,,Ясновидци,,-сезон втори.

• 32 175
  • 463
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia, BG
Интересно започва, но не можах да си избера любимец..Миналата година Николетка веднЪга ми легнА на сърцето  Mr. Green Тази година никой не ме грабна така. Като че ли най-симпатичен ми е Роберто

# 91
Обещаващо начало !
Приковаха вниманието ми от раз - имам чувството, че този сезон ще е по-успешен (това вместо запис )  .

Peace абсолютно съм съгласна Simple Smile ще гледам и втория сезин с кеф  Peace

А  къде ли е снимано? Сградата много прилича на народното събрание Thinking

# 92
  • Пловдив
Хареса ми. Този път май участниците наистина имат някаква дарба... Ще го следя!

# 93
Записвам се при вас! Обещаващо начало. Симпатични са ми двете млади момчета - Даниел и Роберто, но ми е особено интересен човека, участвал в експерименти на КГБ (забравих му името). Дано да е силен сезона, за да има шанс и за трети Wink понеже предаването е значително по-различно от останалите в ефира!

# 94
  • Добрич
Привет и от мен!
Хубаво начало, Вокил.  Wink
Аз вече си имам "любимци". Това са - Сергей, Даниел, Роби и Христо!
Двете жени - онази баба и тази 50 год. са ми неприятни.
Жената от Варна - пощальонката и момчето, което пее в таверна - нямам още мнение - колебливо ми е около тях.  Laughing

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 21:49 от kadrokosa

# 95
Аз вече си отразих 3-ма любимци.
Христо
Роберто
И Пощальонката от Варна.

# 96
  • Добрич
Кой беше Христо? Таверната или последният участник?

# 97
Последният е Христо. И на мен ми направи впечатление колко много позна на жената  Shocked

# 98
  • Добрич
Mersi, Linn, отивам да се редактирам в постинга си с любимците.  Wink

# 99
А аз се впечатлих ,че е станал Християнин,при условие,че семейството му са мюсюлмани Peace

# 100
Ауууууууу, за малко да изпусна темата  ooooh!  Mr. Green.
Струва ми се че този път предаването ще бъде по интересно от миналата година. Родителите ми са ходили преди година-две при Христо. Казаха, че наистина много познавал  Rolling Eyes.
Иначе ме потресе пощаджийката като каза, че на 4 години предсказала смъртта на бащата на съседката.
А чалгапевецът гледаше малко като ВерчИтУ  Shocked.

# 101
  • There I was on a July morning
Да се включа в темата.
На мен Христо ми направи най-силно впечатление с интересната си съдба и точните попадения при гадаене на кафе.

# 102
  • София /Абсурдистан
И на ман Христо ми е фаворит, много му е силна дарбата  Peace

# 103
  • Благоевград
Здравейте! И мен силно ме впечатлиха участниците.
Ето ги и тях ( за тези които са пропуснали предаването) :

http://yasnovidci.btv.bg/profiles/category/2

bouquet

# 104
Mай във този сезон борбата за първото място ще е доста оспорвана.Много ми е интересно,като гледам какви даровити хора са избрани се чудя какво са правили някои от участниците в първото издание като този с махалото и др. на които вече не им помня имената.

Общи условия

Активация на акаунт