Евичка,добре дошла в МАРТенската ни тайфа!

• 26 891
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,милички! Hug

Веси,често момиченце отново Hug,радвам се,че всичко е наред!

Ние сме добре,Дани цяла седмица не беше на градина,нищо сериозно, малко хрема и лека кашлица,но го задържах по-дълго време в къщи,от понеделник вече ще е на линия Wink
Доскучава му в къщи,чудя се какво щяхме да правим цяла зима ако не беше на градина,дано е здрав и да ходи,де.

Зори Hug,ето ги http://axelbg.net/details.php?id=21908 и http://axelbg.net/details.php?id=21774

Бързо оздравяване на всички болни дечица! Hug

# 91
  • Варна
Здравейте, милички.
Честита дъщеричка, Кате! Много хубаво име сте избрали! Да сте живи и здрави всички!  bouquet
Веси, честита девойка и на теб!  bouquet
Не мога да насмогна с четенето. Напоследък не ми остава време за компа с това дежурно ходене на вилата. Но няма как, заради Габи ходим често-да си я видим в сряда вечерта, взимаме я в петък и я връщаме там в неделя. Постоянно събирам и разхвърлям багажи, мъкнем насам-натам и така. Децата са добре, беснеят, лудница. За нищо не ми остава време. За събота хидяда неща съм замислила и въобще не знам как ще сваря и с половината от тях. Rolling Eyes Живея за почивните дни, когато сме си всички у дома. Цяла седмица броя дните до сряда, когато отиваме да си видим момиченцето и после до петък, когато си я взимаме. Sad В неделя целият свят ми е крив и чак я докарвам до рев. Cry
Хубавото е, че в работата нещата уж вървят добре. Шефката днес най-неочаквано ме похвали, но аз все не мога да се отпусна и съм на тръни. Важното е, че са доволни от мен. Rolling Eyes
Другата добра новина, е че Преслав днес за първи път не рева като го оставях в яслата. След четири месеца доживях... Crazy И още едно хубаво нещо ми се случва от няколко дни-уредихме си транспорт до яслата. Баща ми идва да ни вземе сутринта преди работа и не се налага да го водя с тролея, което е огромно облекчение за мен, пък и за детето. Та тук-таме има светлина в тунела. Wink
Денерис, голяма си скица, признала съм те. Joy Дано да се оправят нещата при вас. Hug
Болничките да се оправят. Hug

# 92
Е, хайде и аз да напиша два реда: Симба, благодаря, Али и тя два дни с усмивка влиза, уж няма проблеми, ама като я взимаме винаги се разплаква, все едно с нетърпение ни е чакала. Гадното е пак, че почна много често да се напишква и аз сутрин и обувам памперс гащи, защото в яслите за съжаление още е студено, поне в нашата доста и не искам да настива, а и тя като е закашляла от неделя, всяка сутрин се събужда като по часовник още в 6 с кашлица, давам сироп вече пети ден, но не се подобрява, а в яслата не кашляла.
А, и днес се разведох, незнам дали не ме четат, но не ми и пука, да ви кажа колко много се изтормозих покрай този развод и за съжаление като гледам цял живот ще слушам разни безобразни приказки, но се надявам с времето да спра да им обръщам внимание, Алекс да разбере избора ми някой ден и дано имам втори по-добър шанс в живота  Wink.
Хайде дано лошото при всички ни остане зад гърба ни и само хубави неща да ни се случват, а и празници идват, даже в големите маркети са пуснали коледна украса вече. Болничките бързо да оздравяват.
Лека и спокойна вечер

# 93
Силве, не давай сироп на Алекс щом кашля само сутрин най вероятно това е секрет от носа който се събира през нощта ,промивай нослето сутрин и вечер със стеримар  Peace имахме и ние такъв период.

# 94
  • София
Тася, защо не мога да ги отворя  newsm78 Изтеглих ги , но не ги отваря. Някаква програма ли трябва да имам Thinking

# 95
Силве !!! ЧЕСТИТО !
Simple Smile
Сигурна съм, че голям камък ти се е стоварил. Изобщо не знам как може дори една мисъл на вина или съмнение да ти мине. Имаш право да избереш по-доброто за себе си и за дъщеря си.
Hug

# 96
Забавна съм била, моля ви се Crossing Armsми реших, че е крайно време да спра да се тръшкам за всичко Grinningапропо в Алиния случай, съм много доволна от комбинацията Цитросепт, Вит.Ц и Осцилококцинум. От всички тя се разболя последна и оздравя първа. Другите още се влачат, ама не мога и тях да ги мисля, не са малки, да се лекуват. Аз все пак развих някакъв зловещ фарингит, но го лекувам с чайче, а гласа ми е като на секси пушачка и пияница след як запой:crazy:

Силве, айде честито Hugда ти е здраво детето, пък хорските приказки да не те бъркат. Изненадана съм,че в наше време още има такива. Айде едно време, по соца, хората си нямаха друга работа и се вреха, където не им работа. А за Алекс не бой се. тая работа не е като по филмите, където детето намразва майка си и в пубертета бяга при баща си. Нашите деца имат повече акъл в главите си Wink

Герчо, какво стана с Катето, изписаха ли ги?

Ох, мойта щерка ще ме умори като се вози в колата с мен ooooh!изправя се отзад и почва да размахва юмрук на колите и се почва едно "спрете, ей коли, мама минава...чувате ли, МОЙТА МАМА МИНАВА..."и така до безкрай Crazy

Кате, голяма лудница ви е така, както го описваш. Звучи уморително...

# 97
Денерис ,при нас положението в колата е почти  същото ,Алекс се вози прав и крещи ,,айде карай бе чукчо,, /като чукчо означава тъпчо/ но въобще не го отварям ,че я казва грешно за да не се срамя после някъде като се изцепи.
Аз преди малко изпратих Симона на екскурзия от училище на Рилския манастир и сега умирам от притеснение  ooooh! първо мислех да ходя с тях ,но ме хвана срам и реших да оставя детето на спокойствие ,а на всичкото отгоре няма и Алекс после кай да го вземе от градина ,та сега ще си седя в нас и ще я притеснявам по телефона  Embarassed

# 98
Катето си е вече вкъщи. Всичко е наред. надявам се уикенда да ги видя

Силве, честито и от мен! Това си е повод за почерпка... Както се казваше в един стар лаф - По-добре сама, отколкото зле придружена... Ако някой има някакви коментари, гледай да му обясниш добре да си ги пази за себе си... 2008 година сме в крайна сметка.

# 99
О, благодаря ви!
Абе незнам каква е кашлицата, но тази вечер сме пак с Т, та утре ще видим. Баба ми естествено пак ме обяви за най-лошата майка, защото не съм я завела на лекар, другите как си гледали децата, а аз...
Хайде, утре ще пиша, лека

# 100
Силве, честито и от мен, дано бъдещето ти предложи по-добри времена и много късмет! Ама баба ти все такива ги приказва, кажи й ,че в много случаи е по-добре като са леки признаците да си седи вкъщи детето, а не да го разнасяш по лекари, където да лепне някой вирус допълнително. Аз съм сигурна за два пъти,ч е Писи лепна вирус точно докато сме висяли за консултация пред лекарския кабинет.

Наде, най-вероятно и Лъчо е бил болен от вируса на Писи, защото дори и аз от вчера се поразболях със същите симптоми, но се оправяме вече,правихме и изследвания, наистина като са две деца и само си предават бацили, ужасно е. С нашата ясла не знам до къде ще я докараме, два дни ходи, две седмици вкъщи....дано успее следващият път да изкара поне седмица да видя реално какви са й впечатленията, а не само да крещи Искам мама Даниииии!

Денерис, Мики, аз понеже не карам кола, Писи вика на шофьорите от мое име  Joy "айде чакайте да минеме бе, чакайте малко"

# 101
Денерис, Мики, аз понеже не карам кола, Писи вика на шофьорите от мое име  Joy "айде чакайте да минеме бе, чакайте малко"
Много са забавни децата  Laughing Като бяхме в Щатите и моите племеннички така викаха по колите "Айде бе другари!Какво се мотаете!".Сега и Виктор така Laughing
Хубава седмица на всички!

# 102
Здравейте, мамчета  Grinning Как я карате  Grinning

Силве, честито ново начало  Hug Сигурна съм, че си взела правилнот решение за теб и малката  Peace

Герчо, ще ни пуснеш ли някоя снимка на мама и бебе  Grinning  baby_neutral

# 103
теди 4естит рожден ден,вси4ко най хубаво ти желая  bouquet
И аз 4акам с нетърпение снимки на Еви4ка Hug

# 104
Теди, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет, любов и семейно разбирателство!

Ами ние още сме болни, от вчера е на антибиотик, но само да вдигне малко Т и веднага става една отпусната и й се спи, направо я стопи тая Т, никога не съм я виждала такава, каква беше тая болест незнам. Яде само кисело мляко чат пат и това е, абе думи нямам, сега пак лежи.

Хайде, лек и успешен ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт