,,Ясновидци,,-сезон втори.

• 32 181
  • 463
  •   1
Отговори
# 105
Сегашната Баба Яга ми е много любопитна като типаж. Rolling Eyes

А Христо също ми е фаворит. Peace Има страхотно излъчване това момче.

# 106
  • Банкя
Наистина добър подбор тази година, но да видим как ще се справят със задачите...
Може би следващия път ще си набележа фаворити, като видя как реагират при еднакви условия. Peace

Иначе Христо и за мен е много добър, но ако той спечели, ще излезе, че леля Василка от Кюстендил е познала. Shocked

# 107
Акси, ако се сещаш леля Василка каза още, че се вижда на втора позиция  Mr. Green. А аз честно казано смятам, че от другите участници има по-добри от нея. С други думи АЗ не я виждам сред първите трима  Mr. Green!

# 108
Христо и Марияна ме впечатлиха мен засега,ще видим по нататък кой как се справя.

# 109
  • Банкя
benighted И аз не я слагам сред първите леля Василка и не мисля, че ще стигне много напред, но пък единствена тя сподели предположение, как ще се справи и кой ще спечели. Peace

# 110
Аз пък се надявам екипът да не подсказва на някои от участниците, както беше миналата година. По-скоро да го включи като клауза в договора им-че нямат право да разгласяват нещо от кухнята дори пред най-близките си, защото в първия сезон някои се разприказваха и убиха всичко детско у мен.

# 111
Сегашната Баба Яга ми е много любопитна като типаж. Rolling Eyes

Ако иде реч за баба ви Иванка - познавам я. Според мен е хахо, но ще видим. Освен тва ме е шубе от нея и ми е неприятна. Мъжът й е нещастно момче, за него ми е мъчно. Бил е обещаващ спортист, а баща му го е направил на олигофрен.  Sad Сега е нон стоп пиян и се държи ненормално. Хората там го викат да сече дърва и подобни, дават му някакви пари и той тича да ги изпие, щото иначе Иванка ще му ги вземе.

# 112
  • густо майна Филибето
Julie, момчето каза че е с епилепсия. Болестта е страшна и не се ограничава само с припадъци, а това, че пие само му вреди повече.

Роби ми е много сладък Blush  Христо ме впечатли с дарбата си.

avicom, нали ни казаха вече кой ще е победила в МА - наше момиче и македонско момче Simple Smile Сега ако всички го повярват, няма как да не стане, това внушението не е шега работа (Сергей:"вземи червеното кубче, вземи чевеното кубче") Mr. Green

# 113
Не знам дали е епилепсия, това за сефте вчера го чух. Но че баща му го е бил като куче - в това съм сигурна. Но пък сега с баща му се държат като с куче, то всичко се връща.
Ако пие лекарства за епилепсията, трябва да е умрял, комбинирайки ги с алкохол.
Вчера, като го гледах, направо не го познах, изглеждаше съвсем нормално. Кво ли не правят медийните изяви с хората.

# 114
  • густо майна Филибето
А баба ти Иванка как се беше боядисала, първо реших че е с шапка Laughing

# 115
Хахахаха, всеки път като я видя е с различна коса и все в безумни цветове.

# 116
  • густо майна Филибето
Чета хороскопа на Сергей, направен от Алена :

"Не бива да прекалява с жаждата си за власт и господство, дори и заради интуитивния спомен, че я носи от свой минал живот. Сега иска бързо да си  върне върховите позиции........За съжаление в личностен план е неконтролируем. Не се подчинява на никого и на нищо. Върви по своя път,  обикновено  различен от общия. Иска му се да притежава цялата власт над света и хората. Знае и пътя, по който да я постигне."

Shocked

Сетих се и за дъщеря му - "Поговори с учителя..." Явно знае как Wink

Много скорпиони виждам - или като зодия, или като асцедент.

# 117
С малко закъснение, но изгледах предаването в сайта на бтв. За съжаление не беше цялото, не знам защо така... Като мнение за предаването - впечатлена съм! Наистина миналото предаване бе смехория в сравнение с това.Участниците са мн добри, или поне така изглежда на пръв поглед и ще го следя с интерес Simple Smile

# 118
  • София
Много интересни участници, браво!

Баба Яга чак ми стана симпатична, на фона на попа и всички, дето се чудят как да я натирят. В началото я взех за безобидно куку, но като видях, че няма пропуск на тестовете   #Crazy
Не ви ли направи впечатление, че дадоха само 3-ма, на тестовете с карти и фигури? Другите да не би да са се издънили на тях, или ги пазят за по-нататък  newsm78

Очаквам голям гаф с един от анонсите, като мине епизода, ще коментирам.

# 119
  • густо майна Филибето
Много ми харесва рекламата - ясновидците виждат бъдещето с Нова Бразилия Joy

Общи условия

Активация на акаунт