Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 553
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Браво, браво, колко много забавни снимчици на нашите наследници  Heart Eyes Така де, няма само в моите теми да се случва да има я недоволни от колажа, я хормони в излишък. По едно време си мислех да спра да правя теми...

Бърз отчет от вчера. Тристан е 5940 гр, 60 см  bowuu Като гледам гоним градския Калоян на Валени  Laughing И трите ваксини ги прие добре, няма температура, спокоен е, доволен, че му увеличихме дажбата и така. По случая и аз се почерпих с една тъмна Гинес  Party При прегледа докторът направи на бебето на Мартини упражненията  Wink Мартини, ако дойдеш тук без конкурс ще те назначат на работа  Grinning

Ея, същото Данче от пощата беше забравила да сложи марка или каквато и да е индикация на колета, който майка ми изпрати скоро, че е предплатен транспорта и аз трябваше да го платя още веднъж тук  Twisted Evil Не ме питайте колко змии и гущери избълвах  #Cussing out

Ха сега добър ден и на Ковачева мъжа все в тоя дух да се представя  Wink

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 12:37 от megan77

# 121
ДОбро утро мамита  Hug

Днес за съжаление е мрачно и студено  Cry
Но пък важно е какво е настроението  Wink

Относно шофьорите - вчера излизах от Южния парк по Витошка и стана, ако мога да кажа "комична" катастрофа. Единият участник беше полицейска кола, която се движеше абсолютно неправомерно без включени светлини или сирена. Просто чичковците полицаи бяха решили, че всичко им е позволено....За съжаление сигурно обаче ще обвинят другият участник  Confused

Вижте http://www.topshop.bg/total_sauna-67021-p.html

# 122
При нас във Враца времето е супер.
Поздравления за темата страхотна е.
Аз не мога да смогжам да сядам на компютъра,ние по цял следобед сме на разходка,вечер смогвам да седна да си прожеря пощата.Сега момата спи и рекох да видя какво става.Исках да ви попитам на някоя от вас да се е случила като при нашата мома,сърбят я венците,чеша ги с език,лапа си ръцете ако има как ще ги изяде,плюнчи се и реве без причина на моменти.Какво да я правя?

# 123
  • Бургас/Пз
Буба, най-вероятно се подготвя за зъбките. Може да й вземеш Дентинокс гел и да й мажеш венците, дано да я облекчи. Друг гел за зъби е Калгел, но на моята дъщеря първият повече й помагаше.

Днес в Бургас времето е гадно. Не е много студено, но пък духа ужасно.  cold Излязохме точно за един час и на мене ми замръзнаха ушите и се прибрахме. Малкия трябваше да яде към 12.30, но още спи в количката и аз използвам да ви прочета.

Тази нощ горе-долу спахме добре от 21.30ч до 1.30ч, после до 5ч и след това се събуди чак в 9 без 15. И аз днес съм свежарка. moresmile

Отивам, че ме чака  wash и  hang

Вече така се караме на игрdчките

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 18:05 от ani_d

# 124
Вижте http://www.topshop.bg/total_sauna-67021-p.html
[/quote]

Една приятелка си купи такова и изобщо не е доволна.

# 125
 HugЗдравейте мамчета!
Толкова сте сладки софиянки и софиянчета!
Ние тук само въздишаме по вас като гледаме снимките.Поздравления за организацията.Както винаги и незнайно защо хората в столицата са по организирани от останалите градове. newsm78
ФебЛюлката на Фишер Прайс си я ползваме с голям успех още от десетия ден.Дори в началото имаше кризистни моменти през ноща и като го сложех в нея успявах да дремна.Сега вече се радва и весели,а друг път се унася.Лошото е, че пълноценно не можем да я ползваме предвид натоварения ни режим.Вечер като се приберем от работа го слагам там и си свършвам някоя домакинска задачка.На Гугунчо му я подариха,но същата я видях в Хиполенда в Мол-а.Аз лично съм ЗА такава покупка.Някъде около 250 лв. мисля че беше цената и.

Май и аз като Теди не мога да се справя с поставянето на снимки,а и предвид създалите се обстоятелства,че свободни Лейдита няма,ще си остана с общите познания на форума.

Асе,да взема да се кандидатирам за голямата ти дъщеря.Много е красива и чаровна.Доколкото помня е на 8г.,колкото нашия батко-второкласник.Ако харесва футболисти ще има предимство.Нищо че сега е най-зле от целия отбор Joy,ще има стимул да става все по-добър занапред.
Споменахте за варненска среща,ако има такава-не ме забравяйте.Особено за неделя.Тогава почивам,понеделника също.
 Hug

# 126
  • Лондон
Ох, опитах и аз по Мелфински да отговарям ама нещо обърках системата  Wink

Днес съм малко по-добре с настроението ама още ми е криво заради нещата с болниците - става въпрос за близък човек и като не можеш да помогнеш с нищо е криво. Техника имало ама специалисти нямали... абе...  ooooh!

Теди, метълската снимка е страхотна!

Брит, много се смях за летището. И ние имаме като вашето столче с Шийла и бабите постоянно пъхат възглавници под дупето на беба... опитвам се да обесня аз, че дизайнери специалисти са го правили това столче и щом така са го направили... бла-бла... ама кой ли ме слуша. И на люлката слагат възглавници да му се 'пазело гръбначето'.

бланш, да внимаваш с къщата, ей!  Wink

Котката, дадоха ни Тобрекс (за очите), Вигантол (за фонтанелата) и Пиоктанин (за лицето). Купих ги и ги слагаме - с 3 баби 'пазителки' не мога да се преборя  Laughing
Освен това в понеделник сме на манту, а после почваме с пентаксима.

Мартини, заради ваксинациите я извиках, а и да има някой в случай на спешност... ама тя не ми даде и едно изречение да кажа и всъщност не знае нищо за историята на детето. Исках да я сменям... обаче бабите я защитават - 'тя да не била дошла мен да слуша'... Laughing Ще й дам още един шанс, защото беба много я хареса - хилеше й се като луда, и защото не спомена нищо за сокчета. Пък и работи на 2 крачки от нас...

Бизу, обикновено Мъжа се среща след голяма криза. Аз моя го срещнах след най-най-най-кошмарната си година. 

cherry, ушите ги чистя с клечка - ама само отвън.

Ковачева, голяма скица е дребната! Да не почвате още едно да правите?  Wink мен вече почнаха да ме натискат за момченце  Whistling Къде е това бистро Европа?

mi6imadi, там (ако знаеш езика) е по-лесно...

Варненки, да преместим ли срещата в неделя заради работещите като верчето? Както кажете - аз съм флекси.

Как 250 лева за люлка?! ... пак 100% увеличения  ooooh!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 17:35 от eya

# 127
Теди, гениална е тая снимка, просто.

Брит, ти направо си избила рибата на летището, много ме разсмя

бланш  eya -няма какво да се възмущаваш, свиквай, докато си в България на такова отношение; с малки изключения, това са българските лекари, за съжаление последната година се наложи на семейството ми да ползва услугите им и натрупах доста горчив опит

Котката,

Мартини,

Бизу,

cherry, ушите

Шийла и Брит, стол

кова бистро Европа

Цитат на: mi6imadi в събота, 18 октомври 2008, 08:12
Ея,миличка!Ти ме" отрезви" и мен рано-рано.А вчера разпрявах ,че не мога да живея в чужбина !Хм, може пък и да мога!

ея мила нещо се е случило с поста ти и не се разбира Peace

# 128
  • Лондон
абе обърках на мелфин системата  Wink
оправих го сега

# 129
За срещата и мен ме бройте. Ако е за неделя, свободна съм след 16 часа

# 130
Здравейте сладурани, днес ми е рахат, майка ми е тук и гледа София, има кой да сготви и да подруса малкия. Направо съм много спокойна, когато тя е вкъщи. Иначе асансьор пак няма и няма слизане от бърлогата на 6 етаж сме  #Cussing out

Малкия вчера цял ден само яде и спа  Flutter мислих че през ноща няма да мога да почина, ама пак ме изненада  Heart Eyes, горе долу бяхме като режима на Ани и Калоян  Peace

Днес сготвих едно пилешко бонфиле със смета и синиьо сирене - става много бързо, ако се чудите какво набързо да сготвите това е идеално, а за гарнитурка вървят картофки или задушен ориз (сестра ми направи ориза)  Peace

Теди, аз много нямам вяра на тези продукти от Телешопа  newsm78 ама ако си вземеш кажи как е  Hug

Ея, вярно нещо не е наред на поста ти  Thinking

Приятна съботна вечер Целувкии   bouquet

На мен може да ми излезе късмета и да погледам малко телевизия о йе - не съм гледала скоро за повече от 15 мин май  Mr. Green

# 131
  • Лондон
Ама тази или другата неделя... аз предлагам да отложим за другата (25 октомври), че днес е събота и едва ли всички ще влязат да видят до утре.

Аз тази неделя ще водя бабите и дядовците на ресторант и също не мога преди 4... а в 4 вече няма слънце. Предлагам да направим срещата другата неделя в 2.30 часа докато е слънчево (дай боже). Какво ще кажете?

# 132
Ей сега вече всичко е кристално ясно - мерси Ея! Надявам се да го срешна този Мъж скоро, че вярно тази година голям кошмар - Е роди ми се най-прекрасното дете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ама всичко друго  Whistling ooooh!

# 133
Другата неделя сякаш е по-добре наистина. Тогава ме устройва по всяко време
Да ви се похваля и аз. Моя красавец е вече 5.900 и 58см. , а какво малко бебе беше - роди се 2.900.
Ето една снимка и от нас, да не останем по-назад Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285661&pid=8390314

# 134

bouquet Моля ВАРНЕНСКАТА среща да е за другата неделя,че за утре сме подготвили вмирисани пържолки за барбекю на зелено  chef

Общи условия

Активация на акаунт