Отговори
# 90
  • русе
Имам доста силни болки, като менструални долу ниско в областта на яйчниците и корема ми става на камък, като полегна-поомеква.Явно са подготвителни контракции.

И аз съм така, болки ниско долу и стягане на корема Sad

# 91
  • някъде там......
Момичета, днес Ellee никаква не се е появявала. Няма я и на скайп-а. Вчера имаше болки в кръста и корема, вечерта след срещата пак ми се оплака от тях и каза, че си ляга да почива. Някой да й има телефона и да може да научи нещо за нея?

# 92
Мишленце, благодаря за идеята. Сега ще помедитирам върху нея. Hug

# 93
  • София
Мишленце, благодаря за идеята. Сега ще помедитирам върху нея. Hug
Оооооооомммммммм!.......Аммммммм!.............Ъъъъъммммммммм!.................. Ууууумммммммм!................. Нали така бръмчат като медитират....... Joy     

Аз лично смятам така да постъпя, но ако някой даде и други идейки- може да помисля по въпроса Hug

# 94
ШЪ мЪ умУриш Joy Joy Joy

# 95
  • София
Ари ся! Crazy Рано ти е да умиргаш! Joy Като почнеш да раждаш- шъ видиш, че добре ще ти дойдат тези словосъчетания Crossing Arms Joy

Малииии, Фана ме лигнята, обличам се и изчезваме след малко с милото, че довечера сме на Рожден Ден на една фльорца Mr. Green И за да разбере и бамбина, че сме на празник, одеве я "почерпих" с 4-5 лъжички Нутела и сега детето е весело- опитва се да си промуши краците между ребрата ми Mr. Green Heart Eyes

# 96
Ари ся! Crazy Рано ти е да умиргаш! Joy Като почнеш да раждаш- шъ видиш, че добре ще ти дойдат тези словосъчетания Crossing Arms Joy

Малииии, Фана ме лигнята, обличам се и изчезваме след малко с милото, че довечера сме на Рожден Ден на една фльорца Mr. Green И за да разбере и бамбина, че сме на празник, одеве я "почерпих" с 4-5 лъжички Нутела и сега детето е весело- опитва се да си промуши краците между ребрата ми Mr. Green Heart Eyes

Joy Joy Joy

# 97
 Joy Joy Joy сладури  Hug
Мишле мерси   bouquet в понеделник ще отида до ТК и предполагам ,че ще ми се изясни картинката Money Ако нещо не ми хареса ще те потърся за твойта доки  Crazy

# 98

Сега и аз да се пооплача малко  Mr. Green Малката калпазанка явно се подготвя за як тормоз на мама . Кратуната и е горе в дясно ,а дупето долу в ляво -демек напречно нямало шанс да се търкулне наобратно  ooooh! Ще играе ножа на 100% ,а аз хич не съм се интересувала за секциото  Tired...И сега какво трябва ли да си избера лекари или не е нужно  newsm78 Абе направо съм в шах  #Crazy

и при мен такаа  Confused
секцио съм, изобщо не съм запозната с процедурата, не съм вярвала, че ще ми се случи. особено след едно първо нормално раждане, без особени проблеми, за 3 часа ...

# 99

Сега и аз да се пооплача малко  Mr. Green Малката калпазанка явно се подготвя за як тормоз на мама . Кратуната и е горе в дясно ,а дупето долу в ляво -демек напречно нямало шанс да се търкулне наобратно  ooooh! Ще играе ножа на 100% ,а аз хич не съм се интересувала за секциото  Tired...И сега какво трябва ли да си избера лекари или не е нужно  newsm78 Абе направо съм в шах  #Crazy

и при мен такаа  Confused
секцио съм, изобщо не съм запозната с процедурата, не съм вярвала, че ще ми се случи. особено след едно първо нормално раждане, без особени проблеми, за 3 часа ...

Да, не е приятно да си голям оптимист  hahaha
Ще трябва да се пообразоваме ...абе важното е ние с бебоците да сме добре пък знаем или не -те докитата си знаят работата  Rolling Eyes

# 100
Мими, къде го намери тоя аватар #Crazy Една приятелка ми чете по телефона проникновен есеистичен разказ и иска моето мнение, а дупето на твоята кокошка все се мята и ме отклонява от трезвата преценка Joy Мнооого готина кокошка! Да си я гледаш добре, да ти снесе яйчица!

# 101
Здравейте мамитаа,къде е наистина ЕЛлеее newsm78-да няма някоя изненадка(дано всичко е наред с тях и да си почива цял ден у дома)
Аз днес се озорих и сега съм като парцал  Praynig
Малката скача ли скача и се чудя докрая като заякне още ще ми скъса кожата  Crazy
Утре чакам с нетърпение пловдивската среща,нищо че сме само 3 тумбаланки.
Да сме живи и здрави,ще взема фотоапарат да се щракнем  Wink

# 102
Мими, къде го намери тоя аватар #Crazy Една приятелка ми чете по телефона проникновен есеистичен разказ и иска моето мнение, а дупето на твоята кокошка все се мята и ме отклонява от трезвата преценка Joy Мнооого готина кокошка! Да си я гледаш добре, да ти снесе яйчица!
хахах нали, много ми е готина кокошката   hahaha напълно отговаря на състоянието ми (мозъка ми се е изпарил колкото на пиле е ) с тоя моя заплес  hahaha Joy

Пловдив чакаме   photo smile3509 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
  • София
Вержи, и аз като теб дори не съм допускала мисълта за секцио Sad. Първото ми раждане беше доста болезнено и сега бях сигурна, че при всички положения ще е по-леко. Но човек предполага, Господ разполага. Оревах вече орталъка, че бебето не се е позиционирало добре и вече малко се поуспокоих Mr. Green. Едва ли ще се намести нормално, защото е едричко. Така че се нагласям психически за секцио. Ей, ама много ме е страх от тази епидурална Confused Това ми е проблемът на мен и разбира се това, че после възстановяването е все пак по-бавно и сигурно ще имам нужда от някаква помощ, а това ще се уреди по-трудно. Някак си не си представям баща ми, който ще е единственият на разположение, да сменя памперс и да мие дупето на няколкодневно бебе, след като щерката не искаше да я пипне до 3-4 месец, че била много малка hahaha Joy.

Шопи, и аз мисля, че е по-добре да си вземеш екип. Най-малкото ще се чувстваш по-спокойна.

Бубе, аз мисля да дам парички и на ръка на доки. Отделно ще си платя 800 лв. за избор на екип. Мисля да ги допълня докъм 1000 лв. и да й ги дам с една кутия бонбони, живот и здраве, преди изписването. Не ми е толкова близка, за да познавам вкуса й и да й направя по-личен подарък, който да й хареса. Освен това миналата година като ми прави кюртажа след мисед аборта, платих само за избор на лекар на касата на болницата, а на нея не й взех нищо. Тогава бях толкова разбита психически, че не ми се правеха никакви подаръци по такъв неприятен повод и си обещах след като родя второто си бебе, тогава да й се реванширам.
Иначе идеята на Мишлето за иконата и снимката ми хареса.
За екипа - ще купим торта и някакви сокове, за да могат всички да се почерпят.
За акушерките при изписването - кутия хубави бонбони вместо цветя. Мисля, че това повече би им допаднало.

Днес да ви кажа направо се скапах. Мих прозорци, гладих и окачвах пердета, обирах с прахосмукачката паяжини по таваните, изчистих с прахосмукачката целия апартамент, подреждах, започнах си подготовката за манджите, които ще готвя утре, че нали щерката става на 3 г. и два дена ще имаме гости. Сега трябва украся хола с балони, да закача един надпис ЧРД и да й сглобим подаръка - количка за куклите 3 в 1. И после мога благополучно да долазя до леглото Tired. Поне си отхвърлих някои задачки за утре, за да излезем заедно и да я поглезя в парка.

И нещо друго щях да пиша, но забравих Embarassed. Ако се сетя пак ще се включа. Целувки и лека нощ  bouquet

# 104
Мими, според мен не бързай да отписваш естественото раждане. Факт е, че докторите предпочитат секцио да могат да си планират графиците и масово казват: "Аааа, седалищно  Naughty тц, тц, ще режем!"  И моята девойка си е предимно с дупето на изхода, но определено имам шансове за естествено раждане. Изчакай да направиш 38 седмици и тогава се примирявай с кълцане.  (Ама страшна ти е кокошката и изглежда по-умна от мен  Laughing)
Аз бях на вечерен преглед и няма изгледи скоро да раждам. Всичко ни е в норма, малко сме по-дълги, но няма лошо. За това ми бил толкова висок корема  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт