,,Ясновидци,,-сезон втори.

• 32 139
  • 463
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Или си ясновидец или не си. Иначе може и с налучкване ...  Whistling

Не съм съгласна. При някои са развити едни способности, при други - други.
Това, което ми прави впечатление е, че всички участници сякаш черпят информация от водещия или от човека, за когото трябва да кажат нещо. Все едно "влизат" в мислите им.

# 346
  • There I was on a July morning
Това, което ми прави впечатление е, че всички участници сякаш черпят информация от водещия или от човека, за когото трябва да кажат нещо. Все едно "влизат" в мислите им.

Това беше и мнението на Астор изказано в миналия сезон на предаването, че участниците четат информацията от човека срещу тях. Твърде вероятно е да е така, по-интересно е дали могат да познават бъдещето.

# 347
Немо, нима в сферата, в която работиш, умееш абсолютно всичко? Няма 100% ясновидец и ако очакваш някой да има успехи във всяко едно изпитание, потърси друго шоу.

За справка: според едно изследване Ванга познава в около 60% от регистрираните случаи.

# 348
Sigurno moite komentari shte se triqt,zashtoto ne sa udobni!No za svedenie,Vanga (bog da q prosti) ne i obrashtaite kokalite,poznavala e 50%,a ne 60%!No vse pak ima i drugi forumi,i nishto i nikoi nqma da mi poprechi da pisha za napred!

# 349
  • густо майна Филибето
Абе ти си пиши, но го прави на кирилица, ако  искаш изобщо някой да те прочете.

# 350
Къде пък и кога е правено изследване на Ванга?

# 351
Руснаците са и правили. Е виж в неосет.нет имаше филм за нея, но не го свалих, че беше на руски.

# 352
Или си ясновидец или не си. Иначе може и с налучкване ...  Whistling

Не съм съгласна. При някои са развити едни способности, при други - други.

И аз така си обяснявам повечето точни попадения на ясновидците(изобщо) в неща от миналото, отколкото познаване на неща от бъдещето.

Аз по принцип съм много скептична и не вярвам в такива способности, търся винаги разумното обяснение на нещата, макар, признавам си, да ми е любопитно и да се изкушавам да попитам две-три неща, ако имам контакт с подобен човек. Но като цяло не вярвам. И също така смятам, че на такива като мен не им познават много. Точно поради факта че не вярвам и може би бих сложила някаква бариера, която не може да се пробие. Не бих се отпуснала на такова място, не бих приела всичко за чиста монета и предполагам, че поради тези причини не биха ми познали нищо  Wink

# 353
Това с 50-те % процента ясновидски способности малко ми напомня на прогнозата за времето и предвижданията за дъжд на следващия ден с вероятност 50% . Което с иначе прости думи може да звучи и : Утре мОе да вАли , ама  мОе и да не вАли! Какво по-точно от това! Mr. Green

# 354
Немо, нима в сферата, в която работиш, умееш абсолютно всичко? Няма 100% ясновидец и ако очакваш някой да има успехи във всяко едно изпитание, потърси друго шоу.

За справка: според едно изследване Ванга познава в около 60% от регистрираните случаи.

Тогава можем да говорим за " налучкване " на събитията .
 Съответно се преценя от възрастта, от пола ... кой какви проблеми би могъл да има ...
 и на тази база като ти познаят 50 % , то тогава какво остава ?!

# 355

Тогава можем да говорим за " налучкване " на събитията .
 Съответно се преценя от възрастта, от пола ... кой какви проблеми би могъл да има ...
 и на тази база като ти познаят 50 % , то тогава какво остава ?!

Не е налучкване. След определен процент попадаемост се признава наличие на способности. Има разработени различни тестове за ясновидски способности с които доста обективно се оценяват наличието и силата на ясновидството. В предварителния кастинг използват един вид класически тест. 50% не е много силна дарба, но несъмнено присъства. Силно се съмнявам Ванга да е с толкова нисък процент, но с нейната дарба открай време изключително се спекулира от необрожелатели и просто неверници.  Аз НЕ ВЯРВАМ в този нисък процент докато не видя резултатите от изследванията с очите си. Ясновидци влязли в историята на всички времена като пророци в света не са много и Ванга е една от тях.

Ние с някой от форума миналата година се бяхме тествали между другото. Не помня с кой и в коя тема. Аз лично бях шокирана от някои свои резултати.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 07:54 от xenia

# 356
xenia , искам да те питам нещо
Защо тогава на мен никой никога нищо не ми е познал ?! newsm78
ама нищичко ... newsm78
Също така Ивелина нищо не ми позна, ама нищо ....
аз не съм по - различна ...

# 357
ама нищичко ... newsm78

Странен въпрос ми задаваш. Първо, възможно е събитията в живота ти да не са силно белязани. Ако няма нещо сериозно и със силна енергетика която да се улавя, животът ти си тече обичайно и размерено, съвсем нормално е да бъде трудно уловимо от ясновидци. Те виждат като правило силни събития, "белязани". После...всеки си има силни и слаби дни. Веднъж видял, друг път не. Веднъж уловил едно, друг път друго. Колко пъти си ходила изобщо? На времето една моя позната която страхотно гледа на кафе я "тормозех" доста често в процеса си на емиграция и от честите гледания си изваждах да кажем "статистика" на нещата които виждаше.

# 358
  • Ботевград
ама нищичко ... newsm78
Не си попаднала на човека - а и може да имаш по-силна енергия от тях и да не могат да видят нищо.
Така мисля, на мен също никой не ми е познавал - никой, освен една баба от Етрополе, която ми предсказа с точност и дати и минало и бъдеще.
Предсказа ми и катастрофа, в която има риск за живота ми, каза ми какво да правя, за да избегна тази катастрофа, направих го - на същият ден, в който го каза,/около 10 години след като ми беше гледала/ майка ми пътувайки за работа катастрофираха и едва не изгоряха в колата, имаше опасност за окото и, но всичко се размина.
Не искам да пиша повече, защото не е по темата, но тази жена наистина позна абсолютно всичко, много е зловещо обаче, като си знаеш бъдещето  Confused и то разказано от друг човек.

# 359
И аз да споделя за Михаил  Peace
Гледал е на майка ми. Баща ми ходи на такива работи, но той отказал да гледа на мъж и затова гледал на майка ми  Rolling Eyes Тя казва, че всичко за миналото и е познал  Peace Казал, че имам едно момченце , но ще имаме и момиченце, а аз тъкмо бях родила малката. Както и, че сестра ми живее отделно от тях, не далеч , но са разделени. Че не си говорят с баща ми от 2 години/вече 3/, което е факт и че така щяло да си остане. Това ще се разбере след време. Аз се моля да греши  Mr. Green Тогава имаше връзка с един мъж, с който щяла да се раздели до 1 година - разделиха се след половин година  Peace Според мен има дарба  Peace

Общи условия

Активация на акаунт