Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 558
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Pate, милата Ина, как издържаш психически...кърмиш ли я? Лъчо макар че го кърмя също е с температура, но може да е от зъбите

Дина, ти пък защо се правиш на глуха, Али откъде да знае, че задава неудобен въпрос   Grinning сега са във възрастта, в която искат всичко да знаят и са толкова прями, и ние сме на вълна Защо?Къде е ...? Какво е това? Кой....? и това нон-стоп. А най-обичам аз като я питам защо е направила нещо лошо, някаква беля и да ми отговори "Защото така." 

Снощи Писи се вихри в танци пред телевизора, гледа Dancing stars, горката толкова се опитва да ги имитира, че една от танцьорките като си свали полата, нашата веднага си захвърли долнището на анцуга да не остане по-назад. Яд ме е,че не можах да я снимам.

къде сте всички?

Кате, стискаме много палци!!!

# 46
Здравейте!
Благодаря ви за подкрепата!
Втората операция на Елина ще е на 2ри декември живот и здраве, дано я задържим здрава.
Стискем палци болничките да оздравяват бързо.
Кате, дано и при теб мине по вода раждането!
Оше веднъж благодарим ви от сърце

# 47
Терина ,от цялото си сърце се моля всичко да мине успешно  Praynig от онзи ден когато писа просто непрекъснато ви мисля и ми е много кофти /затова и не пиша в темичката, просто нямам настроение  Sad/ чета ви редовно иначе.
Алекс пак е болен ,изкара на ясла точно 2 седмици  Tired сега е с Т  и цялото му гърло и устата са в афти  ooooh! ако някой има идея с какво да ги лекуваме -казвайте .

# 48
Здравейте.
Терина,и аз се моля и надявам да успеете и да има добри резултати. Praynig Стискам палци и ще се опитам и аз да помогна с каквото мога.
Пате,и вие бързо да се оправяте!
Кате,стискам палци и на теб всичко да мине нормално и скоро да има хубава новина!
Наде,и на мен ми се ходи на Депеш,въпреки че бях предния път.Много са ми любими.Дали ще има билети по-натам,защото отсега не ми се купуват чак за догодина newsm78
Виктор още е с кашлица и се отглежда с баба си.

# 49
Мики , за афтите - като бебета им изписваха - дактарин орал гел - аз съм го прилагала и върху себе си - ако го намериш (преди две години го нямаше по аптеките) - прочети листовката , че моя е внос от Белгия и малко трудно я разчитам Laughing

# 50
Мики , за афтите - като бебета им изписваха - дактарин орал гел - аз съм го прилагала и върху себе си - ако го намериш (преди две години го нямаше по аптеките) - прочети листовката , че моя е внос от Белгия и малко трудно я разчитам Laughing
Цеци, снощи и в аптеката като питах ми го препоръчаха и го взех. Имаме вече 3 приема ,дано  по бързичко да има ефект ,благодаря ти все пак  Hug

# 51
  • In the jungle out there..
Мики, Никола лятото изкара един вирус с афти и като прочетох, че минават за 1-2 седмици, лошо ми стана #Crazy Казаха ми, обаче да намеря Гранофурин, онова зеленото, че много добре действало. Едвам го открихме, приготвя се в една дерматологична аптека, Меда се казва и се намира тук. Като излизах от подлеза, се пада точно над него отляво. Ако щеш вярвай, точно 2 дни го мазах и нямаше и помен от афта. Мнооого съм доволна. Друго изпитано лекарство е сода с мед, обаче Никола повръщаше от него Sick

# 52
terina Hug МНОГО искам да се оправите, да не се вкости ушето, господ да бди над елина и да ви дава много сили.

от няколко дни се каня да пиша и да се похваля, че кайо е почти здрав, и май закъснях Simple Smile пак е с нов вирус. ама се справя за сега геройски и мъжки. все пак си мисля, че хомеопатията му помогна да пребори вирусите доста по-лесно, отколкото преди. Пате, стискам палци да се оправите.
ходи на ясла да помага на една жена която казва се Леля да не плачат децицатаи затова защото да. така завършват и при нас разговорите: Защо го направи !
За това смених тактиката. Обяснявам какво лошо е направил и го оставям наказан на леглото, голямо страдание пада, и се впечатлява. не му идва наум да се мръдне от леглото, плаши се ако съм сериозна, и се карам. и страда. супер Mr. Green в смисъл, после известно време не прави белята, за която е бил наказан, дава резултат. най-важното е да си вярвате, ако решите да го пробвате. много са хитри и веднага ще ви усетят, ако дори за миг се усъмните, че ще мръднат от мястото за наказание.

Дина, още от случката с Али и паркинга на  практикер си мисля, и все си мисля да не споделям какво си мисля Joy ама ще си кажа. съзнавам колко са различни нашите деца, и съвсем не твърдя, че съм права, просто споделям опит, който работи добер с моето дете, което съзнавам, че е малко странно хлапе на моменти.
понеже съм се опитвала благородно да го послъгвам 1-2 пъти... резултатът еше трагедия в 4 действия... веднага ме хваща в лъжа, следва обида и отчаяние, как така мама лъже... и тн... та при нас няма залъгалки, залъгванки... папкай, че баба меца ще дойде, или неистински обяснения на реални ситуации. на въпроса : Този гълъб защо е легнал на улицата и крилото му е настрани, отговарям: Не е внимавал, някоя кола го е ударила, размазала, той е умрял и сега никога няма да полети , няма да играе, няма да се гушка с майка си.
(осъзнавам, че това е крайност почти до еретизъм, но при нас действа).
резултатът е:
Мамо, дай ми ръка, Нащото на улицата живеят коли и ние не искаме да намачкат ни като гълъб на паркинг. 
учудващо спокойни приема всичко, което е истина. стига да го обясня адекватно и без недомлъвки. знам, че повечето хора се опитват да подсигурят спокойно детство, лишено от тревоги, малко захаросано. аз си мисля, че рано или късно ще осъзнаят истината за живота и неговото разнообразие, и тогава шокът ще бъде по-голям. сега кайо просто приема това за нормално и еталон, и това е. уча го а се съпбразява с живота и да разсъждава как да постъпва. но, както казах, той доста странно реагира в повечето ситуации. изобщо не се опитвам да давам акъл, просто споделям гледна точка и даже по-скоро опит. съвсем напълно съзнавам, че Али е много чувствителна, просто си мисля, чепо-добре от малка да се научи как да се справя с емоциите си и света около себе си (в нейните си размери) от колкото да продължава да се терзае като голяма. дано не се случи, разбира се.
още съм дупчена и от години не съм била така зле, за това не пиша. знам, че ще ми ми не скоро... ей го къде е април Joy 
гушки, отивам да лягам

дори не ми се занимава със снимки....

# 53
  • София, център
аххахаах... друг път съм казвала как Мария гледа лъва, който яде прилично омазан в кръв една газела-"А, лъвът папка!!!"...  hahaha

Сега е времето за много неща да се кажат.... според мен деееее, защото сега децата ще ги възпримат като факти, и ще пропуснат с какви емоции са натъпкани ( и то най-вече нашите емоции ).

ох заспивам, нямам сили... smile3524

целувам ви

# 54
Здравейте народе,

тия дни нямам време да пиша, а и не м се чете и пише Tiredмного съм изнервена и уморена. Вчера бях на ръба да си взема чантата и да си тръгна от офиса завинаги. Нещо ми прекипя, омръзна ми да работя нахалос и да се опитвам да угодя на всички. Планираната ни почивка се отменя за след седмица, а аз мечтая за нея от сума време и имам чувството, че ако не се махна от тая София ще гръмна. Снощи и Алис биде ошамарена, което ми коства слушане на рев и доскъсване на нервите. Та, така, предполагам не сте изненадани, че съм в дупка Tiredважното е, че като попитах Али - доволна ли си от живота си?, тя отговори - да, много! и след две секунди попита - а, какво е живот? Laughing важното е, че детИто е доволно.

Калинче, споделяй, бе. Не си падам аз по директните обяснения. Засега превключвам каналите като има насилие и избягвам да обяснявамс случките и ситуациите житейски ачик. Алис се е метнала на мен, туй е ясно. Преди време, не помня дали ви разправях, някаква жена в магазин й направила забележка, че пипа някакви буркани. И наш'та оревала света, че лелята й се карала. Иначе не я плашим с измислени герои, даже напротив категорично съм забранила да се споменават. Но тя сама въплащава страховете си в най-елементарни герои от книжки - вълка, мечката и пр. Мисля, че е етап и ще отмине, няма да е вечно предполагам. Факт е, че възпримена нещата по-емоционално, и не смятам, зорлем да я променям. В крайна сметка има нужда и от такива хора LaughingДругото, което си мисля е, че реагира по-скоро на агресията, а не на самия образ. Защото като бяхме в театъра например, като се появи вълка, тя не реагира, но се разплака като тръгна да бута и дърпа едното прасе.

# 55
Хубавата новина дойде!
Днес в 11 часа Катето е станала мама за втори път! Малката принцеса Ева е 3200. И двете са добре!
Повече подробности като чуя щастливата маминка - засега инфото е само от разълнувания татко!

# 56
  • In the jungle out there..
Еййй, браво!!!

Честито, Катенце! Много здраве и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
  • София
Честита малка бебка, Кате  bouquet Да е много здрава, да радва цялото семейство.  bouquet

# 58
Честито и от мен! Да е здрава и много радост да ви носи   bouquet

# 59
  • София
Честита малка принцеска,Кате! HugДа ви е жива и здрава,много да ви радва и много да се обичкат с бати!На теб желая бързо възстановяване!

За обясняването на малките...,аз съм някъде по средата Wink,нито съм твърде директна,нито пък го баламосвам,гледам хем да му казвам истината,хем пък да не е твърде плашещо,опитвам се да олекотявам нещата...

Дани през ноща много кашляше и днес не го пуснах на ясла,ще си поседи в къщи 4 дена и в понеделник ,живот и здраве,пак.Ще пиеме сиропи,ще капеме капки,пък дано се оправи.

Кали Hug,Дина Hug,излизайте бързо от тез дупки,да не идвам да ви вадя аз!
Всичко ще се нареди,нали знаете,че след неприятностите винаги идва нещо хубаво,дано по-скоро дойде и при вас! Hug

Терина Hug,много мисля за вас и горещо се моля,този път операцията да е успешна!Видях,че темата ти е закована в Клюкарника,дано повече хора отликнат на зова ти и бързо да съберете паричките!Успех и много кураж!

Общи условия

Активация на акаунт