.
. 
и на всички празнуващи днес. 
Ех,много пухкаво и сладко.
Вече нямам търпение да се върна на работа за 6 месеца и да действаме по въпроса. 

И понеже в къщи само аз изхвърлям кофичките по различните стаи, нямам проблем с разделянето 
Така, че сега съм решила да взема кофа и за тях, за да е по-прибрано 
Само за стъкло има отделен контейнер.

Първо и аз да честитя малко на патерици именния ден на всички празнували вчера 
вчера и аз бях именничка и по този повод да ви почерпя малко виртуално

и докато за части от секундата си мислех ,че ето непрекъснато сме с гости ,но точно на именния ми ден няма да има кой да почерпя ,35 минути по късно имах около 7 човека гости и един много активно присъстващт на скайпа ,че е командировка за 3 дена извън БГ
съответно това децата въобще не ги интересуваше и от 8 часа чистя и въртя закуски
/ а стъкло почти не хвърлям защото ги носиме на село за зимнина бурканите и шиетата
та си ги събираме в пликче така или иначе .
сега трябва да продължа с чистене ,пране , писане на домашни и т.н. 
та си ги събираме в пликче така или иначе .
щото, таковата де, основно това ни е стъклото на нас 
А нещастният ми мъж днес от 10 сутринта, та допреди малко се занимава със смяна на гумите на колите. Опашките били страхотни
пуст мързел как не се сетихме по-рано. Пък на мойта кола се оказала супер изкривена едната джанта /щото има стар удар/ и човекът се учудил как въобще съм я карала тая кола. Има късмет пущината, че толкова си я обичам, че както й сменяме по някоя джаджа всеки месец ми излезе баси кяра да я имам

Вече си имам първия акт
Викам - Ще викаме КАТ тогава
Ще си изкавам един ден ден там да чакам акта, но няма да му дам 300лв за нещо, което ще му струва 20лв и ще си вземе на всичкото отгоре обещетение от застрахователя
КАТ-аджията каза, че сигурно акта ще ми е само 20лв пък ще видим
Аз й слагам по много на Маги. По 3кубика във вска ноздра. После духаме носа и останалото го издърпвам с приспособлението за прахосмукачката. Да ви кажа страхотна работа върши това нещо
Отпушва всякакви хреми. И, като й капвам капки на толкова добре отпушен нос, хремата й минава много по-бързо 

ама няма връщане назад.
Ще взема да мрънкам новата кола да има такара глезотийка Препоръчани теми