Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 215
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
ани,

опитай да я стимулираш, когато намалее струята. с ръката от страната на гърдата, палеца отгоре другите пръсти отдолу и леко притискай. другият начин е като свиеш ръката в юмрук и с кокалчетата масажираш леко отгоре гърдата в посока към зърното. така ще стимулираш по-бързо слизане на млякото. успех:)
или питай в кърмаческия или в блога на хедра:)
  bouquet

# 16
  • ....от ляво до десния завой...
Привет от мен и Борис!
Меги, браво!  bouquet
Коте Марта, имам един въпрос - какво знаеш за хомеопатичните капки Ентерокинд против колики? Мили мами, ако сте ги ползвали ще ви замоля за отзиви! Hug
Коте Марта, по един въпрос който ме интересува ще ти драсна на лични..... Rolling Eyes
По отчета - на втората консултация ни изтеглиха - 6000гр. и 57см. Сложиха ни първата ваксина Пентаксим.
Добре сме, само дето аз тия дни съм гроги от недоспиване и нямам сили да търча по разходки!Дано скоро съм в кондиция и временцето се задържи хубаво!
Спокоен следобед на всички и поздрави! Hug
~~

# 17
  • Лондон
Меги, супер си! И аз съм фенка на Немо!  Hug

Помилвана, и аз съм възхитена! Изглеждаш просто страхотно! И наистина толкова одухотворена - като 'помилвана'от живота и слънцето! Евала! И на мен ми се приисква да имам повече деца като те гледам и като те чета. Двете с мишимади на всяка цена трябва да се срещнете някой ден - дано успеете покрай грижите и задълженията за дечицата и мъжете.

И аз съм секретарка - всеки ден ми се дават 'задачки' защото 'нямам какво да правя' - обикновено най-досадните. 

Мери Джей, малкия е копие на Марлон Брандо! А това ми е любимия артист и мъж на всички времена! Просто е великолепен!

честито на Викито на Asija - малката дългокоска! Да я нацелувате много всичките на срещата и да ни пратите снимки на всяка цена!

# 18
  • SZ
Здравейте!!!

То кой ли ще ме чете вече по това време,като всички са в Южния парк,ама да се разпиша и аз! newsm03

Меги,темата наистина е страхотна!Поздравления! newsm51

Помилвана,какво да кажа като всички вече казаха колко прекрасни сте цялото ви семейство!Присъединявам се кам тях!!!  love001

Ася,нацелувай Дребосъчка-дългокоска и от нас!

Мелфин
,хитра си ти!!!(за писането)
Ани,продължавай все така и не се отказвай!!!

Да се похваля накрая.Вчера видяхме "зайчето"!!!Уточнявам:зайчето е главичката(долната).В началото не се показваше изобщо и аз се бях попретиснила малко,макар че знам че не е проблем и е нормално при бебоците.Но понеже баткото нямаше такова нещо,всичко си му изкачаше още от първия ден и затова ми беше мааааалко криво.Вече проблема е решен!Ура!!!
Тъй че свати,момъка ми е без забележки!

# 19
Цитат
Аз и Миши сме минали по тоя път и вижте какви сме доволни от живота убавици!
- Сватя,говори за себе си!Язе съм  очукана колкото искаш! newsm62 Ама виж те таа убавица ти я давам - белким я укротиш !  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274963&pid=8348565

Права е сватята - много си ни е добре с децата.Верно ,че влизаме в банята за 5 минутки,ама самото майчинство ни  прави по-красиви.Е,маникюр нямам.И кога ще си боядисам косата - незнам,мноО важно пък!

# 20
меган, благодаря за темата, страхотна е   bouquet

стели-мели и на мен дясната гърда ми произвежда по-малко

ани-д, аз си позволих преди 2 дни 200 гр тъмна бира, вечерта след последното кърмене. От тогава до сега имам чувството че гърдите са ми постоянно пълни. Бубката ми преди осмукваше и двете и не и стигаше, а сега се задоволява само от едната на едно хранене. Можеш да го пробваш за увеличаване на кърмата.

помилвана, изглеждаш страхотно! А и малкия Лазар е голям сладкиш   love001

Вики на Ася, честита втора месечинка! Да расте все така засмяна и красива 
newsm03

миши и мойта мома е голяма ревла:

На всички които са на среща днес, весело изкарване и чакаме снимки. Да хапнете и пийнете и заради мен  eat

# 21
Е мноооооооооого ни зарадвахте с тия хвлаби - Марлон Брандо  н`ам си к`во  си.   Те това точно не го бяхме чували.
Аз пък искам да се присъединя към фен клуба на Помилвана. Е мтого хубаво това момиче и невеоятно сладки отбора на децата. Верно че няколко такива снимки и му се приисква на човек да има повече дечица . Ама аз нали съм от по-старичките та по-добре да спра с приказките дотук. А и тия болежки в краката и кръста....Да са живи и здави четворката дечица и на двете мами тук и евала за куража.
Всички отпаднали чакаме отзиви от срещата в парка. А аз се отправям към невролога за окончателна присъда.

# 22
Ехоооо, туп и аз в новата тема! За Меган  Hug  Heart Eyes   bouquet

Първо да ви се отчета, че вчера бяхме на консултация и аз съм много доволна. Пак около 1 кг. и пак цели 4 см., т.е. вече е цели 6 кг. и 60 см. Ето го моят НЕзает красавец - Калоян
А междудругото и аз като пия вечерта биричка и после цяла седмица гърдите са ми пълни, а като пия чайчето на Хип и после кога има, кога не. Но специално в биричката и не виждам нищо неполезно.

# 23
Меги, мерси за красивата тема!  Hug

Честити 2 месеца на нашата визуална близначка Вики! Много целувки от нас! Може да си я вземем за снаха, а с Доти да се разменят в различни ситуации.  Mr. Green Асе, всеки път като покажеш снимки на Вики се изненадвам, че продължават все още да си приличат много, както когато бяха новородени.

Помилвана
и аз ти свалям шапка за начина, по който изглеждаш и щастието, което е изписано на лицето ти. Цялото семейство сте чудесни.   bouquet

Валени
, много е красив вашия царски син.  Heart Eyes

Доротея снощи се обърна за първи път от корем по гръб.  Blush

Весело изкарване на срещата и аз чакам снимки!  Sunglasses

# 24
Хей, майчета, здравейте.   bouquet
Стана ми едно толкова топло на душицата като ви четох отзивите. Да ви кажа, ако се кандидатирам за президент, ще ви наема всичките в предизборния ми щаб да ми вдигате рейтинга и самочувствието!  Peace Laughing
То, вярно сега съм много щастлива, ама не винаги е било така.  Rolling Eyes Аз съм от тези хора, които живеят втори живот и има за какво да съм благодарна като погледна нагоре.
Ея, много си права, че съм помилвана, но не от слънцето, а от Създателя му  Peace
Преди 9 години аз я бях доста закъсала - волята ми за живот се беше прекършила и ... не ми се спомня каква бях намислила да я досвърша. Обаче не искам да забравя никога как в отчаянето си паднах на колене в стаята и се помолих от цяло сърце Бог да ми помогне, ако може и иска. 3 дни плаках и съжалявах за кашите си и... след това дойде мир в сърцето  ми. Отидох на църква. Дойде усещане за опрощение и изпитах "одухотворяването". Започнах наново, на чисто. Само 6 месеца след това се запознах с Лазар -  съпруга ми - и оттогава ... все съм помилвана  Grinning.
Прегръщам ви всичките. Сърдечно.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 18:25 от pomilvana

# 25
Пропуснах...
Стели Мели, чакаме те със сватята в клуба на многодетните. И да знаеш, че ще те следим. От такава рекламна мама очакваме изписано потомство.
Котката Марта, Ея , радвам се, че сме колежки. Нашата работа не се вижда май много, ама без нея шефът не може. Пък и си личи каква друга работа сме свършили през август  Laughing .
Сватя, какви ги хортуваш тука на тлаката? Убава си, как да не си! Те тия деча от убавост са,  чоджум. Пък да спомена за протокола, че ние  със сватята установихме контат - чаткаме си по скайп. Насърчавам и другите съсвати да се посближат, щом си допадат. Пък момата ще кротне, като се влюби в момъка - къде ще иде.
Черешка, Мери Джей, Мартини мама - благодаря ви    newsm51 newsm51 newsm51:
Ако седнете да кърмите бебчовците от по-малката гърда, докато сте във форума и пишете, скоро  ще изравните резултата и без бира  Joy Споделям от опит  Laughing.
Айде, аз отивам да преобличам малчо.

# 26
Има ли някой такъв проблем - моят хубавец категорично отказва шише с каквото и да било вътре. Днес за пръв път пробвахме докато ме няма, майка ми да го нахрани с изцедено мляко и той опищял света,но не приема. Какво да правя. Ако знаете някой трик - пишете, че другата седмица ме чака парти и направо не знам. А партито е задължително и вечерно. Иначе не пие нищо - нито вода, нито чай от известно време.
Какво става са отбора?

# 27
Момичета, влизам да се похваля-току що се прибрах от срещата в Южния парк; изкарах си страхотно и ми беше безкрайно приятна компанията на всяка една от мацките, които виждах за първи път наживо, но имах усещането, че познавам отдавна, чувствам ги близки като приятелки и съм споделяла с тях(респективно-тук във форума) неща, които с никой друг Hug; за съжаление аз снимки не "нося" но Мамадона и Мелфин снимаха, така, че те ще се отчетат по-късно вероятно Simple Smile
pomilvana -снимките са чудесни, децата са ти чудесни, ти също изглеждаш перфектно, но това, което най ме впечатли у теб е спокойствието, което излъчваш, изглеждаш като човек, който живее в хармония със себе си, имаш моите адмирации  bouquet
Валени-добре се "движите" с кг и см, браво!Така като го гледам, няма да е НЕзает дълго време :love:
Меган-щях да забравя: Благодаря за темата, страхотно оформление!  bouquet

# 28
mary j знам за какво става въпрос. Синът ми Натан отказваше шише  и залъгалка категорично. Вода също не пиеше. По тази причина започнах захранване на 6 мес. и кърмих до две години и половина. Чак тогава успях да го зарибя с шише с плодово кисело мляко и той се отби. Аз се опитвах многократно да го откажа, обаче кътници излязоха, детето отказваше друга храна даже, докато не дам "предястието". За съжаление не мога да те посъветвам нищо. Rolling Eyes Но пък погледни го хубавата страна - много сте си близки   Laughing

# 29
Малко снимки от днешната Софийска среща http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297473  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт