Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 217
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • Germany
И аз бях на срещата - какво да кажа - страхотни мацки, страхотни бебета, големи сладурковци са всички, и на живо бяха много по-готини, отколкото на снимките  Hug. След това бях да зъболекар, та ми развали приповдигнатото настроение, но го преживях. Следващия път и аз ще дойда без кола, за да може и аз да пийна една две  beer. Очаквам с нетърпение следващата среща, а тя е ретро парти, нали Мамадона?

# 31
Здравейте мили мои  Hug

Ето ни и нас завърнали се. Пак да се извиня на всички мамита, които бяха на срещата, че си тръгнах така бързо, но трябваше да взема на снаха ми баба от болницата и да я закарам до вкъщи, защото са отказали да я приемат в болница, а другите  са отказали да я приберат. Измъчихме жената, не ги е срам поне една носилка да бяха дали, а не с одеало да я пренасяме  #Cussing out
Извинявам се че ви натоварвам, просто съм бясна.

За срещата- ама страшно са ни хубави дечицата еййй, най-хубавите на света. И кака Калина беше с нас, е голям бонбон е и как сладко се смее не е истина  Heart Eyes В заведението сервитьорката почна да дава заето, като почнахме да прииждаме с количките  Laughing Много беше смешно като започнаха всички бебета да се хранят, кой на цица, кой с шише всичките ядяха. Мари на Бланш беше със супер фешънска баретка, като малка грациозна лейди  Hug Абеее ако тръгна да пиша за всяко красиво бебе от срещата, ще ви омръзне да четете. А младежите са ни един път, егати пичовете. И кротки, само девойките ревяха да им привличат вниманието.  Абеее супер беше и много се радвам, че се запознахме  Hug

Мартини наистина и аз се удивявам от приликата всеки път като видя снимки на Доти. А големите ни деца пък са родени на една дата  Heart Eyes А ние сме му метнали око на бате Марти, ама не знаехме дали не е ангаже  Grinning

Милички ставам да чистя и готвя, после ще ви нагледм пак  Hug

# 32
Следобяд нямам възможност да пиша много-много, но искам да ви благодаря, че донашарвате Немо-темата с весели личица и хубаво настроение  Hug

Свекърва ми има 4 деца и надлежно си води тефтер на кой какво е дала/подарила и като тегли чертата да няма пропуснати и ощетени, че бройката си е внушителна. Помилвана и Мишимади  Hug

Мартини, защо се слагат бебетата да лежат по корем  newsm78

Честит втори месец на куклата Вики  lovekiss

# 33
Добра вечер и от мен.
 HugЗа Мелфин.Страхотна тема.
Няма ли някой от търновския регион че и ние да си направим някоя срещичка.Като ви гледа на снимките чак ми става smile3518че май само аз съм от Велико Търново.
НИЕ СЪЩО СМЕ НЕЗАЕТИ ТАКА,ЧЕ МОЛЯ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ.
Сега пак ще се помъча да сложа снимка ама не съм сигурна дали ще стане.
[img]http://picasaweb.google.bg/teditovt/aZbqPC?authkey=t8-V2r3OaMA#5254010549389893714/img]

# 34
  bouquet за Меган прекрасна тема
newsm59  Вики,  много целувки на дьлгокоска  Heart Eyes
момичета прекрасни сте, направо ви завиждам. Мамадона много си хубава, такава усмихната  Heart Eyes, Ася недей повече да казваш че си дебела, прекрасна си, Бланш е една много стилна дама, Стела е нашата принцеска, Мелфин е невероятна, Интрига е малката ни красива мама, Буби е очарователна, Светла мама е нашата чаровница,Ковачева ,Брит и Камето прекрасни сте,абе направо сте супер, нямам думи, а бебета са най-прекрасните на света  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ви за хубавите думи за Валентина, наистина е голяма бузана  baby_neutral

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 21:48 от shiiila

# 35
А НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА.ТОЛКОВА ДА СЪМ СМОТАНА ДА НЕ МОГА ДА СЛОЖА ЕДНА СНИМКА.Я ми кажете от къде да я копирам тая снимка.

# 36
[imghttp://lh5.ggpht.com/teditovt/SOn-wfqKIFI/AAAAAAAAA0A/k8DiT3Zdos0/s576/snimki%20098.jpg[/img]

# 37
Теди, отваряш снимката, щракаш върху нея с десен бутон, натискиаш пропъртис, копираш там където пише адрес, в поста пишеш img в скоби, пействаш адреса и пак img в скоби с наклонена черта отпред. Снимката трябва да е качена някъде в интернет

# 38
Меги, не го слагай да лежи, а всеки ден го поставяй по корем със свити ръце под гърдичките (все едно лежи на плажа  Sunglasses ) . Целта е да се тренират мускулите на вратлето. Слагаш една шарена играчка пред очите му за да привлича вниманието. Упражнението продължава докато започнат бурни протести (няколко секунди или минути). Някои бебета изобщо не обичат да лежат по корем (бат Марти), а за други е удоволствие. Обръщането по корем идва по- късно и е по желание на бебето и е един вид постижение в развитието.  Sunglasses Затова го отбелязах.  Laughing Доти го направи доста рано, 1 месец по- рано от батко си.  Wink

# 39
Ейййй... страхотни сте!!!
Явно супер сте си изкарали, завиждам!
Обаче няма как - гледах дребната да спи повече днес, че да поработя. Че събота и неделя идва най-добрата ми приятелка от Германия и ще се посветя на нея.

Моята кукла спи вече два часа сама на спалнята, да не повярва човек. И аз свърших с преводите за днеска, много съм доволна.
Май й хванах цаката.
А иначе се чудя дали не е толкова ревлива заради зъби  newsm78 Плюнчи се и си дъвче слинга, след като току-що е накърмена. И зърната ми дъвче с венци. Ама няма сми да давам чесалка още, че не може да си я държи  Mr. Green
То ще се види.

Другият път обаче и аз ще дойда на срещата. (Аз все така казвам и все ми се разминава Simple Smile)

Теди, развалила си скобите, затова не ти се показва снимката:
[img ]тук слагаш линка[/img ]

Мартини, как се е обърнала Доти - от корем по гръб или обратното?

# 40

ето една красива усмивка

# 41
[imghttp://lh5.ggpht.com/teditovt/SOn-wfqKIFI/AAAAAAAAA0A/[/img]

# 42
Теди, бе.
Изяждаш едната скоба на първото img, затова не ти излизат снимките!!!

Шийла, Валентина има ослепителна усмивка!  Heart Eyes

# 43
# 44
Теди, гениална е тая снимка, просто.
Още едно смешно бебе в отбора  Hug Peace
К'во съм се разспамила, ама то една тишина вкъщи, пък аз с две свободни ръце, рай  Heart Eyes

Само ме боли корем като за цикъл, Много ще е тъпо да ми дойде  Sick

Общи условия

Активация на акаунт