптанолол едни много неприятни неща за бременността /няма да ви ги казвам да не ви стресирам/ - в смисъл изобщо не се препоръчва. И веднага реших, че спирам да го пия. Лошото е, че така няма да мога да пия и Гинипрала.  newsm78 Направо се чудя какво да правя или по-скоро се виждам как си оставам отново на магнезий и но-шпа.  smile3518

# 118
добро утро
хайде на кафенце kaffeetrmker_2
а пък тези който немогат да пият кафе като мен по едно мляко с какао

# 119
  • София
 Добро утро на всички мами , аз вчера работих малко и за това не ви обращах внимание . Ей сега отивам да ви чета и после ще се включа.

Общи условия

Активация на акаунт