,,Ясновидци,,-сезон втори.

• 32 113
  • 463
  •   1
Отговори
# 210
ЕЕЕЕЕЕЕ, Немо, просто не е погледнал тия всички неща, които си изброил, не бъди дребнав. В сайт за майки е, по-логично е да си жена, а не мъж. Всъщност като ощипана госпоица се държиш в момента.

# 211
ЕЕЕЕЕЕЕ, Немо, просто не е погледнал тия всички неща, които си изброил, не бъди дребнав. В сайт за майки е, по-логично е да си жена, а не мъж. Всъщност като ощипана госпоица се държиш в момента.

А той е в шоу за Ясновидци  Joy Joy логично е да се сети  hahaha hahaha

Много се връзвате  Joy Joy

# 212
Ние се връзваме? Стига бе  Mr. Green

"това беше уловка към форума, но никой още не се е сетил да ме нарича така"

Това ме уби, честно. Излязохме тъпи патки, които не можем да се сетим за тази елементарна уловка.  Joy

# 213
Тарифата на Ивелина беше 50 лв. Поне до преди месец-два. Vockil, би ли ме светнал как се правят предсказания по телефона и то чрез смс, както практикува вашата победителка?  newsm78

# 214
Екипа на Ясновидци кво го интересува след като е спечелила каката от кво е решила да прави пари? Може - прави. На мен никой няма да ми върже, на нея й връзват. Какъв е проблема?!

# 215
  • София
Това шоу е развлекателно, хайде да не го превръщаме в институция!
Но както и другите риалита, като "Пълна промяна", да речем, има много реклама и в крайна сметка, Шушон е права, че един такъв формат може да се окаже доста брутална реклама на шарлатани.

Лично аз искрено се надявам да има екземпляр като баба Йога, щото ме кефеше максимално.
Относно способностите на местните ясновидци съм крайно скептична, но това не пречи да ме веселят от екрана.

# 216
Винаги ще има хора, които ще дават пари на шарлатани и за това винаги ще има шарлатани. С или без Ясновидци.
Аз, за да не попадна на шарлатани, изобщо не давам пари за такива услуги  Mr. Green

# 217
  • София
Аз никога няма да забравя как бях завлечена от една дружка при такава особа. Признавам, парите, които оставих си струваха, защото рядко някой ме е карал да се смея дни и месеци след това. Споменът си заслужаваше кинтите.

# 218
Най-големите мошеници (обикновено най-популярните), естествено няма да се вяснат в такова шоу, защото ще им избяга клиентелата.  Tired Вече видяхме резила на Маг Сибила, по-известна в Ямбол като Мама Диди.  Rolling Eyes

# 219
Макси Била, искаш да кажеш  Mr. Green
Е тия са най-кофти, като ги гледам по ТВ и ми се драйфа.. и хората вярват и звънят. Най-много ме кефи оня със "синдрома на емоционалния срив".

# 220
  • София
Макси Била, искаш да кажеш  Mr. Green
Е тия са най-кофти, като ги гледам по ТВ и ми се драйфа.. и хората вярват и звънят. Най-много ме кефи оня със "синдрома на емоционалния срив".
А, да, бе, оня, с многото деца, дето за някакви петна по врата говореше и продаваше препарати за целта. Хо-хо Mr. Green

Наскоро една, с вид на застаряваща фолк-дива, видях по телевизията. Много тунинг по нея, много нещо. Та тя рече, че била личната врачка на един много известен политик, който щял да стане премиер сега Joy Joy Joy
Тя му помогнала. Mr. Green

Шоуто много губи и от липсата на персоналната жрица на Берлускони. Познавам я от времето, когато обикаляше заведенията на София, че и вкъщи е идвала, ама тогава извънземното й още не я беше споходило. Twisted Evil Mr. Green

# 221
А помните ли, през 90-те години, когато беше бумът на екстрасенсите и всеки втори си говореше с извънземни, имаше конкурси "Феномен" или нещо такова беше. Никой от тези, които спечелиха сега не се показва. Всички се напечелиха и се покриха.

# 222
  • София
Аз не го помня.
Помня Кашпировски обаче Crazy
Всъщност, помня и Кики.

# 223
А помните ли, през 90-те години, когато беше бумът на екстрасенсите и всеки втори си говореше с извънземни, имаше конкурси "Феномен" или нещо такова беше. Никой от тези, които спечелиха сега не се показва. Всички се напечелиха и се покриха.

Бум-ът не е заглъхнал ... май  ooooh!

http://www.vbox7.com/play:3a3c3dfa

http://www.vbox7.com/play:6d436417

Лошото е че само господари-те ги базикат.  Confused

# 224
  • София
Ох, много са сладки. Сега си имат и собствено шоу, режисирано, пипнато, изобщо радост голяма са ми.

Общи условия

Активация на акаунт