Отговори
# 135
Комарче, Честито рожденничка! Да ви е жива и здрава!    bouquet
На болните пожелавам скорошно оздравяване. Че и аз отново съм болна  #Cussing out Направо се чудя как е възможно да ме хване същия вирус като преди 3 седмици.  newsm78
Момичета, да ви подсетя, че днес е деня  на българския лекар! Ако искате да поздравите докторите си! Аз по обяд отивам да я поздравя моята и съм решила днес да поговорим вече за раждането, да се разберем как ще действаме като дойде момента.
За Гинипрала - наистина съм по-склонна да се откажа. Със сигурност аз лично не мога да го пия без бета-блокер. А не ми се поемат рисковете на тия препарати. Май ще пазя плътно леглото още поне 10 дена. А така се зарадвах, че ще мога да се разхождам. Но нищо - здраве да е! Още малко остана!  Grinning

# 136
Ауууу Вале с тоя кекс Crazy отивам да търся такъв........... Thinking
Вчера се видяхме с моята бебка,настанила се е удобно в таза и шийката ми се е поизгладила,плацентата е започнала стареенето си и има отделни калцификати,нормално за тая седмичка,но до 3 седмички няма да родя Peace
Весел ден,отивам за сладкиши.... Confused

# 137
Utro,не се притеснявай за пропранолола.На мен ми го изписаха преди 2-3 месеца с гинипрала двама различни лекари,Гинипрала си го пия редовно ,а бета-блокера само ако ми стане зле на сърцето.Сега в началото на 9 ще спрем всичко и бебка бързо-бързо ше излезе

# 138
temi4ka много ти благодаря Hug.
Ще опитам но довечера или утре че сега отивам на зъболекар и после на разходка.
Комарче, Честито рожденничка! Да ви е жива и здрава!  ura
Моята дъщеричка също е октомври самоче на 27.

# 139
Здравейте и от нас двамата, все още сме 2 в 1. Аз чета всеки ден, но не пиша. Чакаме бебо да се появи след 3 седмици и ходя на по 2 седмици вече на консултация. Като бях там преди седмица доктора нищо не каза за евентуална дата за раждане, за сега сме нормално, нямал забележки към мен или него, само че на последните изследвания излезе, че съм имала лека уринарна инфекция. Изписа ми Бисептол за 5 дни, аз го изпих, но май не виждам полза. Някой имал ли е същия проблем и как го е разрешил?
Благодаря за вниманието........  bouquet Леко раждане на всички!

# 140
Здравейте и от нас  Mr. Green
Латисия  Hug
Мйче дано малкия Антоан се оправи бързичко  Praynig
Вале имай милост какъв е този кекс (страхотен) Crazy ей сега ще се разбере какъв съм кулинар  Mr. Green

# 141
Леле, кави са тия кексове бе!! Имайте милост към мързеливите домакини, моля вииииии Simple Smile
На мене днеска цял ден ми е криво - вчера така се изморих, цял ден кръстосвах като гламава нагоре-надолу, за капак вечерта и на театър ходихме с мъжо, та сега съм сущи парцал  smile3507 Добре че бебо поне не ме рита толкоз силно, иначе си мърда както и преди,ама не е особено активен, явно е съпричастен с мама.
И аз трябва да отида на запис на тонове, ама още нито веднъж не  съм ходила, а док каза, че е хубаво да отида поне един път. Та сега се чудя къде да ида...
shoppy-мими , никакъв шанс ли няма бебка да се обърне? ако е така, добре, че поне са ти казали по-рано за секциото, а не като тръгнеш да раждат да те "Изненадат".
Деница, наистина тия буболечки са ужасни. Някой ми беше казал, че сега име размножителния период, ама кой беше.. newsm78
Бубе, поздрави и целувки на Ели, дано скоро се приберат с бебка.
Ох, аз ще ви оставям, че така ми се доспа пак. Обаче в никакъв случай не трябва да заспивам, днеска спах до 12ч, и ако пак легна и заспя, кокоренето нощеска ми е в кърпа вързано!!!
Лек ден на всички ни!!!

# 142
най-накрая изчистих навсякаде.
малее,тука са ни нападнали едни миризливки,целия блок е почернял отвън от тях,немога да отворя вратите на терасите да проветря и през комарниците влизат гадините.немога да простра дрехите навън, заради тях трябва на сушилника вътре да ги слагам!!! ето винаги в такива моменти ме хваща яд защото  имам 3 тераси и немога да използвам нито една от тях
 newsm61
аз си излях мъката Embarassed
И в Бургас ги има сега. Не са чак толкова много, но пак е гадно. На остъклена тераса се бяха намърдали две. Разбирам ти яда, че сушиш вътре, при такова хубаво време на вън.

# 143
Здравейте и от мен,аз днес реших да не ходя на разходка,а да се заема сериозно с чистене,пране и гладене.
Имаме си и втора лондонска мама- Hug

Стискам палци на всички,които днес са на прегледи,а на болните дечица-скорошно оздравяване
Чакам и вече родилите мами да се включат с разказите си и снимки на малките съкровища  bouquet

# 144
Да ви успокоя, че май сега е периода на миризливките и тепърва ще започнат да ни досаждат. Поне при нас е така всяка година ooooh!
Бубе ще чакаме и днес да ни зарадваш с прекрасни новини от Ели и Анита Hug
Еле май наистина се губи дълго - дали тя ще се нареди следваща в класацията Wink

# 145
Абе мамчета моля ви кажете ми как избирате само част от пост за цитат  newsm78 много съм зле Blush

# 146
Привет и от нас Grinning Ние блажено поспахме почти до обяд.Легнахме след 1, ставахме през 3 часа, после на всеки час, но пак добре.И сега, ако легна отново ще заспя.
Така ми се върти главата...мерих кръвноот 102/86 и пулс 136, пак събирам границите и малко ускорявам пулса.Сигурно защото готвих, ама мога ли гладна да стоя.Пийнах два големи айряна със сол и сигурно като полегна ще се нормализира.Днес и аз съм на доки, да си взема документите и да видим какво ще каже тя.
Добре дошла на новата мама   bouquet
Мая, желая ти Антоан по-бързо да оздравява.
Сонче, вземи си тантум верде и пръскай гърлото с него.На мен много ми помага, гаргара с лайка и сода, смучи лукчета, прополки.ПО-бързо да ти мине!
Шамс, ти за къде си се разбързала.Ами рано му е още на бебо, нека си се развие хубавичко вътре на топло.
Хана, сладко малко коремче имаш.И секси фигурааа, каква си слабичка фиданка, ти ядеш ли Heart Eyes
Вале, ще ме пращаш довечера в кухнята да бъркам кекс.няколко седмици не съм правила и май е време.

# 147
Мими, слагаш целия цитат, и каквото не ти трябва от него го "кът"-ваш. Като внимаваш да не изтриеш най-горната част, където пише "Quote autor...", иначе няма да ти излезе цитата.
Аз да помоля за нещо - може ли да ми пратите линка към темата, където се обясняваше как се качват снимки във форума. Скоро имам повод и ми се иска да ви почерпя нещо по-така.

П.п. току-що открих, че имам стрии на левия "резервоар"  #Cussing out и то отдолу, как не съм ги видяла до сега?!! Уж се мажа всеки ден,ама явно кожата ми бая се е поразтегнала.

# 148
Здравейте!
Честито и на новите мами - да са ви живи и здрави бебоците и да ви направят най-щастливите родители на земята!
Аз бях на преглед вчера - всичко е наред с нас, бебето отговаря на седмицата, плацентата е добре, водите и те, поне още две седмици няма да се ражда. Иначе аз събрах багажа зародилното (почти - пелените и хавлийката са изпрани и съхнат, и трябва да купя само памперсите).
Вече окончателно си избрах количка - Кангару Вижън, червена (отказах се от Маг Ингланд)
Ако някой има мнение може да сподели.
По въпроса за безсънието - аз заспивам нормално, но се будя към 5 ч. и започвам да се въртя (до колкото мога  Grinning ) почти до 7.45, когато стаеам да събуждам дребната за градина.
Още нещо да ви питам - имате ли някакви статии за дишането по време на раждане? С тоя моя акъл забравих, че има лекция на 9 месеца в Бургас точно за това  Sad
Знам, че има материали в интернет, но като че ли нещо не ми се видяха много добре обяснени видовете дишане и кога как да се диша.
И още нещо  Embarassed - имате ли близки родили с епидурална упойка - за мнение, че се замислям по въпроса.
Благодаря, 4е ме изчетохте. Извинявам се за дългия пост, но то аз и рядко пиша, така че ми е позволено  Mr. Green

# 149
1countingsheep

Някой говореше за изследвания за  токсо...нещо си (сложна ми е думата, дори не съм я чувала  Embarassed ) ... За какво става въпрос и как се правят, че на мен даже на са ми го споменавали през цялата ЖК- дали съм ги пропуснала...  newsm78

Didi_83, изследвания за токсоплазмоза се правят предимно ако имаш домашни животинки и най-вече котка. Ако нямаш досег с такива животинки - не се притеснявай. По принцип не са задължителни. Ако пък си имала домашен любимец някога, то се предполага, че си си изградила имунитет. Няма старшно и без това изследване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт