Отговори
# 120
Добро утро, мамчета!
Дени, мерси за млякото... даваш ми добра идея, имайки предвид, че не обичам кафе...
Laticia, добре си ни дошла! Успех на прегледа и да докладваш!
Лек и спорен ден на всички!
  bouquet

# 121
Морген, минавам само да ви поздравя и да ви пожелая усмихнат ден  Hug

# 122
Добро утро!

Бубе много хубави новини носиш (все такива да са) - браво на нашите мамчета Hug
Да дам и аз моя принос за лекарката Wink може да се замислиш за една хубава картина, или нещо сувениресто от този сорт - има изрисувани керемиди, чинии - аз лично много си падам по тези неща.
Шопи стискам палци бебка да се обърне Praynig
Комарче ти май сериозно се готвиш Wink
Добре дошла на новата ни мама laticia   bouquet
Утро не е ли Пропранолол  newsm78 аз съм го пила за сърцебиене. Аз снощи се бях замислила за теб дали всичко е наред - пожелавам да устискаш още 2-3 седмици, а после те пускаме да раждаш Wink
У нас вече се завихриха залози кога ще се появи бебето - и май всички клонят, че ще е в началото на ноември - то и на мен така ми се иска, че на мъжо му се налага да влезне в болница на 28.10 и ако тръгна да раждам тогава #Crazy ще ни е доста зор Rolling Eyes

Пловдивска среща
Петък 17 октомври в 17.00 часа - пицария Верди на П.Д. Петков (зад Гранда)

Потвърдили: tonesa, dani_gangova, didipidi

Ако някоя закъсняла пловдивчанка иска да се включи да побърза, че мандата изтича Mr. Green

# 123
  • Sofia
здравеите момичета.

Аз днес съм на ЖК, за секрет и тонове. За мой късмет ще ходя с малкия, нали е болен. направо незнам как ше се оправя. От работата пищят да отскоча, не съм ходила  3 дни и е настъпил хаос.Как мислят да я карат тези хора незнам.
Най лошото е че Антоан е 3 ден с кашлица и не се оправя, кашля на 3 мин. вечер неможе да спи.Ще го водя пак при педито, който съм решила да сменям, неможем една кашлица да преборим.
Вита-по-спокойно,мисли позитивно.Сигурна съм че излишно се притесняваш. Hug
Еми наоплаках се. извинете ме , ама ми е  едно криво заради детенце.

# 124
Добро утро!

Добре дошла на новата мама!

Днес смятаме да посетим Ели и Анита и ще се отчета довечера.

Благодаря за идеите. Аз снощи се сетих за още нещо. До нас има и един магазин, където предлагат разни пачуърк неща. Знам, че съм се втелила, но тази жена две години даде всичко от себе си, помогна да забременея, беше до нас в най-трудните моменти, спаси бебето ни и ми се иска да и подаря нещо хем за спомен, хем друг да не се е сетил. Затова ми е този тормоз. Проблемът с Иконите във Варна е, че като художествена стойност са доста съмнителни, Разбирам малко от иконописни техники и по-бих се доверила на някой пловдивски майстор, но тукашните са просто...псевдо история. За картина и аз си мислех, но са по 300лв. най-малко. Иначе картините в градинката на операта....И в Ла Редута видях интересни неща, но там пък трябва време. Извинете за тормоза, ама то по-важно да родя, а аз съм се запецнала на подаръка Embarassed Рачешка работа Wink

# 125
  • София
Добро утро
Добре дошла на новата ни мама laticia    bouquet
Утро аз също пия Гинипрал ( 3*1 ) но нямам никакви проблеми със сърцето , може би на всеки влияе по различен начин

# 126
  • София
Добро утро!
От вчера ми се е доял кекс, та затова хайде на закуската

Като гледам следващата група се стяга за раждане! Утро, само ти ще постискаш още малко.
Болките и аз ги имам , но не са много чести, а малката разбойничка имам чувство, че си натиска нарочно главата надолу и то особено вечер. Подмазвачката спира само като баща й я гали. Аз й говоря, галя я, а тя въобще не ме приема на сериозно Thinking
Аз след малко отивам на запис и консултация, да видим как върви девойката и май ще се наложи да си сменям клиниката за раждането, но като се върна ще ви разказвам.
Laticia, добре дошла  Hug
maia, дано детенце бързо да оздравява да не те притеснява  Hug

Хубав ден на всички, а на момичеатта, които отиват на преглед  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 127
  • София
Добро утро момичета!!!! Hug
 welcome на новата мама!
Къде е еlleе наистина?
Аз вчера приключих курсовите работи и днес гости ще имаме и трябва да чистя, готвя Close, но сега отивам на разходка!!!!!
Момичета сънувах, че се грижа за чуждо бебе, което нямаше дори бодита и ританки, и беше много тъжно, а то едно такова мъничко, но послушно, пък и болно беше. Ама аз много добре се справих и реагирах адекватно.  Shocked Embarassed И сега се чувствам много странно. Cry Отивам да се разведря!
Лек ден на всички  Hug!!!!

# 128
Добро утро,лек и спорен ден

Добре дошла на новата мама,моят мъж е роден на 15 ноември!

# 129
Мая Гоги ми беше с такава кашлица също и давах Синекод, обаче ефект няма никакъв. По цяла нощ сме будували и си пием чай с мед - само това го успокояваше малко. Доки каза да започна да давам и капки Фенистил - ефекта беше почти мигновен. За 2 дена и помен нямаше от кашлица. Питай педито дали може да му даваш. Пожелавам бързо оздравяване Hug

# 130
Леле,два дни не мога да мръдна от леглото а вие пак нова тема сте започнали. Боли ме гърло,една хрема.... ужас.
Връщам се незад да чета и гледам снимки от пицата...  Laughing

# 131
Дубрю ютро и от нас с буболечката  Hug Днес рано рано се излюпихме с яки ритници  Mr. Green. Явно е решило да си връща за през нощта. То не бяха киселини, то не беше кокорене пред TV-то spoko Пък като знам, че днес сме на ЖК, да купим легълцето и др. работи, направо сън не ме хвана от нетърпение и превъзбуда  Mr. Green
Комарче, да Ви е жива, здрави и щастлива рожденничка. Радости да Ви носи на двамата с тате, а скоро и най-послушната кака да стане  nbirthday и да си изкара най-прекрасният рожден ден  Hug
Добре дошла на новата ни мама Laticia и леко доизкарване на оставащите дни  Wink
maia,  дано Антоан се оправи скоро, милото детенце, че и на него не му е лесно с такава кашлица. А на тези в работата  #2gunfire
Шопи стискам палци бебка да се обърне Praynig
Бубе поздрави Елито и да нацелува малката принцеска  Crazy
На всички , които са на преглед днес  fingerscrossed
  love001 от нас с бубето и приятен ден  Hug

# 132
най-накрая изчистих навсякаде.
малее,тука са ни нападнали едни миризливки,целия блок е почернял отвън от тях,немога да отворя вратите на терасите да проветря и през комарниците влизат гадините.немога да простра дрехите навън, заради тях трябва на сушилника вътре да ги слагам!!! ето винаги в такива моменти ме хваща яд защото  имам 3 тераси и немога да използвам нито една от тях
 newsm61
аз си излях мъката Embarassed

# 133
  • София
най-накрая изчистих навсякаде.
малее,тука са ни нападнали едни миризливки,целия блок е почернял отвън от тях,немога да отворя вратите на терасите да проветря и през комарниците влизат гадините.немога да простра дрехите навън, заради тях трябва на сушилника вътре да ги слагам!!! ето винаги в такива моменти ме хваща яд защото  имам 3 тераси и немога да използвам нито една от тях
 newsm61
аз си излях мъката Embarassed

Тези буболечки и на мен са ми най-големия кошмар! Не е ли късно вече за тях? Нас ни нападат само лятото в горещините. Довечера ще вали и ще ги измие, стискай зъби днес  Hug

# 134
  • някъде там......
Здравейте и от нас, тумбаланки! И ние сме от среднощните птици - в 3 часа се ококорих и няма заспиване до 5. То бива, бива, ама направо ми омръзна. Радвах се, че ще си отспя по време на болничния, ама си останах само с надеждите Mr. Green А от 3 часа малката не може да си намери място. За вчера - да не говоря.
Elleee вече сериозно ме притеснява. Дано няма нищо лошо. Гледам, че и във форума въобще не се е появявала от ониза вечер. В скайпа и днес я няма.
Ние след малко отиваме на док на запис на тоновете. Хубав ден на всички желая.

Общи условия

Активация на акаунт