Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 523
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Пу най накрая
Извинявам се ако съм ви изнервила с моето невежество.
А снимката е по повод темата с лапането на пръстчетата.

# 46
Теди, бе.
Изяждаш едната скоба на първото img, затова не ти излизат снимките!!!

Шийла, Валентина има ослепителна усмивка!  Heart Eyes
благодаря много, все не успявах да направя свястна снимка и сега много се радвам че ви я показвам наистина как изглежда
теди очарователен е , да живее хеви метала  Laughing

# 47
Явно от малък е с предпочитания.Само че това с лапането на пръстчетата при нас беше в началото,а сега вече не го прави,но затова пък smile3504 и то много добре го владее.
Сега вече като мога качвам снимки ще ви кача 2те ми любими и се надявам и ние да се сдобием със снаха.

# 48
Ели, сетих се, че съм забравила да ти отговоря: нищо не знам за тези капки, ама сигурно няма да навредят. Борис има ли колики още? Ей сега ти пиша ЛС за другото.

# 49
ТЕди веднага кандидатсваме за бьдеща снаха, но тя вьрви с тьщата  Joy
забравих да се похваля, ВЕЧЕ не давам добавка слагам я като ревне, нерви се като не пуска ама иска не иска като озверее и пак почва, и снощи и днес ядеше на 3 часа  newsm44 неможах да повярвам, и кьрмата маи взе да се увеличава, така че майки бих ви посьветвала от опит само в краен случай да давате добавка, не си натрапвам мнение само казвам, защото аз избьрзах с добавка май Embarassed, костваше ми много рев и не излизане 3 дни(вчера за час) за да се нормализират нещата, пак нямам много но колкото толкова, ше видим на консултацията как ше е  Rolling Eyes и на мен лявата ми е по-пьлна, явно това с намаляването на кьрмата е било някаква аномалия  Mr. Green как го казах дори тази сутрин от лявата имаше локвичка  newsm44 много сьм щастлива, явно подеиства това че беба спи до мен вечер Wink но сьс акането пак я закьсахме Sad

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 20:15 от shiiila

# 50
  • София
Здравейте, момичета Hug

Срещата беше страхотна, а децата ни са просто невероятни сладурковци Heart Eyes

Асе, много неприятна ситуация Confused
И все пак честит 2ри мини рожден ден на сладката Вики  bouquet

# 51
Добър вечер!  Hug
Явно аз най-късно се прибирам, ама докато си събера вересиите и докато минеме да вечеряме и то стана 8 часа. Качвам и аз ей сега мойте снимки в албумчето, така че моля заповядайте след малко.
Теди не се тревожи скъпа, аз горе долу на две седмици съм в Търново, защото мъжа ми е от Горна и много често си ходим натам. Много любим град ми е. Само там излизам като си отидем. В Горна ми е тъпо! Така,че скоро ще си спретнем една Търновски среща в МОЛ-а или в Стратилат. Само да има сладкиши! А и Каприз май беше споменала Горна - ама не знам точно от къде е! Ако и тя е в района тамън сме се събрали! Така, че до скоро!
Шийла мила благодаря за комплимента. Валентина е бонбон!  Heart Eyes
За тези, които не дойдоха, наистина може само да съжаляват!
Момичета, Асето, Бланш и Мелфин са казали всичко това, което и аз искам да кажа от срещата, така че няма да се повтарям . Само ще кажа:" Момичета много се радвам, че ви познавам!" Просто сте страхотни! Целувам ви и да знаете, че не мога без Вас!!!  Mr. Green
Ковачева  newsm68 newsm36 cheers

# 52
  • В чуден свят с четири Слънца
Ето и една усмивка от Мишето Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8313175

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 20:36 от mama_galka

# 53
Здравейте и от мен в новата тема!   bouquet
Ейййй,много се радвм,че днес се видяхме! newsm44
Наистина се ни много хубави бебетата-пу-пу,ама то защото и майките сме си хубавички(и скромни Embarassed)  newsm47
Всички се редуваха освен да папкат и да плачат,да не си помисли някой,че не могат newsm62.Да са  ни живи здрави малките душички! newsm17 А моята беше по-неспокойна от обикновено и продължава,та сега се сетих,че може би е от един гаден дюнер,който ядох вчера и беше ЛЮТ smile3514Аз не ям хич люто и не го изядох целия,ама сигурно от него днес цял ден Ети плаче от коремче smile3518
Е,хайде приятна вечер от мен и целувки на  всички!  love001
Sindarella,аз давам на Ети Ентерокинд.На мен са ми люти,защото разтвора е спиртен,ама на нея много и харесват и много сладко се облизва като и капна в устата. Дават се половин час  преди или след хранене.Незнам дали от тях пръцка толкова или не,но си и ги давам 3х3 през хранене.Давам си и захтина.Мисля че помагат.Дано да съм ти била полезна.

# 54
Да се включа набързо, че умирам от глад, ама седя тука на стола и ви чета, че все изоставам! Липсвате миии  Hug Hug

Срещата е била страхотна, Мелфин благодаря за снимките, надявам се следващата да е в Борисовата градина и да дойдем и ние  Heart Eyes Всички бебета са разкошни, а майките им изглеждат просто на седмото небе, толкова сте лъчезарни и щастливи, дано така да сте винаги   bouquet

Помилвана, историята ти е трогателна и много силна и аз съм горе долу в една такава ситуация, ама силно вярвам че нещата ще се наредят, моля се всеки ден за по-щастливи дни за мен и Адриан! А за визията ти - просто нямам думи - очарователна и блага! Явно всички мами с повече дечица са много красиви и то не само външно! Миши къде сииии  Hug Hug

На Викчето много целувки от мен и мойто момче по случай 2те месечинки!!  Heart Eyes Heart Eyes

Меган направила си вълшебна тема, мерси боку!  Mr. Green

Само да ви запитам как давахте Инфаколика (каква доза) че аз имам чувството че от както го почнах повече взе да се дере  милото ми ooooh!

Отивам да ям, че кърма си трябва!

Спокойна нощ Heart Eyes

# 55
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙйййй още по-хубави сте на другите снимки  baby_neutral Heart Eyes
Калинка малинка е невероятна Heart Eyes дайте още снимки

# 56
мацки така ми се напълни душата днес,че ви видях,вярно,че не бях при вас през повечето време,но приятелката ми беше дошла от Шумен и трябваше да и обърна внимание,надявам се не ми се сърдите  Praynig моята принцеска май се държа най-невъзпитано,дано не е прогонила ергените  Laughing
Адашче,мъжът ми си е българин ,но работи там ужким временно,а стана повече от година,надявам се скоро да приключи и да се приберем тук за постоянно
Бизу,сигурна съм ,че и при теб нещатат ще се наредят,имай вяра  Hug
Теди смяла съм се с глас на първата снимка,за момент даже си помислих,че е колаж на някой хеви метъл фен  Joy
Мама Галка е това е усмивка за милиони!

# 57
да не остана и аз по-назад, да се включа Mr. Green

първо Меган  Hug, напълни ми душата с темата обожавам Немо Heart Eyes много са яки рибоците

иначе и аз да кажа, че срещата беше много хубава, забавна и отпускаща някакси, всички бяха чудесни  newsm03, радвам се запознах с някой  от вас и отново видях други   bouquet, а бебоците.....-страшни  newsm47 , момите по-мрънкащи от господата, но то в живота е така май Mr. Green
почуствах се страхотно, деня мина адски бързо и много се заредих с енергия и слънчеви емоции Sunglasses

ето и една наша усмивка за лека нощ

# 58
Направо ми напълнихте душата!!!  Hug

Стахотна среща със страхотни снимки на страхотни човечета и ... човечки...  bouquet Абе мацки вие сте в страхотна форма...само да съм прочела коя какви килограми имала да сваля...Гледах, гледах и нито един корем като моя не видях  Embarassed - то аз кореми не видях де...Браво страхотни сте   bouquet
Хайде другата седмица и ние ще допълним формуските срещи с нови снимчици.

Помилвана, приеми и моите адмирации. Мами като вас с Миши сте ни пример. Бъдете щастливи.

МалкаБуби, мама Галка просто ми иде да мина през монитор и да ви нащипя дребчовците...приказни са...Както е казала Стели усмивки за милиони.

Да не пропусна да поздравя малките ни пораснали месечинки днес! Да растат здрави и мнооого цункани и гушкани бебешори.

Меган, благодарим за морската тематика...За момент ме лъхна морски бриз   bouquet

Пропуснах да ви споделя, че днес мацките ви са плакали повече защото нямаше как да дойдем ние...тогаз щяхме да ви покажем какво е рееееввввв....
Момичета, някой има ли люлката-шезлонг на Фишер Прайс? Днес видях една и много ми хареса, но и парите не са и малко че търся отзиви...

Хайде отивам да се заравям у креватя
Цунки   love001

# 59
Добър вечер и от мен мамита   Hug

Меган, за темата   bouquet

И аз както и останалите искам да споделя колко хубава беше срещата. Много ме зареждате всички не само чрез форума, но и на живо е още по-хубаво. Истината е, че обединени от сладките си деца можем да се радваме на красиви срещи, хубави приятелства и незаменима подкрепа.

Аз доста закъснях, заради разни му бебешки работи и съжалявам единствено, че не можах да се запозная с Ковачева и Брит, но надявам се ще наваксаме при друга среща  Grinning Пък и останалите се надявам да почнат да се включват и като заформим още по-сериозна група вече ще трябва да окупираме половин заведение /сега се сещам за срещата в Сити център  Laughing/

Феб, моите съседи купиха шезлонг на Фишър Прайс, заради по-големите килограми, до които може да се ползва и са изключително доволни, даже и второто им дете го ползва. Ние имаме на Чиполино, но нашата госпожица расте тънка и дълга и за сега ни върши чудесна работа, а мисля и занапред ще е така.

Хайде аз ви казвам лека нощ и ще гледам да посвърша нещо тук  Hug

И още веднъж - Всички сте прекрасни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт